Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#sihnâ - Hastalıklardan kesilen para

Başlatan sihnâ, 02 Ocak 2022, 13:50:36
Okunma sayısı 2165 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pacman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 19:55
Toplam oynama: 318 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Jay Robert Lv.31
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:49
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 13:39
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Ynt: #sihnâ - Hastalıklardan kesilen para
« Yanıtla #30 : 03 Ocak 2022, 04:43:10 »
Saçmalık. Polislerde kestiği cezadan pay alsın o zaman. Saatlik maaş neyinize yetmiyor?
1

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:53
Toplam oynama: 257 gün, 23 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 27 Ekim 2024, 14:10
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *******ERZ
Jack Fowler Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #31 : 03 Ocak 2022, 15:16:22 »
Destek, adam haklı Lsfd doktor olmama sorunu olmaz.
1

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 03 Ocak 2022, 16:29:58 »
Destekliyorum. Saatlik para neyinize yetmiyor felan denilmiş. Öncelikler sunucuda polislerin işine gelmekte doktor olmaması, tedavi rolleri fast geçiliyor.
Onun haricinde doktor bulamadığı için isyan edenlerde var, buna kimse yok diyemez. Ben dahilim, 3 gün boyunca hastanede doktor aradım. En sonunda hastalığım kendi kendine iyileşti, hasta başına belirli bir miktar ücret gelse hem doktor-hasta rolleri artar, hemde hastanede aktif olucak doktorlar olur.
Şimdi para için rol mü yapıyorsunuz diyorsunuz. Kişinin yaptığı rol tamamen ücretiz olsa bundan ne tür zevk alabilir ki? Polislerin frekansları var, aktif çatışma içerisindeler bence bu yeterince eğlenceli bir durum. Şeriflerdede aynı şekilde. Doktorun yaptığı şey ise hastanede beklemek, ya-da etrafta devriye atıp ihbar gelmesini beklemek.
Birazda doktor gibi düşünmenizi öneririm. İllegalde aynı şekilde, sürekli rol içerisindeler ya da çatışma. Doktorların heyecan yaratabilicek bir rolleri olmuyor, en azından hastaları tedavi edip belirli bir ücret kazanması doktor sayısını ve hastanede aktifliği arttırır. Ekstra olarak mesai saatlerinde şehir dışına çıkmaları yasak, tırcılık mesleğini geçtim mesai saatinde balık bile tutamıyorlar.  Akşamda herkes aktif olamıyor, balık tutmak için geç bir zaman. Kiminin sabah okulu var, kiminin işi.
1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #33 : 03 Ocak 2022, 16:47:57 »
Destekliyorum. Saatlik para neyinize yetmiyor felan denilmiş. Öncelikler sunucuda polislerin işine gelmekte doktor olmaması, tedavi rolleri fast geçiliyor.
Onun haricinde doktor bulamadığı için isyan edenlerde var, buna kimse yok diyemez. Ben dahilim, 3 gün boyunca hastanede doktor aradım. En sonunda hastalığım kendi kendine iyileşti, hasta başına belirli bir miktar ücret gelse hem doktor-hasta rolleri artar, hemde hastanede aktif olucak doktorlar olur.
Şimdi para için rol mü yapıyorsunuz diyorsunuz. Kişinin yaptığı rol tamamen ücretiz olsa bundan ne tür zevk alabilir ki? Polislerin frekansları var, aktif çatışma içerisindeler bence bu yeterince eğlenceli bir durum. Şeriflerdede aynı şekilde. Doktorun yaptığı şey ise hastanede beklemek, ya-da etrafta devriye atıp ihbar gelmesini beklemek.
Birazda doktor gibi düşünmenizi öneririm. İllegalde aynı şekilde, sürekli rol içerisindeler ya da çatışma. Doktorların heyecan yaratabilicek bir rolleri olmuyor, en azından hastaları tedavi edip belirli bir ücret kazanması doktor sayısını ve hastanede aktifliği arttırır. Ekstra olarak mesai saatlerinde şehir dışına çıkmaları yasak, tırcılık mesleğini geçtim mesai saatinde balık bile tutamıyorlar.  Akşamda herkes aktif olamıyor, balık tutmak için geç bir zaman. Kiminin sabah okulu var, kiminin işi.

