Legallere hood gelmesini desteklemiyorum. Oyun haritasının tamamıyla renklenmesine gerek yok. Zaten rolünüzü düzgün yaparsanız herkesi bölgenize çekebilirsiniz. Fakat görev sistemi denilen şey tüm birlikler için gelmeli. İllegal legal ayrımı yapılmamalı. Birlik Moderatörü diye bir şey varsa tüm birlikler için çalışmalıdır. Birlikler sadece illegalden oluşmuyor.
Şöhret puanı ic bir rol üstünlüğü yaratmıyor. Hile kullanan insanlar bile sizden üstün. Politikası düzenlenmiş değil. Şöhret puanı politikaları diye politika yazılması lazım. Sadece hood genişletmeye yaramamalı. Dolayısıyla hood genişlemesinden önce birlik savaş kuralları düzenlenmeli diye düşünüyorum. Pk War diye bir sistem alıntılandı fakat onun dahi politikası yazılmadı. Bki kapsamı genişlemesi lazım. En çok şöhret puanı bizdeydi ama varken de yokken de rollerimizde bir hak tanıdığını düşünmüyorum. Olmadı yani. Belki şöhret puanının olması saatlik 95 dolar tax gelirini puan başına arttırmaya yarayabilir.
Örneğin 0 şöhret puanı 95 dolar tax veriyorken her bir şöhret başına bu miktar yüz dolar artabilir.
Şöhret puanı çok olan birliğin daha önce de dedim fakat dinlenmedi, konseptine göre fear rp yapılması gerekiyor. Bir mafyanın şöhreti ötekinden fazlaysa rol üstünlüğü bulunması lazım. Onay almanın rol yapmanın illegalde bir üstünlüğü yok. Sadece hoodda fear rp ck üstünlüğü sağlanıyor ki bu da yeterli bir hak değil. Hoodu dışında da bu sağlanmalı. Saygın birliğe izin verilmediği için hile kullananlar daha üstün oluyor. Birilerine saygı duymak onların egosunu yüceltmiyor emek veren insanların emeğinin ölmesini engelliyor.
Medium rp diye bakılmamalı medium olacaksa her şey hood da olmasın.
Legallere hood değil fakat şirket işlerinde ya da yaptığı işlerde kolaylık gelebilir. Örneğin medyacı birliklerindeki sistematik kolaylık ya da saatlik tax sistemine benzer eklemeler yapılabilir.
Örneğin legal birliklerin işletmeleri özel alarm sistemlerine sahip olabilir. Birileri geldiği anda işyerinde alarma basarak polise ihbar yollayabilirler. Alarm sayesinde direkt konum ve yer belirlenebilir. Polis koruma imkanı ve yasal güvenlik koşulları artırılabilir.
Ya da ünlü iş adamları ve kadınları vurulduğunda üzerinde dinleme cihazı tarzı bir şey olabilir. Vuruldukları zaman polisler direkt yer tespiti yapabilir. Yeterince şöhret puanı kazanan legal birliklere Güvenlik Onayı tarzı bir şey verilir. Bu hakla güvenlikleri polise yakınlıkla korunabilir. Nitekim gerçekte de ünlü iş insanlarını bir yerde vursanız oraya direkt polis gelebilir.