Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 251670 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 01:49
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Birlik: ******cus
Ynt: East Side of Santos - Chapter II: Stranger Park
« Yanıtla #1241 : 07 Şubat 2019, 21:39:30 »

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1243 : 07 Şubat 2019, 22:19:58 »

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1244 : 07 Şubat 2019, 22:20:26 »

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1245 : 07 Şubat 2019, 22:20:47 »

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #1246 : 07 Şubat 2019, 22:23:18 »
Kışkırtma içeren yorumlar bir seferliğe silnimiştir tekrarı halinde kişilere 3 gün yasaklama işlemi uygulanacaktır.

"öğrenmeniz lazım" yazınca ne oluyor yorum falan kaldırıyorsun admin? Eleştiriyi pek fazla hazmedemiyorsun Mesut, tamam da admin sana ne oluyor ki? Nefret söylemi mi içeriyor yorumum? Hakaret mi içeriyor küfür mü kin mi içeriyor da kaldırıyorsun? Kötü bir şey mi söylüyorum? Kışkırtıcı bir şey mi yazmışım söyler misin?

gerçekten ekibinin çeteci rolü yapmayı, karakter planlaması oluşturmayı, sokak rollerini, ghetto kültürünü ve SS editlemeyi öğrenmesi gerekiyor. SS'leri kötü, acemidirler bir şey demiyorum ama öğrenebilirsiniz baylar. Yanlış anlamayın beni, bir iki tane rehber izleseniz, bazı güzel rolcülerin SSlerine baksanız aşağı yukarı anlarsınız nasıl SS editlemeyi, chatlogu nasıl kullanacağınızı, nasıl emoteler vereceğinizi falan. ".me sigara içer .do keyif alıyor" bu bir rol SSi değil.

Stranger Park doğu tarafı değildir. Şehrin bölgelere göre doğu/batı kolunu belirleyen şey o Willowfield'dan Las Colinas'a kadar uzanan tren yolu. Onun doğusundaki yerler doğu, batısındakiler batı. Bulunduğunuz yer batı.

SS editlerken chatlogu kenarlardan büyütmemeye çalış, yoksa gördüğün gibi bozuk çıkıyor. Bir de emotelerinde .me komutunu kullanırken yazacağın şeyi tam bir cümle gibi düşün. Anlam bozukluğu içerebilecek şeyleri yazma, anlatım bozukluğu yapma, ya da kip/ek hatası yapma. Başı "Carlos Dylan" ile başlayınca yanlış görünmeyen her şeyi .me ile yazabilirsin. Tabii ki dışarıdan az buçuk belli olabilecek şeyleri. Daha güzel SSler çıkar. Eğer sorun yaşarsan bana forum PM atmaktan çekinme.

pek sanmam ama yine de başarılar dilerim

Spoiler:
bu yorum kaldırılırsa gerçekten kaldıran kişiden şikayetçi olurum, hiçbir kötü şey yazmıyor bu iletide

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1247 : 07 Şubat 2019, 22:27:52 »
Kışkırtma içeren yorumlar bir seferliğe silnimiştir tekrarı halinde kişilere 3 gün yasaklama işlemi uygulanacaktır.

"öğrenmeniz lazım" yazınca ne oluyor yorum falan kaldırıyorsun admin? Eleştiriyi pek fazla hazmedemiyorsun Mesut, tamam da admin sana ne oluyor ki? Nefret söylemi mi içeriyor yorumum? Hakaret mi içeriyor küfür mü kin mi içeriyor da kaldırıyorsun? Kötü bir şey mi söylüyorum? Kışkırtıcı bir şey mi yazmışım söyler misin?

gerçekten ekibinin çeteci rolü yapmayı, karakter planlaması oluşturmayı, sokak rollerini, ghetto kültürünü ve SS editlemeyi öğrenmesi gerekiyor. SS'leri kötü, acemidirler bir şey demiyorum ama öğrenebilirsiniz baylar. Yanlış anlamayın beni, bir iki tane rehber izleseniz, bazı güzel rolcülerin SSlerine baksanız aşağı yukarı anlarsınız nasıl SS editlemeyi, chatlogu nasıl kullanacağınızı, nasıl emoteler vereceğinizi falan. ".me sigara içer .do keyif alıyor" bu bir rol SSi değil.

Stranger Park doğu tarafı değildir. Şehrin bölgelere göre doğu/batı kolunu belirleyen şey o Willowfield'dan Las Colinas'a kadar uzanan tren yolu. Onun doğusundaki yerler doğu, batısındakiler batı. Bulunduğunuz yer batı.

SS editlerken chatlogu kenarlardan büyütmemeye çalış, yoksa gördüğün gibi bozuk çıkıyor. Bir de emotelerinde .me komutunu kullanırken yazacağın şeyi tam bir cümle gibi düşün. Anlam bozukluğu içerebilecek şeyleri yazma, anlatım bozukluğu yapma, ya da kip/ek hatası yapma. Başı "Carlos Dylan" ile başlayınca yanlış görünmeyen her şeyi .me ile yazabilirsin. Tabii ki dışarıdan az buçuk belli olabilecek şeyleri. Daha güzel SSler çıkar. Eğer sorun yaşarsan bana forum PM atmaktan çekinme.

pek sanmam ama yine de başarılar dilerim

Spoiler:
bu yorum kaldırılırsa gerçekten kaldıran kişiden şikayetçi olurum, hiçbir kötü şey yazmıyor bu iletide
Yok estağfurullah tavsiyelerini elbette dikkate alacağım,teşekkürler.

Çevrimdışı Melite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aiden Gibson Lv.14
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 14 Haziran 2019, 16:11
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
« Yanıtla #1248 : 07 Şubat 2019, 22:45:15 »
+

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #1249 : 07 Şubat 2019, 22:45:49 »
Kardeşim şuan attığın yorum eleştiridir bunda problem yok. Böyle yaz başımın üstünde yerin var. Önceden yazılanlarla bu yazı arasında büyük fark var. Yorumun için teşekkür ederim.