Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Hatalı park cezaları kaldırılsın mı? ya da mantıklı bir şekilde düzenlensin mi?

evet
6 (26.1%)
durdukları hata hemde derhal
5 (21.7%)
pd'yim ve bu cezaları yazarken zevk alıyorum
12 (52.2%)

Toplam Oy Verenler: 23

Hatalı park cezları vol.2

Başlatan OLMAZ, 04 Ocak 2022, 01:42:51
Okunma sayısı 1390 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CnmBenimmm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 20:14
Toplam oynama: 11 gün, 14 saat
Birlik: **** ****sed
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Nisan 2023, 18:24
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hatalı park cezları vol.2
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2022, 17:25:59 »
Kanka yokuştaki kırmızı araçları diyosan hepsine teker teker ben yazdım. Sebebi biz defalarca uyarmamıza rağmen aracınızı hatalı parktan kurtarmamanız ve üstüne arkadaşının birim aracına bıçakla vurup beanbag yiyince q atması.
Adam ya. Bu arada konuya destek yok düzgünce park et motorunu kapa kilidini çek yetiyor. Haksız ceza olduğunu düşünüyorsan git şikayet aç ic olarak. Ceza kesilirken kanıt alınıyor.

Çevrimdışı Erenny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 03:04
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Birlik: ********RBY
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:35
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 02:54
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2022, 23:52:56 »
Olay allaha ne ara geldi şaşırtıcı, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2022, 12:50:35 »
Adamların tartıştığı konuya bak, Adam alt tarafı oyunda trafik cezası yedi. Bazı insanlar rolün etkisinde kalabiliyor...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Kasım 2023, 22:13
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 01:47
Toplam oynama: 102 gün, 11 saat
« Yanıtla #23 : 10 Ocak 2022, 13:43:03 »
Selamlar.AR-GE'yi açan arkadaş uslubunu biraz korumuş.Daha sonra o da dahil bazı şahıslarda bozmuş.Burası AR-GE yeri böyle kinlerinizi felan belirtmeyin.Burada "Destekliyorum" veya "Desteklemiyorum" deyin geçin.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 01:15
Toplam oynama: 10 gün, 12 saat
Birlik: ** ***NTZ
« Yanıtla #24 : 10 Ocak 2022, 16:15:17 »
Adamların tartıştığı konuya bak, Adam alt tarafı oyunda trafik cezası yedi. Bazı insanlar rolün etkisinde kalabiliyor...
Sen olayı anlamadın ben bir şeyin etkisi altında kaldığım yok adeta köle gibi muamele gösteriliyor pd eğlenicek sende araba sürmek istiyorsan şu 3 kuruşluk oyunda 1 saat balık tut yazacaksın deniyor, alternatif bir çözüm üretiyorum böyle olsun diyorum ama ampute team kendi başlarına gelmemiş diye birilerine yaranmak için garip bir düşmancıl tavır takınıyorlar ve salak salak yorumlar ile adeta engelli maaşı bağlayın bana diye naralar atıyorlar bende bunlara cevap veriyorum saçma mantık gerektirmeyen yorumlara dayanamadığımdan bütün tepkim buna başka bi ar-ge'de açmıştım bu 2. olduğu için daha bir agresif çıkıştım senin başına böyle bir durum gelse ses çıkarmaya bilirsin öpülmeye alışmış olabilirsin, bilemem baktım oyunun çirkin gelmeye başladı saldım sayılır vakit bile geçirmiyorum fazla beğenmediğim çok şey var  ar-ge'lerde yeterince açık konuşunca ban atıyorlar gereği yok o yüzden yeterince fazla agresif çıkmamaya çalışıyorum . durumu başka yerlere çekip ar-ge'nin konusundan uzaklaşmayada gerek yok. burada bu konuları tartışmanın bir anlam ifade ettiğini anladım o yüzden boşa kürek çekmemek en iyisi. Bu arada bu yorumun senden gelmesi ironik olmuş ayrıca kendinle çelişmişsin oyunda ve ar-ge'lerde gördüğüm kadarıyla rina senin yaşam kaynağın olmuş :D neyse hadi iyi forumlar.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 10 Ocak 2022, 16:18:01 »
Olay allaha ne ara geldi şaşırtıcı, desteklemiyorum.
Olay buradaki istanbul beyfendilerinin real life'da küfürbaz haydo olması konu buydu bende öyle örnekledim ki örnekleri çok forumda.
Birlik:LSPD

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 10 Ocak 2022, 16:22:26 »
Selamlar.AR-GE'yi açan arkadaş uslubunu biraz korumuş.Daha sonra o da dahil bazı şahıslarda bozmuş.Burası AR-GE yeri böyle kinlerinizi felan belirtmeyin.Burada "Destekliyorum" veya "Desteklemiyorum" deyin geçin.
Aynen öyle o benekli at eşşek mi her neyse gelip boş yapıyor ee ben durur muyum bende istifimi bozucam salak yorumlara ziyade yok sonra altına bi duyarcı bomboş yorum atıyor olayı tartışmaya sürüklüyor bende cevap veriyorum bu kadar ilk başta yorum atan arkadaşa verdiğim yanıta bakılsa bide düzgün yorum yapılınca nasıl saygımı bozmuyorum.