Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kumar oynama özelliği oyuncunun isteğine göre kapanması.

Başlatan Üslup Hocası, 21 Aralık 2021, 22:33:06
Okunma sayısı 1334 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Merhabalar bu kumar denen illetten kurtulamıyorum bir hevesle tır kasıp , balık kasıp her oynadığımda da hüsrana uğruyorum nereden baksan 15 seviyeyim karakterin her anında kumar oynadım ve kumarda kaybettiğim para tüm zamanları toplarsan 3milyon ıc parayı geçti. Bu kadar oynayıp şuan karakterin malvarlığı olarak sadece bir roadtrain olması içler acısı gerçekten yani artık kumarın garip bi kodlaması olduğunu düşünüyorum çünkü 5 kere yazı tura atsan 5'inde de yazı gelme ihtimali 1/32 'dir yani bu da o zar hilelidir demek oluyor ama yine böyle bir iddia atıp tartışmalara girmek istemiyorum sadece yaşadığımı söylüyorum.
Bu yüzden arge başlığından da anlaşıldığı gibi benim gibi her zaman para kasıp kumar oynayan bir tayfa vardır ve her defasında benim gibi 0$ 'dan kurtulamayanlarda vardır oysaki oynamasak sv'de çalışmayıp kumar zengini diye tabir edilen mal varlıkları 1m-10m olanlar yerine alnının akıyla çalışan biz zengin olurduk.
O yüzden "oyuncuların isteğine" göre bu kumar oynama özelliği alınmalı süresiz mi? hayır, isteyen ticket açıp tekrar alabilir gibi bir sistem getirilmeli, şimdiden oynama diyenleri duyar gibiyim bir oyun olsada real hayatta bağımlılık yaratıyor ve şansa bakınki çok gerçekçi oyunda da bağımlılık yaratıyor böyle bir şey getirilirse benim gibilerin canı sıkılmaz. Desteklenmemesi için hiç bir sebep yok isteğe göre dedim o yüzden yorumlarda can sıkmayın hadi eyw

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Kumar oynama özelliği oyuncunun isteğine göre kapanması.
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2021, 22:38:07 »
İyide gerçek hayatta bu bağımlılıktan kurtulmak için ticket mi açıyoruz? Kendi kendine bırakmayı dene, sürekli rol-meslek yaparak unutmaya falan çalış

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2021, 22:45:31 »
İyide gerçek hayatta bu bağımlılıktan kurtulmak için ticket mi açıyoruz? Kendi kendine bırakmayı dene, sürekli rol-meslek yaparak unutmaya falan çalış
Gerçek hayatta gold vip mi alıyon? Gerçek hayatta bisiklet alırken altın falan mı veriyon? Gerçek hayatta 5 yazı tura atınca 5 kere yazı mı geliyor? Gerçek hayatta crosshair mi var? Oyunda aksesuarlardan maske alıp takınca senin suratını görememesi gerekirken böyle bir özelliği ooc marketten mi alıyon? Gerçek hayatta arabayla havada 15 perande attıktan sonra tekrar f ye basıp arabadan mı çıkabiliyon?
Yani farklı yerlerden vurduruyorsun bana o yüzden gerçek hayatla oyunu kıyaslamak ne kadar mantıklı?

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2021, 22:53:14 »
Gerçek hayatta gold vip mi alıyon? Gerçek hayatta bisiklet alırken altın falan mı veriyon? Gerçek hayatta 5 yazı tura atınca 5 kere yazı mı geliyor? Gerçek hayatta crosshair mi var? Oyunda aksesuarlardan maske alıp takınca senin suratını görememesi gerekirken böyle bir özelliği ooc marketten mi alıyon? Gerçek hayatta arabayla havada 15 perande attıktan sonra tekrar f ye basıp arabadan mı çıkabiliyon?
Yani farklı yerlerden vurduruyorsun bana o yüzden gerçek hayatla oyunu kıyaslamak ne kadar mantıklı?
Güzel kardeşim Gold VIP OOC olan bir şey ve sen onu eğer istersen alırsın, istersen almazsın. Nasıl bir mantık kurupta adama cevap vermişsin anlayamadım. Kumar oynaman ise IC bir durum, karakterinle sürekli oynuyorsun bu durumu IC olarak çözmen gerekiyor. AR-GE'de bahsettiğin şeyin mantıklı bir yanı yok. RolePlay sunucusu, rol yapmak yerine 7/24 tır kasılıp kumar oynarsanız tabi paranız olmaz.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2021, 23:01:37 »
Güzel kardeşim Gold VIP OOC olan bir şey ve sen onu eğer istersen alırsın, istersen almazsın. Nasıl bir mantık kurupta adama cevap vermişsin anlayamadım. Kumar oynaman ise IC bir durum, karakterinle sürekli oynuyorsun bu durumu IC olarak çözmen gerekiyor. AR-GE'de bahsettiğin şeyin mantıklı bir yanı yok. RolePlay sunucusu, rol yapmak yerine 7/24 tır kasılıp kumar oynarsanız tabi paranız olmaz.
Ben sadece örnek verdim güzel kardeşim. Gerçek hayat ile kıyaslamasına cevap verdim oyun ile gerçeği karıştırıyor sanırım umarım yorumum yardımcı olmuştur. Roleplay sunucusu mu? Orada duracaksın işte. Ben tır similatör edasında oynuyorum, medium rp olduğu için rol yapmak zorunluluğu yok kimsenin. Ayrıca 7/24 tır'da kasmıyorum onu nereden çıkardın? Hava durumuda ic bir şey onu kapatabiliyoruz ama herkes yağış görürken sen kuşların böceklerin  öttüğü bir gündüz görüyorsun oyun içerisinde. Yani oyun olduğunu kavrıyamıyorsunuz Hard bir rp olsa karakterle real hayat arasında fark görmesem tamam ic de çözeyim diyicemde şu kadar basit bir şeye bile bu kadar karşı çıkmanızı anlamıyorum. kasmayın la

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2021, 23:09:04 »
Bence bunun için bir psikolog ile görüşmen lazım, kumar bağımlılığının çözümü Rina yönetimi olmayacaktır bence.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2021, 23:16:35 »
Bence bunun için bir psikolog ile görüşmen lazım, kumar bağımlılığının çözümü Rina yönetimi olmayacaktır bence.
  Yetkili/admin gibi bir şey olsam düşünebilirdim ama bir saniye düşünmek gibi bir yetim mi kalırdı ki o zaman ortada?   :-D :-D
1

Çevrimdışı Ariesz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Han Swai Lv.31
Son giriş: 23 Şubat 2025, 23:41
Toplam oynama: 260 gün, 19 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 13:36
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 18:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2021, 23:23:59 »
Oynama o zaman.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2021, 23:28:15 »
Oynama o zaman.
Yapıcı eleştirilerin hastasıyız be
pp ile yorum 'cuk oturmuş

Çevrimdışı Ariesz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Han Swai Lv.31
Son giriş: 23 Şubat 2025, 23:41
Toplam oynama: 260 gün, 19 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 13:36
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 18:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2021, 23:33:48 »
Oynama o zaman.
Yapıcı eleştirilerin hastasıyız be
pp ile yorum 'cuk oturmuş

oynama la felan diyormuşum  :hihi:
1