Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Logan Bradford +18

Başlatan giresunlurex!n, 03 Ocak 2022, 13:50:02
Okunma sayısı 14155 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Ocak 2025, 21:19
Toplam oynama: 369 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 12 Ocak 2025, 21:15
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Lina Rostova Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 05 Ocak 2025, 12:21
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: ılogan | erotik | +18
« Yanıtla #70 : 25 Ocak 2022, 21:50:12 »

Ilık Olsun, Sıcak Bizi Haşlar.

Dolunay zamanı. İnsanların kurt olacağı bir zaman, gözlerinin kırmızılığı 20 metreden anlaşılırdı. Ben bir anda değiştim. Kurt oldum, Mia'nın arkasına geçtim. "Dur!" dedi. Ciddi davranıyordu, onu dinledim. Beni banyoya götürdü, banyoda sıcak suyu ayarlamamı istedi, ayalarladığımda altına girdi. Ben de arkasında altına girdim, saksoya yatmadı, Durex Jel kullandım. Çok iyi geliyor, sağlam kayganlaştırıcı. Suyun altına girmeden yaydım onu iyice, yaklaştım arkasından sadece bir kısmını anal soktum. Yavaşça ileri geri yapmaya başladım, arkasında dalga geçer gibi dans ederken saçımın bozulup yüzüme geldiğini gördüm. Sol elimin orta parmağıyla saçımı kenara atıp belimi oynatırken kalçasına şaplattım. Hızlanmaya devam ettim bir ara ayağım kaydı, kenara çektim terlik aldım. Ayağımın kayması beni endişelendiriyor. Arkasına geçtim, direkt soktum. Beline sarılıp löp göğüsüne avuçladım. Hızlanmaya devam ettim, suratına tokatı patlattım ıslak kalçasına basenlerimi vurarak hızlandım. Hızlanabildiğim kadar hızlandım, kalçasına şaplattım tekrar hızlandım. At gibi kişnerken genişletene kadar devam ettim. İyice dibine kadar sokup bağırsaklarının içine boşaldım. Bilinçli bir şekilde boşaldım, ne olacağını düşünmeden. Mia hiç bozuntuya vermedi, oldukça nefes nefese kalmıştı. Çok tatlı görünüyordu, onu bir daha sikesim geldi. Bozuntuya vermedim, üstüme bir şeyler giydim kanepede yattım. Sabah evden kalktım eve geçmeye yol aldım. Arabamı yıkadım, deri koltukların arasını süpürmesi için extra ücret ödedim. Sıcak çayımı demleyip çayımdan füütledim. 
Charlotte Mia Bogdani - 26.01.022
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #71 : 25 Ocak 2022, 21:50:30 »
Başarılar karakterini çok beğendim. :)
belki buluşturabiliriz ne dersin?
@GYESSE2
1

Çevrimdışı GYESSE2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Teo Navarro Lv.27
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:15
Toplam oynama: 85 gün, 7 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:06
Toplam oynama: 54 gün, 12 saat
Birlik: **** **ips
« Yanıtla #72 : 25 Ocak 2022, 22:41:02 »
Başarılar karakterini çok beğendim. :)
belki buluşturabiliriz ne dersin?
@GYESSE2
Olabilir zamanla
1

Çevrimdışı chealy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Şubat 2023, 22:50
Toplam oynama: 166 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Şubat 2023, 22:51
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
« Yanıtla #73 : 26 Ocak 2022, 17:24:13 »
buraya selahaddin eyyubi gibi çökmek icap eder.
1

Çevrimdışı badatlove

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ocak 2022, 02:37
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
Ynt: ılogan - erotic shop [+32]
« Yanıtla #74 : 26 Ocak 2022, 17:35:10 »
Spoiler:

