-Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın;
Cevap: Ne zaman elime silah alsam hilenin birisi beni tekliyordu, elimde arkadaşlarımın zamanında verdiği .asi'si vardı. Onunla beni hileyle vuran adamı vurdum, ardından hilesiz tekrar girdim ve yine hileyle vurunca dayanamayıp kişiyi hileyle vurdum, beni banlatmak için talep atmış. Hileli oynayan birisi değildim, Gold Vip bile almıştım. Sadece o gün hayatımda ilk kez hile kullandım, gerçekten aşırı pişmanım. Zaten daha hileli oynamayactım, o kişiye olan kinimden yaptım. Daha kullanmam yemin ederim, isterseniz banım açıldığıında beni kontrol edin, tertemiz bir oyuncu olup departmanda dedektif rolümü yapacaağım.
-Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın;
Cevap: Sheriff Departman'a olan merakımdan dolayı uzun zamandır girmek istiyordum, başvuru atmak için sicil yememeye dikkat ettim. Sonra bir kaç talihsizlikten dolayı sicil yedim, 2 ay'a yakın bekledim ama kontenjan dolu olduğu için uzun süre açmadılar. Şuanda açıkmış, LSSA başvurup Dedektif rolümü yapacağım, çetecilerle rol yapıp kasabanın koruyucusu, hem departmanda hem de Il-Legal rolcüler tarafından sevilen ve saygı duyulan birisi olacağım. Pek fazla silah kullanmayıp insanları tatlı diliyle yumuşatan olarak rollerimi canlandıracağım. Eğer GANG Unit'e alınmazsam SEB olarak devam etmek isterim, suç bastırma olmak isterim, onların giydiği kıyafetlere hayranlık duyuyorum çünkü. O kıyafette kendi karakterimi görmek rol zevkimi kat kat arttıracaktır. Şimdilik aklımda canlandırdığım roller bu kadar, eğer fikrim değişirse buraya güncel olarak değiştireceğim.