Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Hatalı park cezaları kaldırılsın mı? ya da mantıklı bir şekilde düzenlensin mi?

evet
6 (26.1%)
durdukları hata hemde derhal
5 (21.7%)
pd'yim ve bu cezaları yazarken zevk alıyorum
12 (52.2%)

Toplam Oy Verenler: 23

Hatalı park cezları vol.2

Başlatan OLMAZ, 04 Ocak 2022, 01:42:51
Okunma sayısı 1410 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: Hatalı park cezları vol.2
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2022, 23:39:56 »
Bayırdaki kırmızı araçları diyorsan gerçekten yolu kapamış dostum. Yol 2 şeritten yarım şerit olmuştu, yolun soluna değilde sağına park edin.

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
Köken: Japon
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 84 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Ağustos 2022, 04:18
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2022, 23:47:55 »
Uslubunu oldukça korumaya çalışmışsın tebrikler.Bu konuda yapacak rol bulamayan arkadaşlar gelip rastgele araçları çekiyor.Daha dün otoparka bıraktığım arabayı çekmiş ve 7500$ ceza yemiştim.Bu sisteme düzenleme gelmesi lazım.

DESTEKLİYORUM.
Ooo ne diyon kanka sen yukarıdaki aklı ekmek kırıntısı kadar olmayan adam gelmiş sunucuyu kötülemene gerek yok diyor ulan ben burada ar-ge açıyorsam zaten sunucuyu sevdiğim içinde oynadığım için daha güzel bir hal alması için.
ankarada deniz bunlarda beyin yok işte ne yaparsın.
birde 7500 'e fazla yanmana gerek yok yazmış 5 kere yedim bu cezayı diyorum 7.500 x5 =40k falan ben ortaçağ kölesimiyim pd'lerin maaşını ödüyicem aynı şeyi diğer ar-ge'de de söylediler oyun içi ekonomik dengeyi biz sağlamak zorunda değiliz, bunun hiç bir anlamı yok sistem kendisi para üretsin devlet kuruluşlarındaki paraları onlar versinler.

Burda sen sunucu gelişsin diye değil bildiğin yediğin cezanın kinini kusmak için ar-ge adı altında saydırıyorsun.İnsanlar seninle aynı fikirde değil diye "aklı ekmek kırıntısı" tarzında bir hakarette bulunamazsın, destekler yada desteklemez bu kişiye kalmış bir durum olmasıyla beraber yaşadığın kin durumu yukarıda oluşturduğun anket şıklarından bile belli oluyor . Denilecek çok söz yok yakında bu ar-ge arşive atılır.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 01:15
Toplam oynama: 10 gün, 12 saat
Birlik: ** ***NTZ
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2022, 00:19:02 »
Yarısından sonra okumayı bıraktım neden?
Açtığınız Ar-Ge zaten red yedi 2.yi açarak Hera’nın ikna olucağını sanmam
2 Aracının ceza yemesini istemiyorsan gizle yada kurallara uygun park et
3 Araç cezaları kalkarsa madem realistiklik kayıyorsak araya bu hiç realistik değil
4 Bir büro AR-GE ile değil ancak PD yönetim ile kapatılır yada pasif çekilir
5 Eğer hatalı park değil diyorsanız kanıtlarınızla İÇ şikayet açın cezanın parasını yada biraz daha fazlasını alıyorsunuz
6 Trafik büroda roller yapılıyor yada yapılmıyor ki yapılmasa ceza kesilmez

