Merhabalar bu kumar denen illetten kurtulamıyorum bir hevesle tır kasıp , balık kasıp her oynadığımda da hüsrana uğruyorum nereden baksan 15 seviyeyim karakterin her anında kumar oynadım ve kumarda kaybettiğim para tüm zamanları toplarsan 3milyon ıc parayı geçti. Bu kadar oynayıp şuan karakterin malvarlığı olarak sadece bir roadtrain olması içler acısı gerçekten yani artık kumarın garip bi kodlaması olduğunu düşünüyorum çünkü 5 kere yazı tura atsan 5'inde de yazı gelme ihtimali 1/32 'dir yani bu da o zar hilelidir demek oluyor ama yine böyle bir iddia atıp tartışmalara girmek istemiyorum sadece yaşadığımı söylüyorum.
Bu yüzden arge başlığından da anlaşıldığı gibi benim gibi her zaman para kasıp kumar oynayan bir tayfa vardır ve her defasında benim gibi 0$ 'dan kurtulamayanlarda vardır oysaki oynamasak sv'de çalışmayıp kumar zengini diye tabir edilen mal varlıkları 1m-10m olanlar yerine alnının akıyla çalışan biz zengin olurduk.
O yüzden "oyuncuların isteğine" göre bu kumar oynama özelliği alınmalı süresiz mi? hayır, isteyen ticket açıp tekrar alabilir gibi bir sistem getirilmeli, şimdiden oynama diyenleri duyar gibiyim bir oyun olsada real hayatta bağımlılık yaratıyor ve şansa bakınki çok gerçekçi oyunda da bağımlılık yaratıyor böyle bir şey getirilirse benim gibilerin canı sıkılmaz. Desteklenmemesi için hiç bir sebep yok isteğe göre dedim o yüzden yorumlarda can sıkmayın hadi eyw