Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cartel de Válerio ( Hazırlık Süreci )

Başlatan 👑 CANK_35 👑, 29 Mart 2022, 10:53:14
Okunma sayısı 2899 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 10:33
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Cartel de Válerio ( Hazırlık Süreci )
« : 29 Mart 2022, 10:53:14 »

Main Page
   About Wikipedia
   Contact us
   Donate
   Report error

Contribute
   Upload file

Tools
   Permanent links
   Page information
   Cite this page
   Wikidata item

Print/export

In other projects

Languages

CHAPTER I :

Meksika Uyuşturucu Savaşı (İspanyolca: guerra contra el narcotráfico en México[14]), 2006 yılında Meksika hükûmetinin uyuşturucu kartellerine yönelik başlattığı operasyonlardır.

Analistlerin tahminine göre karteller yıllık 13.6 ila 49.4 milyar dolar arasında gelir elde etmektedir.

Felipe Calderón'un yönetiminde (2006-2012 yılları arası) bu savaşlarda toplamda 60 bin insan ölmüştür. Tahminlere göre 2013 yılında bu rakam 120,000 üzerine çıkmıştır.

Meksika, coğrafi konumundan dolayı Latin Amerika ülkeleri ve ABD arasında uyuşturucunun transferi konusunda önemli bir köprü görevi görmektedir.

Meksikalı kaçakçılar, ABD'deki alkol yasağı süresince alkol kaçakçılığıyla uğraştılar. Uyuşturucu kaçakçılığı 1933 yılında ABD'deki alkol yasağı sona erdiğinde başladı. 1960'lı yılların sonuna doğru gelindiğinde uyuşturucu Meksikalı kaçakçıların esas işi halini aldı.

1970'li yıllar ve 1980'lerin başında Kolombiyalı Pablo Escobar ana kokain ihracatçısıydı ve dünyanın dört bir yanında organize şebekelere sahipti. Escobar Güney Florida ve Karayipler'deki çalışmalarını yoğunlaştırınca Meksikalı kaçakçılarla ortaklık oluşturdu.

Bu, Meksika'nın uzun süredir eroin ve esrarın önemli bir kaynağı olduğu ve Meksika'daki uyuşturucu kaçakçılarının Kolombiya'daki ticarete hazır insanlara hizmet etmeye hazır bir altyapı kurmuş olması nedeniyle kolayca başarılmıştır. 1980'lerin ortalarında, Meksika'daki organizasyonlar Kolombiya kokaininin köklü ve güvenilir taşıyıcılarıydı. Başlangıçta, Meksika çetelerine ulaşım hizmetleri için nakit para ödeniyordu, ancak 1980'lerin sonlarında Meksika nakliye organizasyonları ve Kolombiya uyuşturucu kaçakçıları, bir ürüne ödeme düzenlemesine karar verdiler.

Meksika'daki nakliye şirketlerine genellikle her bir kokain gönderiminin %35 ila %50'si oranında pay verilirdi. Bu düzenleme, Meksika'daki organizasyonların kokainin dağıtımında ve dağıtımında yer aldığı ve kendi başına muazzam bir trafiğe kapıldığı anlamına geliyordu.

2014 yılında organizasyon içerisindeki iki üye yurt dışında'da bu işleri daha rahat yürütmek ve büyütmek için Meksika'dan çıkmayı ön gösterdiler ve bu organizasyon arasında onay aldı.
Yurt dışı faaliyetleri için Veron Valeriovich & (Gizli İsim) işe koyuldu.

CHAPTER II :

Los Santos ABD

Burası berbat bir yer, her gün para harcamaktan bir şey yapmıyoruz. Ben en iyiyim, benden büyüğü yok! Bu kafa yapısındaki insanları sevmeyen bir yapım var. Şehire geldik uygun yer arayışına girdik standart çalıştığımız yerlere bir o kadar yakın ama bir o kadar'da gözden uzak olmalıydı üç, dört malikane ve materyallerimizi saklayabileceğimiz depo ayarladık. Ardından tek tek önceden kurmuş olduğumuz hazır labratuvarlarımızın işleyiş şeklini değiştirip tamamen Alman kafasına büründük ve işler sadece 2 kısa ay içerisinde %22 arttı.

