Main Page ________________________________ Contents Current events Random article About Wikipedia Contact us Donate Report error
Contribute ________________________________ Help Community portal Recent changes Upload file
Tools ________________________________ What links here Related changes Special pages Permanent links Page information Cite this page Wikidata item
Print/export ________________________________ Download as PDF Printable version
In other projects ________________________________ Wikimedia Commons Wikiquote
Languages ________________________________ English Türkçe
| | CHAPTER III : Buralarda uyuşturucu ve silah işi yapmak gerçekten çok zor, en ufak hata tüm her şeyin çöpe gitmesi demek.Büyük işler büyük riskler doğurur, büyük riskler alınması zor kararları peşinde getirir. Bu yüzden defalarca kez düşünüyorum, biliyor musun dostum bazen kafamın içerisinde o kadar çok şey dönüyor ki ismimi bile unutuyorum..
Los Santos'a gelme amacımız, tüm işleri mexico'da değil'de ABD üzerinde'de yürütmekti. Bu sayede zararı %50 %50 şekilde dağıtmış oluyorduk. Mexico'da işler ters gitse ABD'de yolunda gidiyordu, burada ters gitse orada düzeliyordu bu sayede işimiz hiç bir zaman aksamıyordu.
Dışarıdan görüldüğü gibi bir hayatımız yok, belki para pul mal varlıkları gözünüzü boyamış olabilir ama benim evim diye adlandırabileceğim veya kafamda zihinimin içerisinde canlandırabileceğim bir yer yok. Kendimi hiç bir yere ait hissedemiyorum, çünkü biliyorum bir gün bir şeyler olacak ve orayıda arkamızda bırakacağız.
Bu İşleri yapıyorsan eğer, arkanda seveceğin veya seni kaybetmekten korkan hiç kimsenin olmaması gerekiyor, Bu yük çok ağır. Arkama bakıyorum sevdiğim insanlar var üzülmesini istemeyeceğim gerekirse canımı dahi ortaya atabileceğim insanlar iyi şeyleri gerçekten hak eden insanlar, onları neden üzeyim veya neden üzülmelerine sebep olayım ki? Bu yüzden buraya geldim sevdiğim insanlar zarar görmesin ve üzülmesin diye.
(Sağ elini gömleğinin üst cebine götürerek sigara paketini kavrar hafifçe sol bileğine doğru vurur ve bir dal sigara çıkartır. Sol elinin baş ve işaret parmağı ile sigarayı parmaklarının arasına alır dudaklarına götürür. Sağ elindeki paketi gömleğinin cebine bırakır ve çakmağını kavrayıp dudak hizasında kaldırır çakmağı ateşler Hafif bir duman içine çeker çakmağını gömleğinin cebine bırakır.) Her ne ise... Buralarda bulunmamızın tek bir amacı var, biz öyle diğerleri gibi şöyle çeteyiz böyle mafyayız öyle gider yapar böyle ahkam keseriz kafasında olan insanlar değiliz. Açık konuşayım, tabii ki kendimizi ezdirecekte değiliz hiç bir zamanda ezdirmedik tanrıya şükürler olsun ki. Biz yokluktan geldik, en aşağıdan sıfırdan uykusuz kalarak, acı çekerek, üzülerek, çabalayarak, emek vererek ve işimizi düzgün yaparak buralara geldik.
Kapımız her kese açık sonuna kadar, yeterki dürüst olun ve ağzınızı sıkı tutun. Bir iş arıyorsanız buyrun kapımızı çalmaktan korkmayın biz sadece bu boklar ile uğraşmıyoruz bu şehirde.. Örnekler vereyim..
Araç galerimiz var, Mimarlık atölyemiz var, Taksilerimiz var, Kumarhanemiz var, Film Şirketimiz var kısacası Legal yoldan'da iş imkanı sunuyoruz her zaman. Lakin geliri de ona göre çıkıyor. Risk ne kadar büyürse kazanç o kadar artıyor, bu işler her zaman bu şekilde yürüdü herkes bilir cesareti olupta ağzını sıkı tutacak var ise aile olarak görebilirim lakin daha sakin bir iş arıyorsanızda tabii ki kapımız dediğim üzre sonuna kadar açık.
Amacımız hep birlikte bazı hedeflere ulaşmak, ben bunu tek başımada yapabilirim parayı sağladıktan sonra organizasyona adam mı yok, lakin amacım etrafımda güvenebileceğim insanların olması. Lanet silahları ve uyuşturucuları taşırken, bir kaç el ateş edip biraz toz bulaştırmazsak'ta bu işi neden yapalım ki. En kaliteli şekilde hayat yaşamayı hak ediyoruz hepimiz ve bunun için sonuna kadar çabalayacağız asla savaşımızdan vaz geçmeyeceğiz.
Dediğim üzre, dostuz ve kardeşiz siyahi olman, beyaz olman, kadın olman benim için bir şeyi değiştirmez. Benim için önemli olan ne kadar insan olduğundur, adalet terazinin ne kadar sağlam olduğudur. Çalmadan çırpmadan emeğine kanaat edersen daha fazlası ile ödüllendirileceksin. Tüm hesabı kitabı noktası virgülüne tek tek kendim yapıyorum unutma sen benden bir çalarsan ben senden on çalarım sen bitersin ben kazanırım. Bu yüzden aile içerisinde her zaman ilk amacın kendini korumak, ardından aileyi korumak ve aileye kazandıracak şekilde haraket etmendir.
Tabii ki bizimde kurallarımız var, en önemli kural asla polisler ile kötü geçinme onlarda işini yapıyor sonuçta a*ınakoyayım, adamın işi bizim gibi herifleri paketlemek bunu yaptığı için ona kızamazsın bu yüzden her zaman iyi niyet göster durumu lehine çevirmek için haraket et. Unutma ters gidersen ters dönüş alırsın. Eğer hiç sorun yaşamayayım diyorsanda yakalanma, bu kadar basit.. |