İyi günler
Trafik büro'da sorun yok adamlar çatır çatır çalışıyor dostum, alıntı yaptığım arkadaş gayet haklı durumda ve ek olarak şöyle bir durum var, eğer bölgendeki trafik durumundan rahatsızsan araçların için farklı bir garaj bölgesi seçebilirsin illa hoodunun içinde olmak zorunda değil.Yada araçlarını toplu olarak oraya diziyorsun diye kural ihlaline girmiyor değil işi reeliteye vurucaksan da amerikanın trafik kurallarına bakın biraz adamlar araçlarını saatlik park ediyor bak günlük olmayan yerler bile var sen düşün, İşin kısası AR-GE'yi desteklemiyorum :dislike:
Yazdıklarım okunsa keşke.
Adamlar özveriyle çalışıyor zaten ona bende hak veriyorum koskoca mapte özellikle bu mahallede
alıntı yaptığın arkadaşa cevabını verdiğimi düşünüyorum.
illa oyun para mı yatırılmak zorunda? garaj açmak istemiyorum, araba kaldırımda durmazsa , kaldırıma temas etmediği halde yol üstünde durursa her türlü ceza yerse ama çok büyük bir küfür geliyor bunların ardından.
Araç hood içinde olmak zorunda çok saçma konuşuyorsun.
Amerikada kendi bungladov evlerinin ya bahçesine ya da kaldırımın yanına park edersin fakat gta sanandreas değilde gta V olsa dediğin olabilir gta sanandreasda yollar dar o yüzden oradan başka bir oyuncu geçerken kaldırımın üstüne koyman gerekiyor yoksa oradaki araçlara gelen giden çarpar.
Bungalov evlerin önünde  saatlik dediğin şey yok bilgin dahilinde yorum yapsan okey dicem.
Keşke sende kendinle çelişmeden yorum yapma yeteneğini kullanabilsen birader, önce Trafik büro için "para sıfırlama" olarak ismi değişsin diye veryansın ediyorsun sonra çalışmalarına bir şey demiyorum diyorsun, kaldı ki attığın ekran görüntüsündeki evleri "bungalov" evler ile benzetmek ve ceza yememek istiyorsan evlerin sağında solundaki boşluklara park edebilirsin. Aracını koyduğun alan anlattığın sistem için uygun değil. Zaten tek araçlık yol geçiş alanını tamamen katlediyorsun koyduğun arabalarınla sonra da neden ceza yedim diye isyan bayrağı çekiyorsun. Hem suçlu hem güçlüsün, eğer cezalardan rahatsızsan ic yollardan ceza kesen polise şikayet oluşturabilirsin yada ooc olarak şikayet oluşturabilirsin bunlarında dışında yapacağın birşey yok işin özü ar-ge'yi desteklemiyorum.
İroni yaptığımı anlamıcak kadar vasat bir mizacın varsa benim yapabileceğim pek bir şey yok. Çalışmalarına bir şey demiyorum mu? Bence kaldırılsınlar diyorum.
Anlatıığım sistem? Ben diyorum ki kaldırımlara koyulması ceza arz etmesin gta sanandreas oyununda yollar dar market caddesi hariç ee o zaman diğer insanları düşünerek kaldırıma konması kötü bir şey mi? o küçücük alandan insanlar geçebilsin diye arabalar kaldırıma koyuluyor ve gelip burada yok o evin boşluklarının oraya koy falan okumuyorsunuz bana laf söyleme cürretinde bulunuyorsunuzda yazdıklarımı okumuyorsunuz veya algılayamıyorsunuz.
Ben evin içine mi koyayım arabayı? Orada bir tane araba olsa iyi 10 tane araba var hadi birini evin içine koydum tabiri bu yani orada evin yanında koyulacak yer yok, kapının önüne koyduk diyelim böyle daha mı gerçekçi ya da kurallara uygun?
Zaten o geçiş hakkını katletmemek adına kaldırıma koyuluyordu o arabalar aloooo sende okumada eksikliğimi var kardeş?
Suçlu mu? Oyun içinde köle gibi para kasıp pd'ye bağışlamak istemediğim için mi? 40 bin ceza neden vereyim ki? daha oyuna girip kendim ne bileyim araba, silah vs. için para kasmıyorum.
Yani bunları okuyup nasıl bunları yazdın ya da yazdıklarımı mı okumadın gerçekten şüphe ediyorum bu kitleden.

