LSFD yönetimine bu durumu anlattım fakat alakasız bir şekilde anlamamış gibi davrandılar. Tek söyledikleri şey doktor bulamıyorsanız yapacak bir şey yok, bizler robot değiliz demesi oluyor. Buna çözüm bulduğumuzda da saçma bahanelerle reddediyorlar. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar kendileri bilir. Sizde medikal rol yapmayın olsun bitsin
Dostum yönetim olarak biz seninle asla konuşmadık kimle konuştuğunu bilmiyorum. Sisteme dökülüp dökülmemesi bunu biz seçmiyorum Rina yönetimi belirliyor eskiden hastalık yoktu yine AR&GE üzerine gelen bir sistem oldu bunuda biz belirlemedik. Hastaneye bakan adamlar bile troll var FD dönmek istiyoruz diyorlar ben bunun üzerine personelimi hastanede zorla tutamam eğer hastane yönetmekte iddialı birileri varsa her zaman dediğimiz gibi gelip yönetebilirler biz onlara her zaman açığız. Bana kalsa bende hastane olsun istemem ve hastalıklar olsa bile NPC üzerinden tedavi olabilir desteklerim. Ama yapacak bir şey yok bu roller yapılması gerekiyor, kimseyide hastanede zorla tutturamayız ama düzenlemeler yapacağız.
LSFD iş yapmıyor, şu ana kadar neredeyse hiç doktor bulamadım. Bu işi npclere bırakmanın mantıklı olacağını düşünüyorum, destekledim.

Konunun LSFD ile ilgisi yok dediğiniz gibi doktor bu MD kısmına girmektedir.
Maalesef sisteme dökülmeli, doktora gidiyorum iğne vuruyor. Teşhis bile koymuyor.
Hastayım diye gittiğiniz zaman size iğne vurmaz hastalığınıza bakar siz iğne isterseniz vururlar.