Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#sihnâ - Hastalıklardan kesilen para

Başlatan sihnâ, 02 Ocak 2022, 13:50:36
Okunma sayısı 2160 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2024, 22:17
Toplam oynama: 135 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: #sihnâ - Hastalıklardan kesilen para
« Yanıtla #40 : 04 Ocak 2022, 15:53:02 »
Destekliyorum. Saatlik para neyinize yetmiyor felan denilmiş. Öncelikler sunucuda polislerin işine gelmekte doktor olmaması, tedavi rolleri fast geçiliyor.
Onun haricinde doktor bulamadığı için isyan edenlerde var, buna kimse yok diyemez. Ben dahilim, 3 gün boyunca hastanede doktor aradım. En sonunda hastalığım kendi kendine iyileşti, hasta başına belirli bir miktar ücret gelse hem doktor-hasta rolleri artar, hemde hastanede aktif olucak doktorlar olur.
Şimdi para için rol mü yapıyorsunuz diyorsunuz. Kişinin yaptığı rol tamamen ücretiz olsa bundan ne tür zevk alabilir ki? Polislerin frekansları var, aktif çatışma içerisindeler bence bu yeterince eğlenceli bir durum. Şeriflerdede aynı şekilde. Doktorun yaptığı şey ise hastanede beklemek, ya-da etrafta devriye atıp ihbar gelmesini beklemek.
Birazda doktor gibi düşünmenizi öneririm. İllegalde aynı şekilde, sürekli rol içerisindeler ya da çatışma. Doktorların heyecan yaratabilicek bir rolleri olmuyor, en azından hastaları tedavi edip belirli bir ücret kazanması doktor sayısını ve hastanede aktifliği arttırır. Ekstra olarak mesai saatlerinde şehir dışına çıkmaları yasak, tırcılık mesleğini geçtim mesai saatinde balık bile tutamıyorlar.  Akşamda herkes aktif olamıyor, balık tutmak için geç bir zaman. Kiminin sabah okulu var, kiminin işi.

@TraX has left
@Wonza.
 :hihi:

yaptıkları rol ücretsiz değil zaten saatlik maaş alıyorlar? .d bu maaşı ise ıc olarak çalıştıkları kurum ödüyor bu adamlara
parayı bu kadar dert ediyorlarsa öncede dediğim gibi işyeri açsınlar veya evlerini klinik şeklinde dizayn edip özel doktor rolü yapsınlar

ayrıca rol yaptığım zamanların neredeyse %80 i LSFMD ve LSFD bünyesinde rol yaparak geçti zaten onların açısından bakıyorum olaya
anlık olarak para karşılığı rol yapacak birilerini bulabilirsin ama bu kalıcı bir çözüm olmaz
birlik yöneticileri rol çeşitliliği sağlamalı ve birliğe kalıcı olabilecek kişileri çekmeli
bunuda beceremiyorlarsa yapacak bir şey yok demektir doktor bulamamaya devam edeceksiniz
1

Çevrimdışı .luci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:10
Toplam oynama: 134 gün, 20 saat
Köken: Alman
Son giriş: 04 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 22:39
Toplam oynama: 57 gün, 21 saat
Ynt: #sihnâ - Hastalıklardan kesilen para
« Yanıtla #41 : 04 Ocak 2022, 16:37:34 »
Destekliyorum, hem LSFM de bulunan yetkililer için de güzel bir şey olabilir.
2