Kışkırtma içeren yorumlar bir seferliğe silnimiştir tekrarı halinde kişilere 3 gün yasaklama işlemi uygulanacaktır.
"öğrenmeniz lazım" yazınca ne oluyor yorum falan kaldırıyorsun admin? Eleştiriyi pek fazla hazmedemiyorsun Mesut, tamam da admin sana ne oluyor ki? Nefret söylemi mi içeriyor yorumum? Hakaret mi içeriyor küfür mü kin mi içeriyor da kaldırıyorsun? Kötü bir şey mi söylüyorum? Kışkırtıcı bir şey mi yazmışım söyler misin?
gerçekten ekibinin çeteci rolü yapmayı, karakter planlaması oluşturmayı, sokak rollerini, ghetto kültürünü ve SS editlemeyi öğrenmesi gerekiyor. SS'leri kötü, acemidirler bir şey demiyorum ama öğrenebilirsiniz baylar. Yanlış anlamayın beni, bir iki tane rehber izleseniz, bazı güzel rolcülerin SSlerine baksanız aşağı yukarı anlarsınız nasıl SS editlemeyi, chatlogu nasıl kullanacağınızı, nasıl emoteler vereceğinizi falan. ".me sigara içer .do keyif alıyor" bu bir rol SSi değil.
Stranger Park doğu tarafı değildir. Şehrin bölgelere göre doğu/batı kolunu belirleyen şey o Willowfield'dan Las Colinas'a kadar uzanan tren yolu. Onun doğusundaki yerler doğu, batısındakiler batı. Bulunduğunuz yer batı.

SS editlerken chatlogu kenarlardan büyütmemeye çalış, yoksa gördüğün gibi bozuk çıkıyor. Bir de emotelerinde .me komutunu kullanırken yazacağın şeyi tam bir cümle gibi düşün. Anlam bozukluğu içerebilecek şeyleri yazma, anlatım bozukluğu yapma, ya da kip/ek hatası yapma. Başı "Carlos Dylan" ile başlayınca yanlış görünmeyen her şeyi .me ile yazabilirsin. Tabii ki dışarıdan az buçuk belli olabilecek şeyleri. Daha güzel SSler çıkar. Eğer sorun yaşarsan bana forum PM atmaktan çekinme.
pek sanmam ama yine de başarılar dilerim