Ardından sürekli yer değiştirdik, hiç bir yastığa 14 günden fazla baş koyduğumuzu hatırlamıyorum..
Cocain işi yapar iken, biri ile tanıştık inanır mısınız bilmiyorum ama bu lanet şehirde bile bizi bir yerden bir şekilde buluyorlardı anlayamıyordum iş ayağımıza kadar geliyordu..
Tanıştığımız adam bize yeni üretim ABD silahlarını sağlayabileceğini belirtti, şaşırmıştık inanmadık önden yanımda gelen kişiyi yolladım gitti, baktı ve gördü işi onayladı ve Pabian ile dostluk kurduk..

Pabian kendinden emin, güvenilir biriydi. Zamanla tüm işin nasıl ilerlediğini bize gösterdi tüm ticaretlerin nasıl döndüğünü gelirlerin nerelere gittiğini nerelerde tutulduğunu takas sisteminin nasıl ilerlediğini bize gösterdi.
Öyle bir adamdı'ki İşini son noktasına kadar takip eden, tedbiri asla elden bırakmayan ama bir o kadarda gezmeyi yaşamayı seven biriydi..

Pabian ile tanıştıktan sonra işlerimizde büyük ölçüde açıldı, Silah kaçakçılığı rotalarında uyuşturucu'da sevk etmeye başlamıştık %50 silah %50 uyuşturucu geliyordu tüm yollardan. İnanır mısınız bilmiyorum ama Şapkamın içerisinde bile yarım kilo cocain getirdiğimi hatırlıyorum, kimse şapkamı çıkarmamı istememişti. (Hafifçe gülümser)

Main Page
   About Wikipedia
   Contact us
   Donate
   Report error

Contribute
   Upload file

Tools
   Permanent links
   Page information
   Cite this page
   Wikidata item

Print/export

In other projects

Languages

CHAPTER III :

Buralarda uyuşturucu ve silah işi yapmak gerçekten çok zor, en ufak hata tüm her şeyin çöpe gitmesi demek.Büyük işler büyük riskler doğurur, büyük riskler alınması zor kararları peşinde getirir.
Bu yüzden defalarca kez düşünüyorum, biliyor musun dostum bazen kafamın içerisinde o kadar çok şey dönüyor ki ismimi bile unutuyorum..

Los Santos'a gelme amacımız, tüm işleri mexico'da değil'de ABD üzerinde'de yürütmekti. Bu sayede zararı %50 %50 şekilde dağıtmış oluyorduk. Mexico'da işler ters gitse ABD'de yolunda gidiyordu, burada ters gitse orada düzeliyordu bu sayede işimiz hiç bir zaman aksamıyordu.

Dışarıdan görüldüğü gibi bir hayatımız yok, belki para pul mal varlıkları gözünüzü boyamış olabilir ama benim evim diye adlandırabileceğim veya kafamda zihinimin içerisinde canlandırabileceğim bir yer yok.
Kendimi hiç bir yere ait hissedemiyorum, çünkü biliyorum bir gün bir şeyler olacak ve orayıda arkamızda bırakacağız.

Bu İşleri yapıyorsan eğer, arkanda seveceğin veya seni kaybetmekten korkan hiç kimsenin olmaması gerekiyor, Bu yük çok ağır. Arkama bakıyorum sevdiğim insanlar var üzülmesini istemeyeceğim gerekirse canımı dahi ortaya atabileceğim insanlar iyi şeyleri gerçekten hak eden insanlar, onları neden üzeyim veya neden üzülmelerine sebep olayım ki? Bu yüzden buraya geldim sevdiğim insanlar zarar görmesin ve üzülmesin diye.

(Sağ elini gömleğinin üst cebine götürerek sigara paketini kavrar hafifçe sol bileğine
doğru vurur ve bir dal sigara çıkartır.
Sol elinin baş ve işaret parmağı ile sigarayı parmaklarının arasına alır dudaklarına götürür.
Sağ elindeki paketi gömleğinin cebine bırakır ve çakmağını kavrayıp dudak hizasında kaldırır çakmağı ateşler
Hafif bir duman içine çeker çakmağını gömleğinin cebine bırakır.
)

Her ne ise... Buralarda bulunmamızın tek bir amacı var, biz öyle diğerleri gibi şöyle çeteyiz böyle mafyayız öyle gider yapar böyle ahkam keseriz kafasında olan insanlar değiliz.
Açık konuşayım, tabii ki kendimizi ezdirecekte değiliz hiç bir zamanda ezdirmedik tanrıya şükürler olsun ki.
Biz yokluktan geldik, en aşağıdan sıfırdan uykusuz kalarak, acı çekerek, üzülerek, çabalayarak, emek vererek ve işimizi düzgün yaparak buralara geldik.