@TraX has left
@Wonza.
 :hihi:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #34 : 03 Ocak 2022, 17:03:21 »
Saçmalık. Polislerde kestiği cezadan pay alsın o zaman. Saatlik maaş neyinize yetmiyor?
Bu adam doğruları söylüyor.
1

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #35 : 03 Ocak 2022, 18:18:29 »

@TraX has left
@Wonza.

yaptıkları rol ücretsiz değil zaten saatlik maaş alıyorlar? .d bu maaşı ise ıc olarak çalıştıkları kurum ödüyor bu adamlara
parayı bu kadar dert ediyorlarsa öncede dediğim gibi işyeri açsınlar veya evlerini klinik şeklinde dizayn edip özel doktor rolü yapsınlar

ayrıca rol yaptığım zamanların neredeyse %80 i LSFMD ve LSFD bünyesinde rol yaparak geçti zaten onların açısından bakıyorum olaya
anlık olarak para karşılığı rol yapacak birilerini bulabilirsin ama bu kalıcı bir çözüm olmaz
birlik yöneticileri rol çeşitliliği sağlamalı ve birliğe kalıcı olabilecek kişileri çekmeli
bunuda beceremiyorlarsa yapacak bir şey yok demektir doktor bulamamaya devam edeceksiniz

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #36 : 03 Ocak 2022, 18:59:23 »
Destekliyorum. İnsanlar LSFD/MD'ye ilgi gösterirler.
1

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 03 Ocak 2022, 19:01:19 »

@TraX has left
@Wonza.

yaptıkları rol ücretsiz değil zaten saatlik maaş alıyorlar? .d bu maaşı ise ıc olarak çalıştıkları kurum ödüyor bu adamlara
parayı bu kadar dert ediyorlarsa öncede dediğim gibi işyeri açsınlar veya evlerini klinik şeklinde dizayn edip özel doktor rolü yapsınlar

ayrıca rol yaptığım zamanların neredeyse %80 i LSFMD ve LSFD bünyesinde rol yaparak geçti zaten onların açısından bakıyorum olaya
anlık olarak para karşılığı rol yapacak birilerini bulabilirsin ama bu kalıcı bir çözüm olmaz
birlik yöneticileri rol çeşitliliği sağlamalı ve birliğe kalıcı olabilecek kişileri çekmeli
bunuda beceremiyorlarsa yapacak bir şey yok demektir doktor bulamamaya devam edeceksiniz
Saatlik maaş alıyorlar evet, afk bırakarakta alabiliyorlar bunu. Parayı bu kadar dert etmiyor, bu adamların sayısı az ya da çoğunluğu aktif değil.
Özel hastane defalarca kez açıldı, kabul edilmedi. Ar-ge'nin amacı zaten birlik moderatörü ve yönetime karşı öneri. %80'i LSFD-MD olarak yaptıysan bilmelisin ki 12-9 arasında mesai süreci var. Adam bu süreçte para kazanabilicek bir meslek uğraşamaz, bunu benden iyi biliyorsunuzdur.
12-9 arasında hasta beklemek, devriye atmak kimsenin işine gelmez. Ben olsam benimde işime gelmez, sebebi şu; Doktorsun, rollerin kısıtlı başka yapabiliceğin bir şey yok. Karşı taraf role geliyorsa buna rol ile karşılık verirsin. Mesaiden sonrada yaşam var, sivil rollerde adam meslek yapmak istemez. Zaten dediğim gibi hasta başına belirli bir ücret gelmesi hem doktorluğa teşfik, hemde hasta-doktor rollerinin artmasına sebebiyet.
Ar-geyi açan kişi burada paramı alırım rolüme bakarım demiyor, böyle bir şey gelirse hastanede hastalığınıza bakabilicek doktor sayısı artar diyor.
1

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #38 : 03 Ocak 2022, 20:01:45 »
Desteklendin.
1

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
Köken: Japon
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 84 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Ağustos 2022, 04:18
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #39 : 04 Ocak 2022, 14:43:06 »
Desteklemiyorum, eğer asgh özel bir hospital ise bu dediğin mantıklı olur. Eğer devlet kurumlarına bağlı bir yerse aşırı saçma bir şey olur. Nasıl aktiflik sağlana bilir birkaç tavsiye vere bilirim. Her baktığınız hasta, tedavi ettiğiniz kişiden pirim almanız olacak. Mesela sen bir haftada 1000 dolar alıyorsun diyelim, bu hafta 100 hasta baktın 9 bin dolar pirim yazsınlar.  Bu sebeple hem aktiflik sağlanır, hemde doktorlara verilen önem artar.
Aklımı okudun be reis tam bunu yazacaktım :D
1