Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neon Sistemi hk.

Başlatan N0SY, 23 Aralık 2021, 21:22:33
Okunma sayısı 3775 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Neon Sistemi hk.
« Yanıtla #50 : 24 Aralık 2021, 23:48:23 »
Öncelikle selamlar, fikir güzel ve saçma bu nasıl oluyor diyeceksiniz?  :D  şöyle açıklamam gerekirse; fikir gerçekleşebilir ama bu tarz araçların oyuna eklenmesi için özel model şeklinde entekre edilmesi gerekiceğini düşünüyorum bu da kısıtlamaların yapılması gerek. Mesele sınırlı sayıda oyuna bu arabalar sokulur bence ooc bakiye ile alınır. Her yarış birliğide alamaz ayrıca bu arabaların sahipleri arabaları sattıklarında büyük rakamlara satıcaklardır. Sunucu ekonomisine zarar verebilir, ayrıca bu arabaların eklenmesiyle sunucuda yeni buglarında çıkmasına neden olucaktır. O yüzden kaldırılmış olabilir.  Buna ek olarak sizin söylemiş olduğunuz varsayımdan yola çıkarsakta herkesin dediği gibi sadece yarış birliklerine bu arabalardan verilirse şöyle bi sorun çıkacaktır. Eskiden yayın ajanslarının durumunu bilenler vardır, sırf para kasmak için yayın ajansı açılıyordu. Kesinlikle olay bu yöne dağılacaktır ayrıca diyelim ki bu arabalar geldi, yarış birlikleri kesinlikle pasif gözükecek rollerden biri olucak çünkü bu rolü yapmayı bilmeyen, bu rolü kolay bi rol zanneden bütün insanlar yarış birliği kuracaktır. Açıkça belirtmek isterim ki, bu rolü yapmayı bilmeyen araştırmaya bile üşenen insanların bu rolü yapmasını istemiyorum. Çünkü kendi yapmış olduğum rolün kalitesi bozuluyor. Söyleceklerim bu kadar, güzel bi fikir ortaya atılmış yarış birliklerinin kalitesini biraz daha artırabilir ama yazmış olduklarımı düşünürsek tehlikeli bi sistem. Bu fikrin yanı sıra eğer yarış birliklerinin rollerinin kalitesini arttırmak istiyorsanız önce araştırın, bu rolü yapan herkes araştırsın. Biliyorum diye geçmeyin çünkü hiç kimse her şeyi bilemez, illaki bilmediklerimiz vardır. Rol ne kadar ayrıntılı olursa o kadar iyi olur tabi ayrıntının tozunu kaçırmadıkça. Herkese iyi roller ve eğlenceler.
1

Çevrimdışı Sea_Cinar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Haziran 2024, 03:21
Toplam oynama: 149 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 21 Nisan 2024, 18:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #51 : 24 Aralık 2021, 23:59:37 »
Kesinlikle destek LSPD bünyesindeyim ama yinede destek. @JW
1

