Merhaba,
Daha önce sunucuda birlikler için bir savaş sistemi bulunuyordu. Savaş bildirimi atıyordun, sebep sunuyordun, kimlerin hangi birliklerin katılacağını yazıyordun ve BM'ler tarafından onaylandığı zaman savaş başlıyordu. Ek olarak bu sistem beraberinde savaşın nasıl biteceğini ve kimin kazandığını netleşiyordu. Şuanki sistem ile bunlar yok. Savaşın nasıl başladığını, nasıl biteceğini, kimlerin saldıracağını bilemiyorsun. Rastgele biri birlik savaşına katılıyor ve uydurulmuş kurgu rolü atıp arkadaşız o da geliyor kafasında savaşlara katılıyor. Sonsuza kadar döner bu savaş kimse geri adım atmayacağı için savaşların sonu şuan için yok. BM'ler yeterince ilgilenmiyor bana kalırsa (sallamıyorum bmlere sakin)
Şu sıralar IC olarak şehir içerisinde birçok birlik birbirine karşı gergin halde ve savaş halinde fakat olaylar karışıyor bir süre sonra bu olaylar DM şikayetlerine, ticketlerine dönüyor.
Eski savaş sisteminin yeniden getirilmesi gerekiyor. Bu iş evet biraz ilgi ve aktiflik ister, BM'ler aktiflik göstermesi gerekecek ama bu sayede savaşın bir sonu olacak ve belli başlı kuralları olacak. Şikayetlere gerek kalmadan kimin katılacağını ve katılmayacağını bileceksln, ona göre hareket edeceksin. Eski sistemi sanırım Turkz getirmişti emin değilim ama kaldırıldı ve bana kalırsa gayet iyi ve mantıklı bir sistemdi. Yeniden getirilmesi gerekiyor.