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2025, 02:08
Toplam oynama: 689 gün, 7 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:56
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:34
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:43
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: *** ****LIE
Son giriş: 06 Mart 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2022, 00:20:26 »
Geçen gün rol yaparken bir towtruck, ninjaları kıskandıracak sessizlikte yaklaşıp 50 saliselik bir siren açışından sonra aracı kapıp kaçmıştı, abartmıyorum tam olarak ciddiyim. Ha haklı mıydık? Haksızdık ic olarak, böyle komik bir anıydı bu da.

Konu hakkında: Tam okumadım, eğer cezaların fiyatını söylüyorsanız bence uygun. Büroya laf ediyorsanız şu üstte anlattığım olay haricinde bir yanlışını görmedim, dahası varsa o yazılan şaheserleri okuyacak vaktim yok
1

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2022, 00:26:31 »
Benim okuduğumu algılama durumumla ilgili laf etme "cürretinde" bulunduktan sonra kendi yorumlarına birazdaha bakın istersen kardeş, ofansif şekilde isyan bayrağı çektiğin bir flood içersinde mizah yaparsan sana kendine çelişiyorsun derim tabikide, kaldı ki sana cevabımı daha önceki mesajımda zaten verdim.Eğer bulunduğun bölgenin trafik durumu seni rahatsız ediyorsa iki tane ihtimal var, ya araçlarını ceza yemeyecek bir konumda bırakırsın ki bu kaldırım üstü yada yolu katletmen değil düzgün bir şekilde park alanı olabilecek bir alan olur, diyorsanki bunu yapamıyorum. O zamanda Trafik büroya kin kusmak yerine gidip kendine daha farklı bir hood bölgesi seçebilirsin o olduğun bölgeye oturmadan önce acaba fazla araba olsa nasıl sığdırırız diye düşünmen gerekiyordu. Ha eğer birlikte sadece bir üyeysen ve araçlar senin adına diye ceza yiyorsan da birlik liderine durumu bildirip kendi içinizde konuyu münakaşa edip bir alan belirleyebilirsiniz.
Kimseye hakaret etme "cürretinde" değilsin.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 05 Ocak 2022, 00:30:10 »
Uslubunu oldukça korumaya çalışmışsın tebrikler.Bu konuda yapacak rol bulamayan arkadaşlar gelip rastgele araçları çekiyor.Daha dün otoparka bıraktığım arabayı çekmiş ve 7500$ ceza yemiştim.Bu sisteme düzenleme gelmesi lazım.

DESTEKLİYORUM.
Ooo ne diyon kanka sen yukarıdaki aklı ekmek kırıntısı kadar olmayan adam gelmiş sunucuyu kötülemene gerek yok diyor ulan ben burada ar-ge açıyorsam zaten sunucuyu sevdiğim içinde oynadığım için daha güzel bir hal alması için.
ankarada deniz bunlarda beyin yok işte ne yaparsın.
birde 7500 'e fazla yanmana gerek yok yazmış 5 kere yedim bu cezayı diyorum 7.500 x5 =40k falan ben ortaçağ kölesimiyim pd'lerin maaşını ödüyicem aynı şeyi diğer ar-ge'de de söylediler oyun içi ekonomik dengeyi biz sağlamak zorunda değiliz, bunun hiç bir anlamı yok sistem kendisi para üretsin devlet kuruluşlarındaki paraları onlar versinler.

