Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATİON][20/04/2022] Randall Limmer - Hile Kullanımı

Başlatan kill em up, 27 Mart 2022, 13:10:46
Okunma sayısı 1534 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kill em up

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Mayıs 2022, 22:28
Toplam oynama: 39 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Bir anlık merak ile hile kullandım, yalan söylemeye gerek yok haklı sebep ile ban yedim. Bunu inkar edersem daha çok uzar. Arkadaşlarımın verdiği .asi ve cleo ile girip adamı vurdum, çok ama çok pişmanım. Sınavlardan sonra tekrardan rinaya dönüp arkadaşlarım ile oynamak istiyorum. Ama bu sizin elinizde. Şimdiden vereceğiniz tüm  görevleri yapmaya hazırım, çok özür dilerim. Şuana kadar hakkına girdiğim, huzurunu bozduğum tüm oyunculardan çok özür dilerim. Asla hile kullanan birisi değilim, banım açılırsada olmamaya devam edeceğim. Bir seferlik beni affedin, lütfen...
Seviye: 17
Yasak No: 17615
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: -
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: airbreak
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: -

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation.
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2022, 13:10:58 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı kill em up

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation.
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2022, 18:18:56 »
-Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın;

Cevap: Ne zaman elime silah alsam hilenin birisi beni tekliyordu, elimde arkadaşlarımın zamanında verdiği .asi'si vardı. Onunla beni hileyle vuran adamı vurdum, ardından hilesiz tekrar girdim ve yine hileyle vurunca dayanamayıp kişiyi hileyle vurdum, beni banlatmak için talep atmış. Hileli oynayan birisi değildim, Gold Vip bile almıştım. Sadece o gün hayatımda ilk kez hile kullandım, gerçekten aşırı pişmanım. Zaten daha hileli oynamayactım, o kişiye olan kinimden yaptım. Daha kullanmam yemin ederim, isterseniz banım açıldığıında beni kontrol edin, tertemiz bir oyuncu olup departmanda dedektif rolümü yapacaağım.

-Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın;

Cevap: Sheriff Departman'a olan merakımdan dolayı uzun zamandır girmek istiyordum, başvuru atmak için sicil yememeye dikkat ettim. Sonra bir kaç talihsizlikten dolayı sicil yedim, 2 ay'a yakın bekledim ama kontenjan dolu olduğu için uzun süre açmadılar. Şuanda açıkmış, LSSA başvurup Dedektif rolümü yapacağım, çetecilerle rol yapıp kasabanın koruyucusu, hem departmanda hem de Il-Legal rolcüler tarafından sevilen ve saygı duyulan birisi olacağım. Pek fazla silah kullanmayıp insanları tatlı diliyle yumuşatan olarak rollerimi canlandıracağım. Eğer GANG Unit'e alınmazsam SEB olarak devam etmek isterim, suç bastırma olmak isterim, onların giydiği kıyafetlere hayranlık duyuyorum çünkü. O kıyafette kendi karakterimi görmek rol zevkimi kat kat arttıracaktır. Şimdilik aklımda canlandırdığım roller bu kadar, eğer fikrim değişirse buraya güncel olarak değiştireceğim.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [31/03/2022] Randall Limmer - Hile Kullanımı
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2022, 04:49:47 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

31/03/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Randall Limmer - Hile Kullanımı
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2022, 03:16:28 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2022, 03:34:14 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı kill em up

