Siz şaka mısınız? Sırf rol yapmamak NPC getirtmek için hafta içi okul saatinde doktor bekliyorsunuz doktor yok diyorusnuz. Adamlar okula gitmeyip sizi mi bekleyecek şu oyunda? Cidden komiksiniz
Okul olmadığı zamanlarda da doktor bulamıyoruz maalesef. Dün akşam saat 7-8 gibi tedavi için hastaneye gittim, doktor çağırıp 5-10 dakika kadar bekledim, ne gelen vardı ne giden.
Ayrıca da bir sistemin, insanların karakterlerine olan etkisinden kurtulmak için doktorlarla role sokma zorunluluğunu da yanlış buluyorum. Rina RP otonom anlayışı benimseyen bir sunucu çünkü.
Tamam zamanında bu sistem FD oluşumuna rol çıkması için getirildi ancak şu durumda sistemin yarardan çok zararı bulunuyor, kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Sistemin tamamen kaldırılması taraftarı değilim ancak doktorun olmadığı durumlarda NPC'den tedavi olmak ya da ne bileyim daha az sıklıkla hasta olmak gibi sistemlerin kesinlikle getirilmesi gerekiyor.