Burda sen sunucu gelişsin diye değil bildiğin yediğin cezanın kinini kusmak için ar-ge adı altında saydırıyorsun.İnsanlar seninle aynı fikirde değil diye "aklı ekmek kırıntısı" tarzında bir hakarette bulunamazsın, destekler yada desteklemez bu kişiye kalmış bir durum olmasıyla beraber yaşadığın kin durumu yukarıda oluşturduğun anket şıklarından bile belli oluyor . Denilecek çok söz yok yakında bu ar-ge arşive atılır.
Beğenmediğim bir sistem ve değiştirilsin istiyorum. Bu adamın dediklerini hakaret olarak algılıyorum boş yapıyor yine aynı şeyleri söylerim hatta daha fazlasını bu beni ve onu ilgilendirir sende avukatlığını tutmana gerek yok.
Desteklemesin ama sinir bozucu söylemleri olmasın, bu değilde diğer arkadaşın yazdığı şeyede bak cevap verdim, ona hakaret ettiğimi düşünmüyorum ve etmedimde zaten bu arkadaş böyle saygılı çocuğu oynayıp boş yaparsa benden geleceğinide her daim bulur, kim olursa ceza almakta pek umrumda olmaz. Ar-ge şıklarıda mizah bir tık burayı devlet müessesi gibi yazım imla kurallarına dikkat edip saygılı bir tavır takındığınız için pek anlamamanı doğal buldum.
Kin mi? kinlenmiş olsam burada isim verir düşmancıl tavır takınır ağzıma gelenide söylerim yani bir oyun olduğunuda unutuyorsunuz yukarıda yazdığım gibi burayı seviyorum ve adaletli olmayan bir şeyide değiştirmek istiyorum, olay bundan ibaret.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 05 Ocak 2022, 00:43:51 »
Ofansif bir flood da, mizah yapma, kendinle çelişme, bir araya getirdiğin bir kaç cümle ve vardığın bu mu? anladım kanka sensin.
Hakaret ettiysemde bundan ben mesulum dediğim gibi seni ilgilendiren pek bir şey yok ortada sanada edilmiş bir hakaret yok, eğer canın sıkıldıysa mod'a bildir seçeneği var oradan bildirebilirsin.