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2022, 10:11:20 »
-REHBERLER-
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=184588.0 Bu konu çok hoşuma gitti, sebebi ise şöyle. Sunucuda IL-Legal rolleri yanlış anlayan kişiler var. Örneğin TR rollerini yapabiliyorlar. Kabadayı rolleri sergileyip herkese atar yapmak yerine bu rehberi okurlarsa Il-Legal rol için daha kapsamlı ve bilgi sahibi olabilirler. Il-Legal rol demek devlet düşmanı veyahut Departmana düşman roller sergilemek değil, yeri geldiğinde çok samimi ve yardımsever kişi kılığına bürünmektir. Bu rehberde bunu çok iyi özetlemişler. Çok beğendim.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=190967.0 En beğendiğim konular arasında buda yer almakta, sebebi şöyle. Ülkemizde bildiğimiz gibi herkesin bilgisayarı iyi olmayabiliyor, hatta ülkenin çoğu bir kısmının bilgisayarı iyi değildir. Bu sebepten ötürü arkadaşımız güzel bir rehberlik yapıp FPS arttırma rehberi kurmuş, umarım işini gören insanlar olmuştur. Çok güzel bir konu.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=180715.0 Oynadığımız sunucu RP sunucusu olduğu için bu rehberlik çok iş görür. Oyuna yeni başlayıp rol editlemeyi bilmeyen, veya rolünü geliştirmek isteyen kitle için çok yararlı bir rehberlik. Arkadaşımız elinden geldiğince rol hakkında yardımcı olmaya çalışmış detaylara inerek, bu rehberliğide çok sevdim. Çok iyi olmuş.

-ARGE-

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=181815.0 Sunucuya bu sistem gelirse Il-Legal'e güzel bir fayda sağlanır, hem sürekli role kapsamlı bir detay gelmiş olur. Kendi isteğiyle q atan kişi değilde Crash yiyip 3 dakika içinde oyuna giren birisinin maskeli oyuna girip IC rolüne devam etmesi çok mantıklı olur.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=177491.0 Bu baya mantıklı bir arge, bar rollerinde veyahut başka public rollerde çok iş görür. Beraber aynı anda dans etme komudu gelse baya zevkli ve güzel görünüm yaratabilir diye düşünüyorum. Bunuda sevdim

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=181129.0 Bu arge çok hoşuma gitti, sebebi şöyle; Oyuna sürekli para yatıramayan kişiler olabiliyor veya ailesi izin vermiyor olabilir. Legal birliklere geçecekken sicil yüzünden kalma durumları yaşanıyor olabilir, bu sebepten ötürü belli miktarda IC para ödenebilir, örneğin 'Memura direnmek' sicilini karakola gidip 20-30 bin gibi paraya sildirebilsek hoş olabilir.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=178862.0 Bu argeyide destekliyorum, çünkü değerli araçlarımızı en son nereye park ettiğimizi unutabiliyoruz. Ve gidene kadar mekanik atıyorlar veya bagajda silah varsa ve aranmamız varsa polisler bizden önce gidip el koyabilir. Sevdim bunu.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=179512.0 En tatlı araç ve güzel görünüm yaratan araç Camper için açılmış en iyi arge bence. Banım açıldığında bu aracı almak istiyorum. Bunun modifikasyon seçenekleri arttırılırsa çok hoş olur. Zaten kendisi güzel bir araç ve çeşitli modifikasyonları getirilse tadından yenmez. Çok iyi arge.

INSTAGRAM, YOUTUBE VE ROCKSTAR
https://cdn.discordapp.com/attachments/959487710639325204/959701707489677312/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/959487710639325204/959496485983125544/unknown.png

Oy Verme
https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/ link çalışmıyor. https://media.discordapp.net/attachments/933478935956697118/959776707961847808/unknown.png?width=935&height=559

-ROCKSTAR TR-
Profil Linkim: https://www.rockstartr.com/forum/profile/?u=6387

Yararlı 2 adet konum;
https://www.rockstartr.com/forum/destek-masasi-48/akici-samp-oynamak/new/#new
https://www.rockstartr.com/forum/destek-masasi-48/uncap-fps-asi-ve-yararlari/new/#new

Çevrimdışı kill em up

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2022, 15:58:54 »
((bug düzeltme))

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2022, 18:14:12 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/karakter/Raina_Rosenthal

Daha önce hile kullanımından yasaklı bir karaktere girmişsiniz. Açıklamanız nedir?

Çevrimdışı kill em up

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2022, 19:02:43 »
Kişiyide tanımıyorum, ilk defa görüyorum. Bu karaktere asla girmediğime eminim. Hileden yasaklı tek bu karakterim var, başkada yok. Eminim. Acaba VPN aracılığı ile veya Client bilgilerimizde benzeme durumu olabilir mi?