Kapımız her kese açık sonuna kadar, yeterki dürüst olun ve ağzınızı sıkı tutun. Bir iş arıyorsanız buyrun kapımızı çalmaktan korkmayın biz sadece bu boklar ile uğraşmıyoruz bu şehirde..
Örnekler vereyim..

Araç galerimiz var, Mimarlık atölyemiz var, Taksilerimiz var, Kumarhanemiz var, Film Şirketimiz var kısacası Legal yoldan'da iş imkanı sunuyoruz her zaman. Lakin geliri de ona göre çıkıyor.
Risk ne kadar büyürse kazanç o kadar artıyor, bu işler her zaman bu şekilde yürüdü herkes bilir cesareti olupta ağzını sıkı tutacak var ise aile olarak görebilirim lakin daha sakin bir iş arıyorsanızda tabii ki kapımız dediğim üzre sonuna kadar açık.

Amacımız hep birlikte bazı hedeflere ulaşmak, ben bunu tek başımada yapabilirim parayı sağladıktan sonra organizasyona adam mı yok, lakin amacım etrafımda güvenebileceğim insanların olması.
Lanet silahları ve uyuşturucuları taşırken, bir kaç el ateş edip biraz toz bulaştırmazsak'ta bu işi neden yapalım ki.
En kaliteli şekilde hayat yaşamayı hak ediyoruz hepimiz ve bunun için sonuna kadar çabalayacağız asla savaşımızdan vaz geçmeyeceğiz.

Dediğim üzre, dostuz ve kardeşiz siyahi olman, beyaz olman, kadın olman benim için bir şeyi değiştirmez.
Benim için önemli olan ne kadar insan olduğundur, adalet terazinin ne kadar sağlam olduğudur. Çalmadan çırpmadan emeğine kanaat edersen daha fazlası ile ödüllendirileceksin. Tüm hesabı kitabı noktası virgülüne tek tek kendim yapıyorum unutma sen benden bir çalarsan ben senden on çalarım sen bitersin ben kazanırım.
Bu yüzden aile içerisinde her zaman ilk amacın kendini korumak, ardından aileyi korumak ve aileye kazandıracak şekilde haraket etmendir.

Tabii ki bizimde kurallarımız var, en önemli kural asla polisler ile kötü geçinme onlarda işini yapıyor sonuçta a*ınakoyayım, adamın işi bizim gibi herifleri paketlemek bunu yaptığı için ona kızamazsın bu yüzden her zaman iyi niyet göster durumu lehine çevirmek için haraket et. Unutma ters gidersen ters dönüş alırsın.
Eğer hiç sorun yaşamayayım diyorsanda yakalanma, bu kadar basit..

Main Page
   About Wikipedia
   Contact us
   Donate
   Report error

Contribute
   Upload file

Tools
   Permanent links
   Page information
   Cite this page
   Wikidata item

Print/export

In other projects

Languages

CHAPTER III :

OOC Bilgi - Nedir? Ne değildir?

Valeriovich Ailesi yada diğer adıyla Cartel de Válerio Suç Örgütü, Çete, mafya kurallarını benimsemiş  fakat organizasyon yapısını günümüze adapte etmiş, Mexico ve ABD kökenli bir örgüttür. Örgütün ortaya çıkışı eskiye daymaktadır, Mexico'dan ABD'ye göç edildiğinde yaşananlara karşı, vakti zamanında bu işlere yakından yada uzaktan karışmış  Mexico'lılar ile ortaya çıkmıştır. Merkezi Market Caddesi civarı olarak bilinir , o mevkii de artık Mexico nüfuslu daha fazla kişi göreceksiniz organizasyon içerisindeki alt daldaki kişiler başlangıçta ufak işlerle uğraşacak, zamanla önleri açıldığı vakit büyük işlere yelken açacaklar.