Ayak

Ayak, herkesin şu anda trendde tuttuğu tek zirve. Ayak arası sosis. Tiffany, bu trendin fanı olsa gerek. Ayak showunu bir ondan iyi gördüm. Ayak sevenleri şu anda bile anlamıyorum, hala anlamayacağım. Ama hala bunu insanları sevdiğim için yapacağım. Anal'ın herkes için iğrenç bir şey olduğunu biliyorum. Aynı şekilde ayağında iğrenç bir şey olduğunu biliyorum. Ama Anal yapmayı seviyorsam kesin olarak ayakta yapabilirim. Bana göre bu normal geliyor. O gün Tiff' bana balkona geçelim, insanların yokuş aşağı inerken bizim sikişmemizi seyretmesini istiyorum. İşte, işte hem Public hemde Ayak var. Tamam demiştim, balkonda kucağıma aldım. Löp kalçasının iki elimin avuç içine aldım, her zamanki gibi şaplattım. Bir kere kucağımda hopladı, onu incittim sanırım. Sürtünerek kalçasının kaşınmasını engelliyordu, ama penisimin üstünde sürtünürken yanlamasına bir şekilde onu sertleştiriyordu. Her zamanki gibi sağ yatırdım, üstünde sürtündü. Hissediyordu ama çok müdahale etmiyordu. Çünkü kafasında çok daha farklı olay vardı, ayak. Kalktı kucağımdan, geçti masanın üstüne. Cam masanın üstüne oturdu çoraplarını bir bir çıkardı. Bir orospu gibi açık kırmızı oje sürmüştü. Pantolonumun üstünden yana yatırdığım penisimi ayağıyla ezmeye başladı. Hoşuma gitmişti, üstüne sanki cuk oturmuş kalça varmış gibi hissettirdi bana. "Çıkar!" diye bağırdı. İrkildim. Neyi çıkaracaktım ben dedim. Salağa yatıyorum tabii. Pantolonumu çıkardım, ayaklarıma kadar sıyırdım onu. Boxerimi çıkardım, iki ayağını dudağıma getirdi. "Yala!" dedi, aldım ağızıma parmaklarının uçlarını vakumladım. Çok tuhaf, temiz hissettirdi ayaklarını. Sonra indirdi aşağıya penisimin gövdesinde ayak parmaklarını sürttü. Sonra ikisini birden birleştirdi ve yukarı aşağıya yaptı. İnanamıyordum, kendi salyalarım vajinal salya olmuştu ve resmen vajinasına girmiş gibi hissediyordum. Ellerimi iki yanına attım ve iyice darlaştırdım, artık hırçın ve vahşi oldum. Belimi kendi kendime oynatmaya başladım. Durmadan hızlandım ve ritim aldım. Onun pantolonun paçalarını sıyırdım, devam ettim. Boşalmak hedefimdi. Devam ettim. En sonunda ayaklarına beyaz spermlerimi sıcak sıcak bıraktım, onu nefes nefese seyrederken ayaklarını cam masanın üstünde kaldırdı ve ağızına getirerek spermlerimi bir bir dilinin üstüne alıp yuttu. Biz zirvedeyiz sanırım.
Tiffany Hill - 24.01.022
okurken sular içinde kaldım, çok güzel yaa
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #75 : 27 Ocak 2022, 14:10:45 »
Charlotte Mia Bogdani mm atıldı. dolunay

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Ynt: Logan
« Yanıtla #76 : 27 Ocak 2022, 20:23:19 »

İlk Gece #GüL

Jessica, çok sempatik ve komik kız. Onunla Eva ile barda kavga ettiğim gece tanıştım. Beni uzaktan kesiyormuş. Pek şaşırdım, bu tür olaylar genelde filmlerde olur, normal filmlerde. Jessica tanıştığımız ilk gece işi çıkmasaydı Biftek ısmarlayacaktı, buffalo bifteği. Kulağa hiç fena gelmiyor. İşi çıktıktan sonra beni bıraktıydı. Biraz daraldım o gece, sonuçta davet edilirken birden ret ediliyordum. Önemi yoktu, bir kaç günlük sevkiyat serüvenimden sonra onunla zar zor olsada barıştık. Bana çok güzel hediye almış, gül. Hayatımda ilk defa bir kızdan gül aldım, nasıl oldu bilmiyorum ama gerçekten hoşuma gitti diyebilirim. Jessica filmlerdeki Fransız Romantik kızlarına ne kadar çok benziyor. Romantik, sempatik, komik, güzel daha neler neler. Bana bir kaç lafı çok şaşırttı, benim komik olduğumu söylüyor, benim nerem komik ya dedim ona, oda düşündü fakat hala teklifinde ısrarcıydı.

Jessica Johansson - 04.01.022

beni bölümüne ayırdığın için teşekkürler @zuck
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #77 : 27 Ocak 2022, 21:38:23 »
Spoiler:

İlk Gece #GüL

Jessica, çok sempatik ve komik kız. Onunla Eva ile barda kavga ettiğim gece tanıştım. Beni uzaktan kesiyormuş. Pek şaşırdım, bu tür olaylar genelde filmlerde olur, normal filmlerde. Jessica tanıştığımız ilk gece işi çıkmasaydı Biftek ısmarlayacaktı, buffalo bifteği. Kulağa hiç fena gelmiyor. İşi çıktıktan sonra beni bıraktıydı. Biraz daraldım o gece, sonuçta davet edilirken birden ret ediliyordum. Önemi yoktu, bir kaç günlük sevkiyat serüvenimden sonra onunla zar zor olsada barıştık. Bana çok güzel hediye almış, gül. Hayatımda ilk defa bir kızdan gül aldım, nasıl oldu bilmiyorum ama gerçekten hoşuma gitti diyebilirim. Jessica filmlerdeki Fransız Romantik kızlarına ne kadar çok benziyor. Romantik, sempatik, komik, güzel daha neler neler. Bana bir kaç lafı çok şaşırttı, benim komik olduğumu söylüyor, benim nerem komik ya dedim ona, oda düşündü fakat hala teklifinde ısrarcıydı.

Jessica Johansson - 04.01.022

beni bölümüne ayırdığın için teşekkürler @zuck
@BeneKli ilk hikaye sana ait, ama normal bir şekilde açılış yaptım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: