Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Logan Bradford +18

Başlatan giresunlurex!n, 03 Ocak 2022, 13:50:02
Okunma sayısı 14061 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Ocak 2025, 21:19
Toplam oynama: 369 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 12 Ocak 2025, 21:15
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Lina Rostova Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 05 Ocak 2025, 12:21
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: ılogan - erotic shop [+32]
« Yanıtla #60 : 23 Ocak 2022, 05:53:13 »

Kayboldum.

Diana, kumarhane güzeli. Benim gibi bir erkek avına çıkan bir çıtır. Hoş bir karşılaşma oldu. Salağın birini getirdim, onu buldum. Konuştuk sohbet ettik. Kahve muhabbeti işte ne beklersin. Her abazanın kahve muhabbeti vardır. Benim de öyle. Oduncunun dağına çıkardım. Aracın üstüne aldım ve oturttum. Benim hamlemi bekliyormuş zaten. Boşuna zaman kaybetmişim. Soyunduk oracıkta çöp arazisinin karşısında. Kucağımda dans etti tüm dakika, 30 dakikada işini bitirdim. Çok saçma, bir seks neden 30 dakika sürüyor. Kuruyor sikim artık rahat edemiyorum ya. Kendimi kaybediyorum resmen. Geçen gece bir olay oldu, kuruduğu için çok tuhaf yaralamışım. Eve gittiğimde kremliyorum 3 kere. Manyak oldum iyice ya, yaptıklarıma baksana. Kaçak bir eve girdik, kimin olduğu bile belli olmayan bir adamın evinde duşta, yatak odasında ve onun ayakkabılarını giyerek işini bitirdim. Islık çalasım geldi. Ilık suyun altında sıcak bir anal fantezisi çok tahrik edici oluyor. Hırçınlaştım ve işini bitirdim.
Diana Rosales - 22.01.022
1

Çevrimdışı Elo

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 13 Ağustos 2022, 01:27
Toplam oynama: 88 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 04 Haziran 2022, 09:31
Toplam oynama: 3 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2022, 07:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #61 : 23 Ocak 2022, 17:22:43 »
seks tanrısı
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #62 : 23 Ocak 2022, 17:39:19 »
seks tanrısı
insan bedenini kağıt yapan eleman
1

Çevrimdışı Rythm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 31 Aralık 2021, 02:50
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #63 : 23 Ocak 2022, 19:52:05 »
18, milf, erkek, kız, resmen çılgınlık.
1

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #64 : 24 Ocak 2022, 01:57:46 »
ben begendım.

karakterine azicik zayif, kotu, utanc verici yonler eklemek rollerini daha da keyiflendirir.

ii roller arkadas
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #65 : 24 Ocak 2022, 02:05:16 »
ben begendım.

karakterine azicik zayif, kotu, utanc verici yonler eklemek rollerini daha da keyiflendirir.

ii roller arkadas
teşekkür ederim, rollerimde farklılık için diğer ss sıralarının gelmesi gerekiyor, şu aralar karakter ic sevgilisinden depresyona girdiği için toparlanması gerekecek o yüzden normal rollere döneceğim gibi duruyor, ss sıralaması yaptım kendime sıra sıra hepsini paylaşıyorum. alkol yok, düşünme yok, depresyon değil tamamen farklılık hayatında bir eksiklik hissedecek ve daha farklı insanlarla farklı diyologlar kuracak, erkek fantezilerine geçebilirim gibi. iyice iğrenç bir karaktere dönüştereceğim daha çok.
iyi roller arkadaş @mertel

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #66 : 24 Ocak 2022, 02:21:53 »

Yatak Başlığı ve Gece Üç.

Evine misafir olarak gittiğimde ilk önce yatak odasına uğramam ne tuhaf, kendime benimsediğim bir yatak odası. Hiç adını bile almadığım bir kız, sadece evine götürdü ve burada kalabilirsin dedi. Oldukça güvenilir biriydim onun için. Hiç beklemediğim anda üstüne oturdum, önümde domaldı ve iki yanağının üstüne oturup her şey üstümüzdeyken sağ yatırdım. Üstüne sürtmeye devam ettim ve kaldırdıktan sonra onu zorlamaya hazırdım. Üstümü çıkardım, onu soydum. Südyenini çözmeden kafasından çıkardım. İşte başlıyorduk, içimdeki soğuk çirkin nefes bir anda tahrik edici sıcak nefes olmuştu. Önüne geçtim, dizlerimin üstüne oturdum. Onu çıplak bir şekilde yakalayıp dudağına yapıştım, çenesinin altından tuttum öpmeye devam ettim. Önümde arkasını döndü, iki yanağının üstüne oturdum, arasına sıkıştırdım ezdim o sosisi. Yavaşça ayaklarımın alt tabanını yatağa koyarak üstünde zıplamaya başladım. Hepsini sokmadım, yavaş davrandım. Vahşiliğimi kaybetmiş bir ihtiyar gibiydim. Acımadım, yavaştan ritimimi aldım, dur diyordu, kulaklarımı suyun altında hissettim. Hiçbir şeyden haberdar değilim en son yüz üstü yattı onun kalçasının üstünde resmen belimle ütü yapıyordum, dümdüz ettim onu, babamın gömleği gibi şeritsiz bir düz gömlek oldu altımda. Devam ettim durmak yoktu, bağırmaya başladı. Dayanamadım durdum, sesimi çıkarmadım. Onun sırtından seyrettim, ellerimi beline koydum dizimin üstüne oturdum. Sessizce utanmış bir şekilde onu seyrettim, onun misafiriydim ve ilk geceden onu becermiştim. Resmen yıpranmış bir yosun yaprağı oldu. Sudan çıkarsa yırtılacaktı.
Mia Ander - 23.01.022
1

Çevrimdışı badatlove

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2022, 02:37
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
« Yanıtla #67 : 24 Ocak 2022, 23:06:45 »
her okudugumda zevke geliyorum, çok güzel
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lina Rostova Lv.32
« Yanıtla #68 : 25 Ocak 2022, 19:19:40 »

Ayak

Ayak, herkesin şu anda trendde tuttuğu tek zirve. Ayak arası sosis. Tiffany, bu trendin fanı olsa gerek. Ayak showunu bir ondan iyi gördüm. Ayak sevenleri şu anda bile anlamıyorum, hala anlamayacağım. Ama hala bunu insanları sevdiğim için yapacağım. Anal'ın herkes için iğrenç bir şey olduğunu biliyorum. Aynı şekilde ayağında iğrenç bir şey olduğunu biliyorum. Ama Anal yapmayı seviyorsam kesin olarak ayakta yapabilirim. Bana göre bu normal geliyor. O gün Tiff' bana balkona geçelim, insanların yokuş aşağı inerken bizim sikişmemizi seyretmesini istiyorum. İşte, işte hem Public hemde Ayak var. Tamam demiştim, balkonda kucağıma aldım. Löp kalçasının iki elimin avuç içine aldım, her zamanki gibi şaplattım. Bir kere kucağımda hopladı, onu incittim sanırım. Sürtünerek kalçasının kaşınmasını engelliyordu, ama penisimin üstünde sürtünürken yanlamasına bir şekilde onu sertleştiriyordu. Her zamanki gibi sağ yatırdım, üstünde sürtündü. Hissediyordu ama çok müdahale etmiyordu. Çünkü kafasında çok daha farklı olay vardı, ayak. Kalktı kucağımdan, geçti masanın üstüne. Cam masanın üstüne oturdu çoraplarını bir bir çıkardı. Bir orospu gibi açık kırmızı oje sürmüştü. Pantolonumun üstünden yana yatırdığım penisimi ayağıyla ezmeye başladı. Hoşuma gitmişti, üstüne sanki cuk oturmuş kalça varmış gibi hissettirdi bana. "Çıkar!" diye bağırdı. İrkildim. Neyi çıkaracaktım ben dedim. Salağa yatıyorum tabii. Pantolonumu çıkardım, ayaklarıma kadar sıyırdım onu. Boxerimi çıkardım, iki ayağını dudağıma getirdi. "Yala!" dedi, aldım ağızıma parmaklarının uçlarını vakumladım. Çok tuhaf, temiz hissettirdi ayaklarını. Sonra indirdi aşağıya penisimin gövdesinde ayak parmaklarını sürttü. Sonra ikisini birden birleştirdi ve yukarı aşağıya yaptı. İnanamıyordum, kendi salyalarım vajinal salya olmuştu ve resmen vajinasına girmiş gibi hissediyordum. Ellerimi iki yanına attım ve iyice darlaştırdım, artık hırçın ve vahşi oldum. Belimi kendi kendime oynatmaya başladım. Durmadan hızlandım ve ritim aldım. Onun pantolonun paçalarını sıyırdım, devam ettim. Boşalmak hedefimdi. Devam ettim. En sonunda ayaklarına beyaz spermlerimi sıcak sıcak bıraktım, onu nefes nefese seyrederken ayaklarını cam masanın üstünde kaldırdı ve ağızına getirerek spermlerimi bir bir dilinin üstüne alıp yuttu. Biz zirvedeyiz sanırım.
Tiffany Hill - 24.01.022
1

Çevrimdışı GYESSE2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: