Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Masum bir takım oyuncuların yediği cezalar(kurunun yanında yaş da yanıyor)

Başlatan Üslup Hocası, 06 Aralık 2021, 20:57:05
Okunma sayısı 2825 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
Yanına bindirdiğin ve drive by yapmak istediğin arkadaşın düşmanlık var diyorsa daima kanıt iste.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Ben dm atmasına yardım etmek için sürmedim ki işte sorun orada bana düşmanlık var dediği için sürdüm 20-30 level olması ve gold vipi olması ve üstüne üstlük m4'ünün olması bende hiç bir dm kuşkusu yaratmadı bunlar önemli etkenler... Yani bilerek dm yapılacağını bildiği halde araba sürenin olacağınıda sanmıyorum kim araba sürerek 1000 dakika jail yemek ister ki? Herkes kan istiyor milleti rk etmek istiyor, ck sını çekmek istiyor... kitle böyle tatmin oluyor yani araba sürüp 1000 dakikada yemezsin abi şimdi  :'D :'D :'D

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
Ben dm atmasına yardım etmek için sürmedim ki işte sorun orada bana düşmanlık var dediği için sürdüm 20-30 level olması ve gold vipi olması ve üstüne üstlük m4'ünün olması bende hiç bir dm kuşkusu yaratmadı bunlar önemli etkenler... Yani bilerek dm yapılacağını bildiği halde araba sürenin olacağınıda sanmıyorum kim araba sürerek 1000 dakika jail yemek ister ki? Herkes kan istiyor milleti rk etmek istiyor, ck sını çekmek istiyor... kitle böyle tatmin oluyor yani araba sürüp 1000 dakikada yemezsin abi şimdi  :'D :'D :'D

Aynen. Örneğin ben de sivil rolde /q attığım için 1440 dakika yemiştim. Oysa ki PD Rolünde q atanlar ya da RK olmamak için (silahlarını, uyuşturucularını kurtarmak ve cezadan kaçmak için) de 1440 dakika yiyor.

Yine cezalandırmaya tabi tutulacak tabi sivil de olsa /q atmanın cezası olması normal fakat 1440 dakika olduğunu bende tasviplemedim.

Şu şekilde yapılabilir, DM atan 1000 dakika yiyorsa silah sıkmayan sadece DM atılan aracı süren kişi %30-%40 daha az ceza alabilir. 1000 dakika yerine 600 dakika yiyebilir. Eğer o kişi zaten hala araç sürüp DM'ye yardım ediyorsa süreli/süresiz yasaklama yapılır. Bu sadece sürücü için değil DM atanların topu için geçerli.

Ama sadece DM'de değil rolde /q'de de düzenleme getirilmeli, sivil rolde q atanlar da 600-700 dakika idealdir. Zaten bir insanın sürekli sivil rolde durduk yere q atacak hali yok, zorunlu olarak olsa olsa 1 kere olur 2 kere olur.
1

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Şuan da sürücüye verilen ceza bence tam, kaldırılmamalı. Desteklemiyorum.
Dusmanlik kanitini iste knk

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Bugüne kadar yanıma aldığım kimse bir anda şaha kalkıp birilerini tarayıp benim de başımı belaya sokmadı. Yanıma aldığım tüm adamları seçerek aldım. Sicil bir noktada yardım eder. Son 10 günde 5 tane DM cezası almış, sırtında M4 taşıyan bir adamı arabaya almak o adamın oluşturabileceği herhangi DM'i de %50 kabullenmek demek oluyor. Burada kumar oynamış oluyorsun, adam birine sıktığı an artık o DM'e ortaksın. Kimleri aracına aldığına dikkat edersen hiçbir problem yaşamazsın. Düşmanlık var diyorsa "Önce bi bakayım kanıta kardeşim bu kanıt geçerli mi değil mi ona göre gelirim" demen gerekir.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Bugüne kadar yanıma aldığım kimse bir anda şaha kalkıp birilerini tarayıp benim de başımı belaya sokmadı. Yanıma aldığım tüm adamları seçerek aldım. Sicil bir noktada yardım eder. Son 10 günde 5 tane DM cezası almış, sırtında M4 taşıyan bir adamı arabaya almak o adamın oluşturabileceği herhangi DM'i de %50 kabullenmek demek oluyor. Burada kumar oynamış oluyorsun, adam birine sıktığı an artık o DM'e ortaksın. Kimleri aracına aldığına dikkat edersen hiçbir problem yaşamazsın. Düşmanlık var diyorsa "Önce bi bakayım kanıta kardeşim bu kanıt geçerli mi değil mi ona göre gelirim" demen gerekir.
+1

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Bu tarz durumlarda her zaman temkinli olmanız gerek ki sonradan sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifadınız düzgün olsun.

Bu şekilde devam edecek politika, bir değişiklik düşünmüyoruz.
1