Öncelikle selamlar, fikir güzel ve saçma bu nasıl oluyor diyeceksiniz?

şöyle açıklamam gerekirse; fikir gerçekleşebilir ama bu tarz araçların oyuna eklenmesi için özel model şeklinde entekre edilmesi gerekiceğini düşünüyorum bu da kısıtlamaların yapılması gerek. Mesele sınırlı sayıda oyuna bu arabalar sokulur bence ooc bakiye ile alınır. Her yarış birliğide alamaz ayrıca bu arabaların sahipleri arabaları sattıklarında büyük rakamlara satıcaklardır. Sunucu ekonomisine zarar verebilir, ayrıca bu arabaların eklenmesiyle sunucuda yeni buglarında çıkmasına neden olucaktır. O yüzden kaldırılmış olabilir. Buna ek olarak sizin söylemiş olduğunuz varsayımdan yola çıkarsakta herkesin dediği gibi sadece yarış birliklerine bu arabalardan verilirse şöyle bi sorun çıkacaktır. Eskiden yayın ajanslarının durumunu bilenler vardır, sırf para kasmak için yayın ajansı açılıyordu. Kesinlikle olay bu yöne dağılacaktır ayrıca diyelim ki bu arabalar geldi, yarış birlikleri kesinlikle pasif gözükecek rollerden biri olucak çünkü bu rolü yapmayı bilmeyen, bu rolü kolay bi rol zanneden bütün insanlar yarış birliği kuracaktır. Açıkça belirtmek isterim ki, bu rolü yapmayı bilmeyen araştırmaya bile üşenen insanların bu rolü yapmasını istemiyorum. Çünkü kendi yapmış olduğum rolün kalitesi bozuluyor. Söyleceklerim bu kadar, güzel bi fikir ortaya atılmış yarış birliklerinin kalitesini biraz daha artırabilir ama yazmış olduklarımı düşünürsek tehlikeli bi sistem. Bu fikrin yanı sıra eğer yarış birliklerinin rollerinin kalitesini arttırmak istiyorsanız önce araştırın, bu rolü yapan herkes araştırsın. Biliyorum diye geçmeyin çünkü hiç kimse her şeyi bilemez, illaki bilmediklerimiz vardır. Rol ne kadar ayrıntılı olursa o kadar iyi olur tabi ayrıntının tozunu kaçırmadıkça. Herkese iyi roller ve eğlenceler.