Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eski birlik savaşı sistemi, savaş bildirisi

Başlatan Rosenzwei, 02 Ocak 2022, 16:15:17
Okunma sayısı 2235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Eski birlik savaşı sistemi, savaş bildirisi
« : 02 Ocak 2022, 16:15:17 »
Merhaba,

Daha önce sunucuda birlikler için bir savaş sistemi bulunuyordu. Savaş bildirimi atıyordun, sebep sunuyordun, kimlerin hangi birliklerin katılacağını yazıyordun ve BM'ler tarafından onaylandığı zaman savaş başlıyordu. Ek olarak bu sistem beraberinde savaşın nasıl biteceğini ve kimin kazandığını netleşiyordu. Şuanki sistem ile bunlar yok. Savaşın nasıl başladığını, nasıl biteceğini, kimlerin saldıracağını bilemiyorsun. Rastgele biri birlik savaşına katılıyor ve uydurulmuş kurgu rolü atıp arkadaşız o da geliyor kafasında savaşlara katılıyor. Sonsuza kadar döner bu savaş kimse geri adım atmayacağı için savaşların sonu şuan için yok. BM'ler yeterince ilgilenmiyor bana kalırsa (sallamıyorum bmlere sakin)
Şu sıralar IC olarak şehir içerisinde birçok birlik birbirine karşı gergin halde ve savaş halinde fakat olaylar karışıyor bir süre sonra bu olaylar DM şikayetlerine, ticketlerine dönüyor.

Eski savaş sisteminin yeniden getirilmesi gerekiyor. Bu iş evet biraz ilgi ve aktiflik ister, BM'ler aktiflik göstermesi gerekecek ama bu sayede savaşın bir sonu olacak ve belli başlı kuralları olacak. Şikayetlere gerek kalmadan kimin katılacağını ve katılmayacağını bileceksln, ona göre hareket edeceksin. Eski sistemi sanırım Turkz getirmişti emin değilim ama kaldırıldı ve bana kalırsa gayet iyi ve mantıklı bir sistemdi. Yeniden getirilmesi gerekiyor.

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Eski birlik savaşı sistemi, savaş bildirisi
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2022, 16:18:23 »
destekliyorum.  :like:

Çevrimdışı für die gang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Nisan 2024, 02:15
Toplam oynama: 29 gün, 15 saat
Birlik: *** 24
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2022, 16:23:26 »
 :dislike: gereksiz arge

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zara Molina Lv.27
Köken: Fransız
Son giriş: 31 Aralık 2023, 14:08
Toplam oynama: 241 gün, 8 saat
Jesse Harper Lv.27
Köken: İrlandalı
Son giriş: 27 Ekim 2023, 11:59
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 11:56
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2022, 16:23:42 »
Merhaba,

Daha önce sunucuda birlikler için bir savaş sistemi bulunuyordu. Savaş bildirimi atıyordun, sebep sunuyordun, kimlerin hangi birliklerin katılacağını yazıyordun ve BM'ler tarafından onaylandığı zaman savaş başlıyordu. Ek olarak bu sistem beraberinde savaşın nasıl biteceğini ve kimin kazandığını netleşiyordu. Şuanki sistem ile bunlar yok. Savaşın nasıl başladığını, nasıl biteceğini, kimlerin saldıracağını bilemiyorsun. Rastgele biri birlik savaşına katılıyor ve uydurulmuş kurgu rolü atıp arkadaşız o da geliyor kafasında savaşlara katılıyor. Sonsuza kadar döner bu savaş kimse geri adım atmayacağı için savaşların sonu şuan için yok. BM'ler yeterince ilgilenmiyor bana kalırsa (sallamıyorum bmlere sakin)
Şu sıralar IC olarak şehir içerisinde birçok birlik birbirine karşı gergin halde ve savaş halinde fakat olaylar karışıyor bir süre sonra bu olaylar DM şikayetlerine, ticketlerine dönüyor.

