Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kumar oynama özelliği oyuncunun isteğine göre kapanması.

Başlatan Üslup Hocası, 21 Aralık 2021, 22:33:06
Okunma sayısı 1336 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Metosan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Nisan 2025, 22:58
Toplam oynama: 161 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Nisan 2025, 18:14
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Kumar oynama özelliği oyuncunun isteğine göre kapanması.
« Yanıtla #20 : 22 Aralık 2021, 21:37:08 »
Tırla 3 ayda 7m kastım.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ekim 2024, 18:15
Toplam oynama: 92 gün, 1 saat
Birlik: ******OVA
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:00
Toplam oynama: 125 gün, 18 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 23:16
Toplam oynama: 12 gün, 1 saat
« Yanıtla #21 : 22 Aralık 2021, 21:50:07 »
Tırla 3 ayda 7m kastım.
Oha işsiz  :'D
Para atarmısın biraz?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #22 : 22 Aralık 2021, 22:55:12 »
Tırla 3 ayda 7m kastım.
seviyene gameplay saatine bide helper olduğuna bakınca inanabileceğim bir durumda istisnalar kaideyi bozmuyor

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #23 : 22 Aralık 2021, 23:07:59 »
Spoiler:
İyide gerçek hayatta bu bağımlılıktan kurtulmak için ticket mi açıyoruz? Kendi kendine bırakmayı dene, sürekli rol-meslek yaparak unutmaya falan çalış
Gerçek hayatta gold vip mi alıyon? Gerçek hayatta bisiklet alırken altın falan mı veriyon? Gerçek hayatta 5 yazı tura atınca 5 kere yazı mı geliyor? Gerçek hayatta crosshair mi var? Oyunda aksesuarlardan maske alıp takınca senin suratını görememesi gerekirken böyle bir özelliği ooc marketten mi alıyon? Gerçek hayatta arabayla havada 15 perande attıktan sonra tekrar f ye basıp arabadan mı çıkabiliyon?
Yani farklı yerlerden vurduruyorsun bana o yüzden gerçek hayatla oyunu kıyaslamak ne kadar mantıklı?
Güzel kardeşim Gold VIP OOC olan bir şey ve sen onu eğer istersen alırsın, istersen almazsın. Nasıl bir mantık kurupta adama cevap vermişsin anlayamadım. Kumar oynaman ise IC bir durum, karakterinle sürekli oynuyorsun bu durumu IC olarak çözmen gerekiyor. AR-GE'de bahsettiğin şeyin mantıklı bir yanı yok. RolePlay sunucusu, rol yapmak yerine 7/24 tır kasılıp kumar oynarsanız tabi paranız olmaz.
Ben sadece örnek verdim güzel kardeşim. Gerçek hayat ile kıyaslamasına cevap verdim oyun ile gerçeği karıştırıyor sanırım umarım yorumum yardımcı olmuştur. Roleplay sunucusu mu? Orada duracaksın işte. Ben tır similatör edasında oynuyorum, medium rp olduğu için rol yapmak zorunluluğu yok kimsenin. Ayrıca 7/24 tır'da kasmıyorum onu nereden çıkardın? Hava durumuda ic bir şey onu kapatabiliyoruz ama herkes yağış görürken sen kuşların böceklerin  öttüğü bir gündüz görüyorsun oyun içerisinde. Yani oyun olduğunu kavrıyamıyorsunuz Hard bir rp olsa karakterle real hayat arasında fark görmesem tamam ic de çözeyim diyicemde şu kadar basit bir şeye bile bu kadar karşı çıkmanızı anlamıyorum. kasmayın la
Hala yazdıklarının mantıklı bir yanı yok. Yağmuru kapatabiliyorsun evet ama rolünü yağmura göre yapıyorsun, bu kadar basit. Medium-RP ve Hard-RP kavramlarını çok yanlış anlamışsın. Sürekli RolePlay politikası var, sen oyunda olduğun her an rol halindesin, yapmak yapmamak sana kalmış ama burası bir RolePlay sunucusu, meslek sunucusu değil. Senin bahsettiğin şey meslek sunucuları, meslek kasacaksan orada kasacaksın. RolePlay sunucusunda gelip kumar oynayıp, yok sonra ben sürekli kumar oynuyorum kumar kalksın, kumarı kapatıp açma gelmeli, şöyle olmalı böyle olmalı demenin hiçbir mantıklı yanı yok. IC olarak bir karakter oluşturursun ve karakterinle rol yaparsın, sizin "RolePlay" anlayışınız sadece isim değiştirip rastgele oynamak, siz rol yaptığınızı sanıyorsunuz sadece. Bu tarz şeyler IC bir durum ve sen bunu IC olarak ilerletemiyorsan bu senin sorunun. OOC olarak kumardan çıkamıyorsun diye bu tarz sistemlerin getirilmesi saçmalıktan ibaret. RolePlay sunucusunda adam gibi rolünüz yapın, adam gibi karakter oluşturup karakteriniz üzerine oynayın. Oynamayamıyorsanız ben rolcüyüm diye gezmeyin veya gidin DM/Meslek sunucularında oynayın.
Birinden alıntı yaparak dalga geçtim sen ironiyi anlamamışsın anlayanda çıkmaz heralde. Kumar kalksın demiyorum açma kapama sistemi gelsin diyorum ve yağmur kapama gibi bir sistem varsa benzetile bilir gibi. Bunu istemem zaten para kasmayı bırakmak için ben oyunda para kasmaktan zevk alıyorum ama kumardaki bu anlam veremediğim şansızlığıda anlıyamıyorum ama her seferinde 1 saat kastığım parayı bir click ile 2'ye katlama düşüncesi baskın geliyor böylece her kaybettiğinde tekrar kasıp tekrar oynayıp bir tekdüze oluşuyor ve rolden çok para kazanma aktivitesi gibi geliyor oyun böylece sunucudan soğumak gibi bir hissiyatda geliyor hiç kazanamamak ve 0$ olması her defasında, bu neredeyse imkansız. yani oyunda geçirdiğin zamanın boşa gitmesi can sıkıyor. Ayrıca farklı yerlerden vuruyorsun onada cevap vereyim sunucudaki rol kavramı ya low düzeyde ya da trollerin ihlal arayışı text rolü bile düzgün yapamama vs. gibi etkenler çok olduğu  yani pizza'da orada burada karşıma bunlar çıkıyor bunlar çok olduğu için rol yapmak gibi bir vibe yok o yüzden ne eğlenceli geliyorsa onu yapıyorum millete git burada oyna şurada oyna demek senin haddine mi? Ayrıca kendime rolcü de demiyorum onu nereden çıkardın rol yaptığım zamanlarda da boş yere işlemediğim şeylerden ceza yiyince kalmadı öyle bir şey kendi halimde takılıyorum. Ve senin yazdıkların başlı başına bir BOŞ burası bir oyun OYUN oyuncular ne istiyorsa ona göre şekillenir diğer roleplay sunucularında olmayıpda buradan olan şeylerdende bahsedeyim istersen ilk ve en önemlisi kaleler ben çeşitli sunucularda da oynadım ama kaleleri ilk defa gördüm yani oyuncular nasıl zevk alıcaklarsa isterse at kılıç da gelsin.
Kumar oynama o zaman birader? Kumar oyuncu isteğine bağlı olarak açma-kapama gelsin diyorsun, sen bunu yeniden kapattığın gibi tekrar açmayacak mısın? Hiç mantık yok mu sende, bir tane mantıklı cümlen yok. Sen kendi kafana göre oynayabilirsin ama bu sunucuda belli başlı kurallar ve politikalar var, oynadığın oyun "RolePlay". Sen karakter oluşturup düzgün rol yapmıyorsan ve 7/24 kumar manyağı olmuşsan bu senin sorunun. Oyuncu isteklerine bakacak olursak kimseye mantıklı gelmiyor sırf senin içinde getirilecek bir sistem de değil. Git başka yerde oyna evet benim haddime ayrıca, hem oynadığın sunucunun rol düzenine sallıyorsun hemde gelip "git burada oyna şurada oyna demek senin haddine mi?" diyorsun. Kendi söylediğin şeylerle çelişiyorsun. Beğenmiyorsan git başka sunucuda oyna. Ayrıca sunucunun rol düzeni low düzeyde felan değil bana göre gayet iyi rol dönüyor, rol yapmasını bilen adama rol çok. Sunucu Medium-RP konseptli, kuralların esnetildiği bir sunucu. Yeni oyuncuların rol öğrendiği bir sunucu bu amaçla açılmış bu yüzden yıllardır herkes kolay bir şekilde hesap oluşturabiliyor ve oynayabiliyordu. Getirilen sistemler ise adminlere ve yetkililere ihtiyaç duymadan herkesin kolay bir şekilde rol yapması üzerine kurulu (Benim bildiğim böyle) Yani o yüzden sunucudaki genel kitle "low" olarak adlandırırsan sen kendinede burada bir tık hakaret etmiş sayılıyorsun. Sunucuya yeni başlayan kitle çok ve rol öğrenmeye çalışan insanlar çok. DM'ci, troll kitle ayrı onlara özel telefon doğrulaması bile getirildi. Yani boş yere sunucuya sallamana gerek yok.

OOC kumar bağlılığını IC karakterine yansıtamayan birisinin sunucunun rol düzenine "low" diyip sallaması da normal karşıladım açıkçası. Bunu IC rollere yansıtıp ilerletebilirsin ve bunu illa başkalarıyla rol yaparak çözmek zorunda değilsin, en kötü kendi kendine rol yaparsın. Amaç bu, oyunun mantığı bu "Rol Yapmak."  Dediğim gibi, mantıklı değil. Sen kumar oynamayı nasıl kapatıyorsan öyle tekrar açabileceksin, ne değişecek? Oynamak istemiyorsan, paranı kaybediyorsan oynama. Oynamadan duramıyorsan veya OOC olarak sürekli oynama hevesi geliyorsa SA:MP sana fazla işlemiş,  bana göre komple oyunu bırak OOC hayatına da işlemesin.
Sunucuya salladığım bir cümlem yok algı yapıcağına desteklemedim yaz geç ama zenginde para sende boş bitmiyor ne yazık ki sunucunun sistemlerini beğeniyorum ve boş zamanımda girip oynuyorum benim açtığım şeyden bambaşka bir şeye taşıyorsun olayı bu da senin düzeyini ve dinin gibi en ufak bir şeyde sunucuyu yalayıp ödül maması bekler gibi yorumlara sebebiyet veriyor psikoz falan geçiriyorsun vah vah vallahi acıdım haline. Benim istediğim olucak gibi bir şeyde söylemiyorum eğer öyle bir isteğim olsa ar-ge açmazdım burada insanlar fikir sunuyor desteklenirse mantıklı gelirse insanlar yorum yapıyor şundan dolayı böyle şu şöyle diye sonra yetkililer gelip inceledikten sonra oyuna ya koyuyor ya da koymuyor sen yorumu bırakıp tartışıyorsun zekandan da şüphe ediyorum bir oyun yüzünden böyleysen reel hayatında nasılsındır diye düşünmeden edemedim şuan. Şimdi dediklerine cevap veriyim böyle bir sistem gelse ticket ile falan açana kadar falan bir düşünürsün sonra neden bu özelliği kapattığın aklına gelir ve kumar oynamaktan çekinirsin neden ticket dedim çünkü hadi kumar oynuyayım diyip hemen açamazsın. 7/24 kumar manyağı değilim zaten oyuna 3 saat girip oynasam 1.5 saatinde tır falan kasıyorum hoşuma gittiği için sonrasında afk falan veriyorum yukarıda dediğim olaydan da kumar giriyor aklıma sonra kumar mevzusu beliriyor. Bu benim mevzumda be sivri zeka bu sunucuda sadece ben mi oynuyorum sunucuda aktif oynayan 1k kişi var belki bir kesimde benim gibi ve böyle bir şey gelse oyun zevkleri daha doruklarda olucak. Kimseye mantıklı gelmiyor demişsin gelmesin sorun değil millet senin gibi dramalara girmeden dalgasını bile geçmiş bende onlara katıldığımda oluyorda senin gibi boşları toplamak gerektiği için burada text yazmam gerekiyor. (ayrıca üstte 1 kişi desteklemiş  8)) sunucuya salladığımı düşünmüyorumda bu seni mi gerdi sunucu sahibimisin de haberimiz yok yoksa rabbini bırakıp rinaya mı tapmaya başladın. sunucudaki herkesi kast etmiyorum zaten belli bir kısım böyle rolünü sevdiğim ve rol yaparken zevk aldığım rollerine bakarken zevk aldığım adamda çok ama azınlıkta. karakteri açtığımdan beri 5-10 sayfa şikayet açmışım bunları süs diye açmadım demek ki belli bir kesimde trollüyor ve oyun kurallarını yıkıp geçiyor yanisi low ve ihlalci kesim dediğim bunlar sen neden bu dediklerimden sunucuya sallıyorsun çıkarımında bulundun ki? 1. sınıfı bedelli mi yaptın şiddetli bir şekilde okuma yazma anlamada güçlük çektiğini görüyorum. ooc kumar bağımlılığını ıc'ye yansıtama mı? sen rol yap 5 sezon dizi olsun kendi kendine rol yap falan diyon sen yap bunu. bana samp ooc hayatıma işlemesin diyende burada 1200 saat gibi bir gameplaye sahip ve ufak bir ar-ge'den neler neler üretti nasıl psikozlar geçirdi nasıl dini gibi savundu cidden gülünç ben ise sadece tartışmaktan zevk alıyorum oyuna girdiğim bile yok girersem 2 saat falan benim sana tavsiyem ooc ve ic 'yi karıştırma git biraz dışarı çık nefes al yürüyüş falan yap okulunu oku vatana millete hayırlı biri ol rinada hayatını çürüteceğine hadi iiyi forumlar  8)

Gerçekten yazık, ailene ayrı sana ayrı üzülüyorum. SA:MP kişisel hayatına o kadar işlemiş ki sunucuya rol yapmaya değil tır kasılıp kumar oynamak için giriyorsun anladığım kadarıyla. Aileden gelen bir alışkanlık umarım aile bireylerinin bu tarz alışkanlıkları yoktur. Sana tavsiyem bu tarz şeylerin hayatına daha fazla işlememesi için sanal ortamdan uzaklaşman. Hayatını rinada tır kasılıp kumar oynayarak geçirmezsin. Henüz yaşın küçük, SA:MP oynamak için yeterli yaşta değilsin. Bu sana bir abi tavsiyesi.

Diğer şeylere gelecek olursak; Benim hakkımda en ufak bir fikrin bile yok keşke sallamadan önce çevremdeki insanlara kim olduğumu sorsaydın. "Vatana millete hayırlı ol" kısmın patladım, ne iş yaptığımı çevremdeki insanlara sorarsan iyi olur. En azından ben hayatımı rinada tır kasılıp kumar oynayarak geçirmiyorum veya ailemden gelen bu tarz bir alışkanlık yok. Bir insan sunucuda hayatsız gibi kumar oynayıp, sırf kumarı oynamamak için sistem getirilmesini istiyorsa ne kadar kötü bir durumda olduğunu kolayca anlayabiliyoruz. Acınacak haldesin gerçekten haline üzülmeye başladım. Umarım sanal ortamı bırakıp ortaokulu bitirir, ailene ve kendine saygı duyan biri haline gelirsin.

Diğer bir şeye gelecek olursak oyunda çevrimiçi sürem 50 gün. Biraz araştıracak kafa olsaydı sende zaten bunun AFK, Gold VIP ve EXP Boost gibi şeylerin etki ettiğini farkedebilirdin ama bunun farkında olmadığına göre nasıl bir durumda olduğunu rahat bir şekilde görebiliyoruz.

Yukarıda söylediklerim konusunda ciddiyim. Kendi kendine bir şeyler sallamısşın ama ciddiye alabileceğim seviyeyi geç, ciddiye alabileceğim yaşta bile değilsin. İnsanları "low" kesim diye küçümsemek yerine kendi yaptığın rollere bir bakmanı tavsiye ediyorum. Sunucu sahibi değilim ama oynadığım bir sunucu, söylediğin şeylerin yanlış olduğunu belirtiyorum bunun tapmakla bir alakası yok. En aızndan sunucunun rol düzeyine "low" diyip, hem sunucudaki oyuncuları küçümseyip, hem sunucuya sallayıp hemde salladığım sunucuda oynayacak kadar yüzsüz ve aciz bir insan değilim. Bunu yapan sensin, sunucuya sallıyorsun üstüne gelip burada kıvırıyorsun. Biraz sözünüzün arkasında olun. Doğru düzgün cümle kurma kabiliyetin bile yok yazdığın şeylerin neredeyse büyük kısmını anlamadım. Bu sorun bende değil senin cümle kurabilecek kabiliyetin bile olmaması. 1. sınıfı geç, sende ilk okul bitiricek kafa bile yoktur bana göre. Telefondan yazdım şöyle böyle cart curt diye söyleneceğini tahmin edebiliyorum o yüzden çok üstünde durmayacağım.

