Destekliyorum. Saatlik para neyinize yetmiyor felan denilmiş. Öncelikler sunucuda polislerin işine gelmekte doktor olmaması, tedavi rolleri fast geçiliyor.
Onun haricinde doktor bulamadığı için isyan edenlerde var, buna kimse yok diyemez. Ben dahilim, 3 gün boyunca hastanede doktor aradım. En sonunda hastalığım kendi kendine iyileşti, hasta başına belirli bir miktar ücret gelse hem doktor-hasta rolleri artar, hemde hastanede aktif olucak doktorlar olur.
Şimdi para için rol mü yapıyorsunuz diyorsunuz. Kişinin yaptığı rol tamamen ücretiz olsa bundan ne tür zevk alabilir ki? Polislerin frekansları var, aktif çatışma içerisindeler bence bu yeterince eğlenceli bir durum. Şeriflerdede aynı şekilde. Doktorun yaptığı şey ise hastanede beklemek, ya-da etrafta devriye atıp ihbar gelmesini beklemek.
Birazda doktor gibi düşünmenizi öneririm. İllegalde aynı şekilde, sürekli rol içerisindeler ya da çatışma. Doktorların heyecan yaratabilicek bir rolleri olmuyor, en azından hastaları tedavi edip belirli bir ücret kazanması doktor sayısını ve hastanede aktifliği arttırır. Ekstra olarak mesai saatlerinde şehir dışına çıkmaları yasak, tırcılık mesleğini geçtim mesai saatinde balık bile tutamıyorlar. Akşamda herkes aktif olamıyor, balık tutmak için geç bir zaman. Kiminin sabah okulu var, kiminin işi.