Eski savaş sisteminin yeniden getirilmesi gerekiyor. Bu iş evet biraz ilgi ve aktiflik ister, BM'ler aktiflik göstermesi gerekecek ama bu sayede savaşın bir sonu olacak ve belli başlı kuralları olacak. Şikayetlere gerek kalmadan kimin katılacağını ve katılmayacağını bileceksln, ona göre hareket edeceksin. Eski sistemi sanırım Turkz getirmişti emin değilim ama kaldırıldı ve bana kalırsa gayet iyi ve mantıklı bir sistemdi. Yeniden getirilmesi gerekiyor.

pkwar düşündüğün gibi bir sistem değil, sadece iki birlik arasında gerçekleşiyor ve 3. bir birliğin katılması mümkün değil. Katılma durumunda dm ihlal igerçekleştirir, ek olarak pkwarın diğer avantajlarını sunayım sana;
-Yaralanan bir oyuncu nc atamaz, bir daha sıkamaz bak çok mantıklı değil mi karşıdan 1 kişiyi düşürüyorsun ve o bir daha herhangi bir şey yapamıyor.
-Bütün birlik üyeleri düşerse de kazanıyorsun, bir gün çık sultanlarla hepsini düşür geri gel savaşı kazan bitti.

Çevrimdışı Eddward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Aralık 2023, 18:16
Toplam oynama: 230 gün, 14 saat
Birlik: *** 24
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Aralık 2023, 18:17
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Birlik: ***** ****ing
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2022, 16:25:50 »
Eski savaş sistemi iyi olmadığı için kaldırıldı, pkwar mantıklı olabilir.
1

Çevrimdışı TomiVince

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mayıs 2024, 15:26
Toplam oynama: 140 gün, 6 saat
Son giriş: 20 Mayıs 2024, 16:20
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2022, 16:27:15 »
 :D :D :D :D

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat

Çevrimdışı Nooz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hugo Espiga Lv.33
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2023, 14:24
Toplam oynama: 258 gün, 14 saat
Son giriş: 03 Aralık 2023, 14:50
Toplam oynama: 21 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2022, 16:35:24 »
 :) :)) :hihi: :smile:

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2022, 16:36:38 »
Merhaba,

pkwar düşündüğün gibi bir sistem değil, sadece iki birlik arasında gerçekleşiyor ve 3. bir birliğin katılması mümkün değil. Katılma durumunda dm ihlal igerçekleştirir, ek olarak pkwarın diğer avantajlarını sunayım sana;
-Yaralanan bir oyuncu nc atamaz, bir daha sıkamaz bak çok mantıklı değil mi karşıdan 1 kişiyi düşürüyorsun ve o bir daha herhangi bir şey yapamıyor.
-Bütün birlik üyeleri düşerse de kazanıyorsun, bir gün çık sultanlarla hepsini düşür geri gel savaşı kazan bitti.
Detaylarını hatırlamıyorum aslında eğer böyle şeyler var ise saçma fakat aslında sistemin mantığı güzeldi. BM'ler bu sistemi yeniden getirip düzenleyebilir. Başka birlikler savaşa katılabilir, savaşın hangi durumlarda bitebileceği konusunda detaylar verir vs. vs.

Eski savaş sistemi dediğim bu bildiri atıyorsun, kimlerin katılacağını yazıyordun daha sonra karşı taraf bunu onayladığına dair bildiri atıyordu ve BM'ler kontrol edip onaylıyordu. Hatırladığım kadarıyla böyleydi ama üstteki gibi saçma şeyler varsa kaldırılıp yeniden daha mantıklı ve düzenli şekilde getirilebilir.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2022, 16:39:10 »
Spoiler:
Diğer arkadaşlar ciddiye alabileceğim insanlar değil. Umarım birdaha "sen ooc kin besliyorsun" diyip diyip benim birliğimdeki insanlara yazmazlar. :D