Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Yasal silah getirilmeli mi?

Evet.
56 (57.1%)
Hayır
42 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 98

Yasal Silah Taşıma

Başlatan shbzt, 31 Aralık 2021, 19:09:49
Okunma sayısı 8475 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shbzt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruiz Mendez Lv.16
Köken: İspanyol
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 22:05
Toplam oynama: 23 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Yasal Silah Taşıma
« Yanıtla #30 : 01 Ocak 2022, 18:56:50 »
Her önümüze gelen silahlıdan korkacaksak legal rolün ne zevki kalıyor? Adam 10 levele gelir gelmez almış silahı "nasıl olsa legallerde silah yoktur" diyerek gelmiş kafasına göre eşkiyalık yapıyor. Bu kafayla gidersek günde bize 20 kere gasp yapılır. Dediğim gibi illegal birlikler zaten desteklemez bu argeyi, işlerine gelmez.
Zaten realistik olarakda il-legal birinden korkmanız gerekmez mi? :D :D sırf daha iyi mause sallıyorsunuz diye bir çete üyesinden daha üstün olamaz legal beyaz yakalı bir insan. Hem silahlı role girişeceksiniz hemde legal olup paranıza bakıcaksınız. Desteklenmedi, gelirse sunucu daha kötü bir hal alır.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #31 : 01 Ocak 2022, 19:08:27 »
İhlal yapıldığında ceza süresi ağır olacaksa destekliyorum.
2

Çevrimdışı weareblessed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:32
Toplam oynama: 247 gün, 16 saat
Rhea Adkins Lv.31
Son giriş: 17 Ocak 2024, 17:40
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 03:03
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #32 : 01 Ocak 2022, 19:28:15 »
Fazlasıyla amacı dışında kullanılabilir, desteklemiyorum.

Çevrimdışı yorgunFlure

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2024, 01:30
Toplam oynama: 202 gün, 15 saat
Birlik: ******DON
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Ocak 2024, 01:27
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: ******DON
« Yanıtla #33 : 01 Ocak 2022, 19:35:14 »
Fazlasıyla amacı dışında kullanılabilir, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 19:12
Toplam oynama: 155 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #34 : 01 Ocak 2022, 19:44:22 »
Normalde pd departmanının bir görevi ünlü veya toplu para taşıyan yerlerde eşlik etmek fakat bu rolleri bilmediklerinden mi yoksa uygulamadıklarından mı bilmiyorum yapmıyorlar. Silah taşıma sadece belirli aktiflik ve yönetimin uygun gördüğü kişilere verilebilir.
Bahsettiğiniz olayı Metropolitanın H Müfrezesi karşılıyor. Bu müfrezenin şu an rolü yapılmıyor ve pasif. Ayrıca silah taşıma olayını desteklemiyorum. Silah gördüyseniz ihbar atmalısınız, bunun başka bir çözümü yok.

Kanka rolünü yapmıyorsan bu insanlar neden mağdur kalsın, sen rol yapmadın diye biri mağdur olamaz. Ya paralı asker(Koruma) rolleri serbest olacak veya belirli kişilere silah verilecek. Zaten ben bir metro üyesinin doğrudan biri ile role girdiğini kod nine echo zamanı görüyorum. Bende pd de bulundum bence açıklama yapmana gerek bile yok. Şu sunucuda kolayca birini alıkoyabiliyoruz. Bu durumda legal kişiler ne yapsın? İhbar atılınca max gelen normal birim onda da normal bir araç bile atlatıyor. Amacı dışında kullananlara karşı Pd de olduğu gibi " Faction Abuse " (Örnek verdim tabi bu değil fakat düzenlenebilir.) üzerinden işlem uygulanabilir zor bir uygulama değil. Her işi Kolluk Kuvvetlerinin işini zorlaştırır olarak görmeyin. Zaten sunucu üzerinde kolluk kuvveti çok güçlü bir durumda.
1

Çevrimdışı xariss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Ekim 2022, 22:01
Toplam oynama: 7 gün, 17 saat
« Yanıtla #35 : 01 Ocak 2022, 20:03:08 »
korku rolü yapmayı öğrenin.

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 19:12
Toplam oynama: 155 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #36 : 01 Ocak 2022, 20:07:43 »
Bu arada legal rol yapan ve bunu gösterip kendini kanıtlamış belli kişilere verilmesi gerektiği yönünde fikrim.
Normalde pd departmanının bir görevi ünlü veya toplu para taşıyan yerlerde eşlik etmek fakat bu rolleri bilmediklerinden mi yoksa uygulamadıklarından mı bilmiyorum yapmıyorlar. Silah taşıma sadece belirli aktiflik ve yönetimin uygun gördüğü kişilere verilebilir.
Bahsettiğiniz olayı Metropolitanın H Müfrezesi karşılıyor. Bu müfrezenin şu an rolü yapılmıyor ve pasif. Ayrıca silah taşıma olayını desteklemiyorum. Silah gördüyseniz ihbar atmalısınız, bunun başka bir çözümü yok.

Kanka rolünü yapmıyorsan bu insanlar neden mağdur kalsın, sen rol yapmadın diye biri mağdur olamaz. Ya paralı asker(Koruma) rolleri serbest olacak veya belirli kişilere silah verilecek. Zaten ben bir metro üyesinin doğrudan biri ile role girdiğini kod nine echo zamanı görüyorum. Bende pd de bulundum bence açıklama yapmana gerek bile yok. Şu sunucuda kolayca birini alıkoyabiliyoruz. Bu durumda legal kişiler ne yapsın? İhbar atılınca max gelen normal birim onda da normal bir araç bile atlatıyor. Amacı dışında kullananlara karşı Pd de olduğu gibi " Faction Abuse " (Örnek verdim tabi bu değil fakat düzenlenebilir.) üzerinden işlem uygulanabilir zor bir uygulama değil. Her işi Kolluk Kuvvetlerinin işini zorlaştırır olarak görmeyin. Zaten sunucu üzerinde kolluk kuvveti çok güçlü bir durumda.
Bu arada legal rol yapan ve bunu gösterip kendini kanıtlamış belli kişilere verilmesi gerektiği yönünde fikrim. Zaten elini kolunu sallayıp ben legalim rol yapamıyorum silah verin diyen bir adama da verilmemeli.
1

Çevrimdışı shbzt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruiz Mendez Lv.16
« Yanıtla #37 : 01 Ocak 2022, 20:16:19 »
Gerekli cevabı vermişim ama hala bozuk plak gibi tekrarlıyorsunuz  :?l:
korku rolü yapmayı öğrenin.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Birlik: ** ***ncy
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ** ***ncy
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #38 : 01 Ocak 2022, 20:20:49 »
Gerçek hayatta bile ruhsatlı silah taşınabiliyor buraya da getirilmeli.
2

Çevrimdışı shbzt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruiz Mendez Lv.16
« Yanıtla #39 : 01 Ocak 2022, 20:28:17 »
"elini kolunu sallayıp ben legalim rol yapamıyorum silah verin diyen bir adama da verilmemeli." Son cümlen aşırı mantıksız hocam. Burası ar-ge yeri ben de bir oyuncu olarak fikir sunmuşum. Gelip burada bana silah verin felan mı diyorum?
Bu arada legal rol yapan ve bunu gösterip kendini kanıtlamış belli kişilere verilmesi gerektiği yönünde fikrim.

Bu arada legal rol yapan ve bunu gösterip kendini kanıtlamış belli kişilere verilmesi gerektiği yönünde fikrim. Zaten elini kolunu sallayıp ben legalim rol yapamıyorum silah verin diyen bir adama da verilmemeli.