Liderliğini Veron Sürdürmektedir. Lider aynı zamanda Aile babasıdır. Genellikle yukarıdan yönetirken, yeri geldiğinde işleri yoluna koymak için sahaya inebilir ve takımını yönetebilir. Aile babasının başına bir şey gelmesi durumunda örgüt hızla organize olarak Lider yardımcılarından oluşan konseyi toplar, Ortak bir karar ile yukarıya ana yönetim için bir lider belirlenir ve bu lidere herkes tekrardan yemin eder. (Organizasyon sağlığı ve geleceği için , bağılılık sunmayanlar bu görüşü destekleyen adamlarıyla birlikte  infaz edilir). Yeni Lider, eski Lider cinayete kurban gitmişse onun intikamını ve tercihe göre kan parasını almakla mükelleftir. Lider hala hayattaysa başına ne geldiği tespit edilir, yerine ikinci Lider vekil seçilir ve aile bütün mevcuduyla harekete geçer..

Leader'lar kendilerine ait bölge ve takıma sahibi olabilir (Organizasyon büyüdükten sonra). Bu bölgeler Organizasyonun asıl hoodu değil, varlık gösterdiği bölgeler olarak tanımlanır. Leader'ler doğrudan Lider ve ikinci Lidere bağlıdır, takımını aksi belirtilmedikçe sadece kendileri yönetir. Herhangi bir sürtüşmeye/çatışmaya/savaşa girme yetkileri yoktur, bu konuda doğrudan Liderlere bağlıdır ve sorunları oraya raporlama yapması gerekir.

Gerekmedikçe savaş, para, adam ve zaman kaybından öteye geçmeyecek bir atraksiyondur. Organizasyon savaşsız bir rol ortamı için barışçıl hareket edecek fakat çıkar çatışmaları elbette olabilir. Birlikler arası savaş durumunda birlik elinden geldiğince Stabil tarzda  hareket edecek ve bitirmek için barışçıl yolları ararken, savaşına da hakkıyla devam edecek.

Bizden Uyuşturucu ve silah almak için izlemeniz gereken yol. (Bizi arar konum atarsınız ve araçlarımızdanbiri siz hiç rahatınızı
bozmadan kapınıza kadar talep ettiğiniz ürünü getirir bu sayede başınız belaya girmez)

Eke tıklayarak örneği görebilirsiniz

Los Santos 2017-2019

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Cartel de Válerio
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2022, 10:53:30 »
CARTEL DE VALERIO RESERVE

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2022, 10:53:45 »
Cartel de Valerio'nun Harita (MAP) tasarımını bitirdim, ticket talebinde bulundum atıldığında siz değerli dostlarımı bekliyorum, aşağıdaki linkten harita tasarımımı görebilirsiniz.
CARTEL DE VALERIO
LINK
                                                                                             :onay: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=191606.0  :onay:

Çevrimdışı eVreedo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Ocak 2025, 00:32
Toplam oynama: 154 gün, 10 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 03:22
Toplam oynama: 9 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ocak 2024, 19:06
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2022, 11:26:00 »
 başarılar  :57:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2022, 11:31:30 »
başarılar  :57:
Teşekkür ederim değerli yorumun için :)

Çevrimdışı Fischer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2024, 22:24
Toplam oynama: 271 gün, 19 saat
Birlik: ******ILI
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 23:14
Toplam oynama: 11 gün, 1 saat
Birlik: ******ILI
Son giriş: 19 Ağustos 2023, 13:44
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2022, 12:17:46 »
Tanıtım hoş duruyor.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2022, 12:24:02 »
Tanıtım hoş duruyor.
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için:)

Çevrimdışı Lolitaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 11 Mayıs 2024, 18:10
Toplam oynama: 165 gün, 7 saat
Son giriş: 02 Ağustos 2023, 00:09
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Son giriş: 11 Kasım 2023, 11:34
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2022, 12:33:21 »
rolleri takip edicem, basarilar
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2022, 12:40:16 »
rolleri takip edicem, basarilar
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için, Map bittikten sonra aktifliği belirteceğim lakin rollere kusursuz şekilde başlamak istiyorum sadece :) görüşmek üzre gününüz güzel geçsin.

Çevrimdışı Ranosreal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 13:55