Fixatien iyi bir insandır az çok tanıyorum. Defalarca uyarmama rağmen beni kale almadı. Tanıtıma atılan rollerden bir yana birlik üyelerinin kendini savunurken kullandığı sözcükler üzücü. İnsan psikolojisi kendi şahsına hakaret ettirmeyi hoş görmüyor. Ne yazık ki eleştiri olarak görüp/görmediğiniz ayırt edemediğiniz bir çok konu var. Öncelikle zenci/siyahi/latin/ rolü yoktur. Hepsi bir isim altında birleşip çeteci rolü olarak adlandırılır. Bu konuda bir kaç yanlışım olabilir ama ben öğrenmeye çabalıyorum. ESOS birliğindeki çoğu kişi terimlerden tut davranışlara kadar bir çok şeyi bilmiyor. Aynı şeyi uzun zamandır çeteci rolü yapan kişi/kişilerde söyler eminim. Bu tanıtıma atacağım son iletidir. Ben ps6 editlerine alışmış bir kişiyim. Lsrp programının editlerini sevmeye bilirim. Hala diyecek olursanız Lsrp konusu nereden açıldı, genel olarak üzerinde eleştiri aldığınız noktalar bunlar. Yaptığınız roller, kullandığınız terimler ve son olarak editleme biçiminiz. Artık bir kaç şeyi anlamanızı umuyorum. Özel olarak istediğim bir şey var. Lütfen
terimi kullanmayın, çünkü böyle bir terim yok. Kolay gelsin.