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
« Yanıtla #52 : 25 Aralık 2021, 00:06:47 »
Öncelikle selamlar, fikir güzel ve saçma bu nasıl oluyor diyeceksiniz?  :D  şöyle açıklamam gerekirse; fikir gerçekleşebilir ama bu tarz araçların oyuna eklenmesi için özel model şeklinde entekre edilmesi gerekiceğini düşünüyorum bu da kısıtlamaların yapılması gerek. Mesele sınırlı sayıda oyuna bu arabalar sokulur bence ooc bakiye ile alınır. Her yarış birliğide alamaz ayrıca bu arabaların sahipleri arabaları sattıklarında büyük rakamlara satıcaklardır. Sunucu ekonomisine zarar verebilir, ayrıca bu arabaların eklenmesiyle sunucuda yeni buglarında çıkmasına neden olucaktır. O yüzden kaldırılmış olabilir.  Buna ek olarak sizin söylemiş olduğunuz varsayımdan yola çıkarsakta herkesin dediği gibi sadece yarış birliklerine bu arabalardan verilirse şöyle bi sorun çıkacaktır. Eskiden yayın ajanslarının durumunu bilenler vardır, sırf para kasmak için yayın ajansı açılıyordu. Kesinlikle olay bu yöne dağılacaktır ayrıca diyelim ki bu arabalar geldi, yarış birlikleri kesinlikle pasif gözükecek rollerden biri olucak çünkü bu rolü yapmayı bilmeyen, bu rolü kolay bi rol zanneden bütün insanlar yarış birliği kuracaktır. Açıkça belirtmek isterim ki, bu rolü yapmayı bilmeyen araştırmaya bile üşenen insanların bu rolü yapmasını istemiyorum. Çünkü kendi yapmış olduğum rolün kalitesi bozuluyor. Söyleceklerim bu kadar, güzel bi fikir ortaya atılmış yarış birliklerinin kalitesini biraz daha artırabilir ama yazmış olduklarımı düşünürsek tehlikeli bi sistem. Bu fikrin yanı sıra eğer yarış birliklerinin rollerinin kalitesini arttırmak istiyorsanız önce araştırın, bu rolü yapan herkes araştırsın. Biliyorum diye geçmeyin çünkü hiç kimse her şeyi bilemez, illaki bilmediklerimiz vardır. Rol ne kadar ayrıntılı olursa o kadar iyi olur tabi ayrıntının tozunu kaçırmadıkça. Herkese iyi roller ve eğlenceler.
oğlum size araba mı verilcek diyoruz? kafanız mı güzel, anlamadım. /neon komutu ile sadece neon eklenip /neon yazdığımızda da gidicek. ooc marketi falan ne karıştırıyorsun sen şimdi. :?l:
1

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 25 Aralık 2021, 00:29:26 »
bu argeyi istemeyen yarışçıları kıskanıyordur

ne alaka kardeşim kendince istememesi için bir sebebi vardır istemez

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:53
Toplam oynama: 257 gün, 23 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 27 Ekim 2024, 14:10
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *******ERZ
Jack Fowler Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #54 : 25 Aralık 2021, 00:32:06 »

ne alaka kardeşim kendince istememesi için bir sebebi vardır istemez

Hepsinin sebebi aynı, herkes tutturmuş kastırıyor diye. Hiçbiri denememiş modu. Bizzat denedim diyorum, açıklamasını da yaptım hala böyle yorumlar görmekten çok sıkıldım.

Çevrimdışı SkyBu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Kasım 2022, 23:17
Toplam oynama: 221 gün, 17 saat
Birlik: *******AND
« Yanıtla #55 : 25 Aralık 2021, 00:33:33 »
1

Çevrimdışı weareblessed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:32
Toplam oynama: 247 gün, 16 saat
Rhea Adkins Lv.31
Son giriş: 17 Ocak 2024, 17:40
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 03:03
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #56 : 25 Aralık 2021, 00:53:15 »
1

Çevrimdışı dargınım

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 23:46
Toplam oynama: 90 gün, 11 saat
Birlik: ******* ***ion
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 05 Mart 2025, 00:01
Toplam oynama: 27 gün, 18 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 26 Eylül 2024, 21:12
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Eylül 2024, 01:49
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #57 : 25 Aralık 2021, 02:45:06 »
sehir pavyona doner, ben bu isi sever. Destek ediyoru ben.
2

Çevrimdışı JW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2023, 23:30
Toplam oynama: 286 gün, 1 saat
Hye Su Jung Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 19 Mayıs 2023, 00:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Mayıs 2023, 01:17
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #58 : 25 Aralık 2021, 03:53:03 »
Gerek yok, getirilirse herkes yarış birliği açıp sistem onayı alsa bir birlikte on kişi olsa, on yarış birliği olsa toplam 100 kişi olur, aktif olan oyuncu sayısı bunların yarısı olsa, oyunda 50 yarışçı olur-, 20 si rolde olsa 30 u pizza da olacak neonlar ile, her yerde parlayan arabalar görmek istemiyorum.
Yok kardeş bazı insanlar ya okuduğunu anlamıyor ya yazılanları okuyamıyor.
aynen knk

Çevrimdışı #Ancestor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2022, 23:47
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
« Yanıtla #59 : 25 Aralık 2021, 05:04:28 »
Desteklemiyorum, realde yarışçılarda bile yok. Etrafta neonlu çok fazla araç olacağından eminim, sistem güzel fakat yarışçı birlikleri ve üyeleri fazla, sistemin abartıya kaçacağı düşünsecindeyim.