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
« Yanıtla #17 : 05 Ocak 2022, 00:57:26 »
Kimsenin avukatlığını tuttuğum yok, bana üst perdeden konuşmana karşın ben açılan ar-ge'ye kendi fikrimi belirttim sadece. Kaldı ki zaten cevap bulamadığından mıdır bilinmez avukatlık yapmana gerek yok diyorsun, daha önce kurduğum cümlemi tekrar ediyorum.
Kimse senin ile aynı fikirde değil diye "Boş yapıyor", "Ekmek kırıntısı kadar aklı var" gibi ithamlarda bulunacağın bir alan değil, ve kaldı ki eğer alay ederek birşeyler konuşmak istiyorsan başka başlıklar altına gidebilirsin. Evet burası ciddi bir alan çünkü bu sunucu için uğraşan güzel insanların olduğu bir yönetim ekibi başta olmak üzere onlarca insanın emeği var ve onların belki aklına gelmeyen belki de sunucuda güzel durabilecek şeyler için "AR-GE" kısmı açılmış durumda.
Kaldı ki senin açtığın arge konusunda ben fikrimi bir önceki sayfada belirtmiş durumdayım, tekrar ediyorum. Eğer bulunduğun bölgedeki trafik durumundan rahatsızsan iş işten geçmişken ar-ge oluşturmak mantıksız bir durum.
Eğer araçlarının ceza yemesinden rahatsızsan ya başka bir park alanı seçersin ya da "hood" bölgene bir garaj oluşturtursun ki senin ar-geyi açmandaki amaç direk trafik kuralları olmasın gibi bir yola çıkıyor bu olay mümkün olmamakla beraber eğer para yatırıp garaj almak istemiyorsan geriye tek yol kalıyor.
Bir oluşum mekanı seçerken göz önünde bulundurman gereken durumları en baştan sana anlatacak değilim.
Sana göre adaletli olmayan bir duruma bir de o bölgede devriye atan polis açısından bak mesela aynı renkde birsürü araba tek geçişlik yolu kapatmış, kişi tabikide aracından iniş yapıp hepsine ceza yazmak durumunda. Daha fazla muhattap olmamakla beraber tekrardan son kez düşüncemi yazıyorum. AR-GE'yi hatalı buluyor ve desteklemiyorum.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 05 Ocak 2022, 01:21:26 »
Normal hayatta allaha sövenler buraya gelince şapkasını takıp istanbul beyfendisi oluyor valla komedi ben neysem oyum o yüzden kasmıyıcam ve sanada cevap vermiyicem bidaha bu son (sana demiyorum yanlış anlama örneklerini gördüm)
Fikrini tek kelimeyle "desteklemiyorum" olarakta belirtebilirsin tartışma ya da tartışmaya sebebiyet vericek şeyler söyleme ki bende seninle muhattap olmuyayım.
Sana şimdi bir yetkili gelip bin dakika ceza yazdı diyelim sen onu cezayı görünce "yaa şapşik ya ceza yazmış bana" mı diyicen yoksa bunu sorguluyacak mısın? işte böyle bir empati kur, şimdi bir tane olsa rol ortamıdır pd'ye rol paslansın muhabbeti arabalarla rol yapan şu koca yürekli adamlara eyvallah çektik önceki ar-ge'de ama daha sonra oyuna girdiğimde o acı tabloyu şikayet açarak çözemeyeceğimi bildiğimden oyun değilde para kasma makinesi olarak görülmek bana dokundu şahsen. bu bir oyun kuralları var ama köle olayı olmaz aga ben 3 saat /baliktut yazmak istemiyorum bu hiç bir oyundada olmamalı eğlenceli vakit geçirmek için geliniyor ve pd'ler çatışıyor para kasıyor o şu bu yine dediğim gibi bu bir oyun kuralları var ve  bu kurallar değişsin diyorum... şahsen diyorum ki trafik departmanı boş eğer yol ortasında 10 dakika trafiği meşgul eden varsa buna ceza yazsın peki trafik departmanı nasıl çalışıyor araçlara yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tow truckla ninja edasında çat çut kaldırıp böyle arabalara falan ceza yazıyorlar başka bir muhabbetlerini görmedim ki oyunda kaç saatim var. ne yapmalılar peki
eğer sağa sola vuruyorsa bunada ceza yazsın
eğer rolde kaza olduysa o zaman gelip baksınlar
eğer ne bileyim kimlik kontrol vs. gibi bir şey olunca yola barikat atsınlar buna baksınlar
ya da bir yere pussunlar hızlı olan araçlara sözlü uyarı tekrar yakalanırsa ceza yazma gibi gibi rollerde bulunsunlar bak bu hem rol hemde cepte no mağduriyet yazdığı cezalarda da rol usulüyle yapıldığı için okey
ama şuanki hali sadece mezurayı eline alıp adeta kaldırımla araba arasındaki mesafeyi ölçüp ona göre ceza yazıyorlar.
Bu arabayı kaldırımın üstüne koyup geçecek arabaları düşünmek suç, kaldırıma değmeyecek şekilde kaldırımın yanına koysan suç , orada arabaların hepsini koyucak yer yok desen suç evin önüne kapı ile bitişik koysan realistik değil ne yapılacak bu olay çözülsün istiyorum sadece.
O polis memurunun yazabilicek hakkı olmasın işte ar-ge bundan ibaret ya da diğer ar-ge'de de denildiği gibi yazılacaksada bu cezalar bu fiyatta olmamalı.
rolsel bir şeyi yok bu trafik departmanı'nın eğer kalacaksa rol usulüyle kalsın sv'nin logosundaki roleplay kavramı pekişsin ya da sadece arabaları görüp ceza yazsınlar ben hiç rozetli polis olarak rol yapan bir tane pd görmedim buda bir sorun roleplay yoksa freoram gibiler bu da absürt kaçar değil mi? .
sadece amaçları ha aynen senin deyişinle kurallara uymayan bir şey görüyo ve ceza yazıyo aynen bu ne oluyo cepten para eksiliyo tamam yazılması gerekte  7.500 çok para agresif şekilde açılmış bir ar-ge olduğundan kaldırılsın diye terör estirmeyide gayet yerinde bir hareket olarak buluyorum bağzı arkadaşlar kasıtlı olarak yapıyor pişmanda değilim.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #19 : 05 Ocak 2022, 03:36:52 »
Ara sokaklar mahalle gibi yerlerde yazılması kötü ancak kalabalık ortamlarda ortalıkta duran araçlara yazılması iyidir.