Dediğim gibi, sistemin en ufak bir mantıklı yanı yok. Oynamak istemiyorsan çık sunucudan oynama, bu kadar basit. Hadi ne kadar acınacak halde olduğunu biliyorum ama en azından bu basit cümleyi anlayacak kafa vardır diye umut ediyorum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 22 Aralık 2021, 23:12:13 »
Sunucuya salladığım bir cümlem yok algı yapıcağına desteklemedim yaz geç ama zenginde para sende boş bitmiyor ne yazık ki sunucunun sistemlerini beğeniyorum ve boş zamanımda girip oynuyorum benim açtığım şeyden bambaşka bir şeye taşıyorsun olayı bu da senin düzeyini ve dinin gibi en ufak bir şeyde sunucuyu yalayıp ödül maması bekler gibi yorumlara sebebiyet veriyor psikoz falan geçiriyorsun vah vah vallahi acıdım haline. Benim istediğim olucak gibi bir şeyde söylemiyorum eğer öyle bir isteğim olsa ar-ge açmazdım burada insanlar fikir sunuyor desteklenirse mantıklı gelirse insanlar yorum yapıyor şundan dolayı böyle şu şöyle diye sonra yetkililer gelip inceledikten sonra oyuna ya koyuyor ya da koymuyor sen yorumu bırakıp tartışıyorsun zekandan da şüphe ediyorum bir oyun yüzünden böyleysen reel hayatında nasılsındır diye düşünmeden edemedim şuan. Şimdi dediklerine cevap veriyim böyle bir sistem gelse ticket ile falan açana kadar falan bir düşünürsün sonra neden bu özelliği kapattığın aklına gelir ve kumar oynamaktan çekinirsin neden ticket dedim çünkü hadi kumar oynuyayım diyip hemen açamazsın. 7/24 kumar manyağı değilim zaten oyuna 3 saat girip oynasam 1.5 saatinde tır falan kasıyorum hoşuma gittiği için sonrasında afk falan veriyorum yukarıda dediğim olaydan da kumar giriyor aklıma sonra kumar mevzusu beliriyor. Bu benim mevzumda be sivri zeka bu sunucuda sadece ben mi oynuyorum sunucuda aktif oynayan 1k kişi var belki bir kesimde benim gibi ve böyle bir şey gelse oyun zevkleri daha doruklarda olucak. Kimseye mantıklı gelmiyor demişsin gelmesin sorun değil millet senin gibi dramalara girmeden dalgasını bile geçmiş bende onlara katıldığımda oluyorda senin gibi boşları toplamak gerektiği için burada text yazmam gerekiyor. (ayrıca üstte 1 kişi desteklemiş  8)) sunucuya salladığımı düşünmüyorumda bu seni mi gerdi sunucu sahibimisin de haberimiz yok yoksa rabbini bırakıp rinaya mı tapmaya başladın. sunucudaki herkesi kast etmiyorum zaten belli bir kısım böyle rolünü sevdiğim ve rol yaparken zevk aldığım rollerine bakarken zevk aldığım adamda çok ama azınlıkta. karakteri açtığımdan beri 5-10 sayfa şikayet açmışım bunları süs diye açmadım demek ki belli bir kesimde trollüyor ve oyun kurallarını yıkıp geçiyor yanisi low ve ihlalci kesim dediğim bunlar sen neden bu dediklerimden sunucuya sallıyorsun çıkarımında bulundun ki? 1. sınıfı bedelli mi yaptın şiddetli bir şekilde okuma yazma anlamada güçlük çektiğini görüyorum. ooc kumar bağımlılığını ıc'ye yansıtama mı? sen rol yap 5 sezon dizi olsun kendi kendine rol yap falan diyon sen yap bunu. bana samp ooc hayatıma işlemesin diyende burada 1200 saat gibi bir gameplaye sahip ve ufak bir ar-ge'den neler neler üretti nasıl psikozlar geçirdi nasıl dini gibi savundu cidden gülünç ben ise sadece tartışmaktan zevk alıyorum oyuna girdiğim bile yok girersem 2 saat falan benim sana tavsiyem ooc ve ic 'yi karıştırma git biraz dışarı çık nefes al yürüyüş falan yap okulunu oku vatana millete hayırlı biri ol rinada hayatını çürüteceğine hadi iiyi forumlar  8)
Şu cümlelere bak tam ergen yemin ediyorum ya. olum sen ne hayatsız ne boş insansın la 3 yaşında mısın gözlük mözlük koyuyo bide. adamı tanımıyorsun bile kurduğun cümlelere bak tam kafasızsın yemin ediyorum. 1200 saat diye adama laf edeceğine sen kendi haline bak birader. kumar manyağı olmuşsun diye kumar açma kapama gelsin diyorsun bide adama laf ediyorsun manyak midir nedir rina oynamaktan beyni sulanmis. low diyor birde asıl low sensin kac tane rolün var sunucuda git tır kas kumar oyna aciz cocuk. koyduğu ppye bak ciddiye alınacak bir insan bile değilsin git gorillerle tır kas 

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 22 Aralık 2021, 23:15:57 »
adminlerin isi gücü yok ft society abimiz kumar manyağı oldu diye onun istekleri doğrultusunda her dk kumar acma kapama ticketi bakacak aynen kanka sana ozel kumarhanede acalim mi?  :D :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #26 : 22 Aralık 2021, 23:31:36 »
Tartışma içerikli olduğu için kilitlenmiştir.