Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Masum bir takım oyuncuların yediği cezalar(kurunun yanında yaş da yanıyor)

Başlatan Üslup Hocası, 06 Aralık 2021, 20:57:05
Okunma sayısı 2818 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Merhabalar. Şimdi Dm politikasının altında bir yerlerde dm ihlaline yardımcı olmak, drive by durumlarında sürücü kişi için yine dm kapsamında ceza alması bence haksız aslında haklı ama  kandırılma  gibi durumlarda haksız bir ceza diyeyim.  Şimdi aynısı bana olduğundan muzdarip güvendiğim kalleşler/şahıslar yüzünden bana düşmanlık var dendiği için kabul ettiğim sürücülükten dolayı, aslında düşmanlık diye kişilerin dm macerası olduğu gerçeğini sonradan öğrendikten sonra dm 'den ceza yedim, haliyle benim  sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad pek hoş olmadı. O yüzden ben bir takım kanıtlar sunsam dahi, gerek olayı açıklamaya çalışsam dahi yine ticket'ta yüzümüz gülmüyor. Toparlıyorum, sözün özü bunun gibi bir takım politikalarda yazan ihlallerin bağzı oyuncular için masum olmalarına rağmen kanıt yetersizliği gibi durumlarda(ki benim kanıtlarım yeterli yaşadığım durumda) insiyatif sağlanması çok iyi olur. Haksız yere yediğimiz cezalar oyundan yıldırabiliyor yine kanıtlarımız falan yetmeyince hiç yoktan biraz insiyatif gösterilmesi, ceza azaltılması çok iyi olur. Tarihte bu durumlardan ceza yedim yiyende gördüm.

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 01:48
Toplam oynama: 285 gün, 19 saat
Henry Star Lv.35
Son giriş: 08 Ocak 2023, 20:04
Toplam oynama: 21 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 02:13
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Michael Star Lv.35
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 17:26
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Senin sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad için üzğünüm dostum.
2

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
Boşuna demiyorlar, " Kurunun yanında yaş da yanar." sözü ile bir kez daha doğrulayalım. :)
1

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Herkese güvenmeyin öyleyse, ceza yemek istemiyorsanız kanıtlarınızın yeterli olduğundan emin olun. Bahsettiğiniz olaya gelirsek DM atabilmesi için araca silahlı olarak binmesi gerekiyor, bunun sorumluluğu size ait. Neden tanımadığınız silahlı birisini aracınıza alırsınız ki?
Alıntı
Bu tür durumlarda ihlale yardımcı olduğu iddia edilen oyuncunun kasıtlı olmadığını ve bir azmettiricinin bulunduğunu kanıtlaması esastır.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Ya birliğimdeki adamlara, 20-30 level arası adamlara hatta Helper olan adamada güvenmeyeceksem çekin vurun ck mı vereyim. Bana düşman var dedileeerğğ sıkcaklardı pc kasıyor sen sür dediler bende tamam dedim saf bir şekilde gittim sürdüm, sonradan ticket'ta da düşmanlık var dendiğini ve beni oyuna getirdiklerini ispatladım. Lakin üstümüzde oynanan oyunları herkes gördü bi fugue göremedi. Ar-ge'nin asıl amacıda benim yaşadığım durum bir örneği adamın ne yapacağı belli değil ama ben bunu kestiremiyorum, ya da yapmasını engelliyicek bi harekette bulunamıyorum, bana dediği düşmana sıkıcaz ben buna güvenerek gidiyorum. silahsız şekilde araba sürdüğüm için Dm'den ceza yiyiorum. kağıda adalet yaz bi köşede yak aga olmaz böyle. Silahım yok silahla sıkmış gibi oldum bin dakika nedir aboo, hadi yapmış olsam delikanlı gibi arkasında dururum ben dm'ciyim falan derim.

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
Dusmanlik kanitini iste knk

Çevrimdışı blacksea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 00:02
Toplam oynama: 121 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Aralık 2023, 15:56
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Şuan da sürücüye verilen ceza bence tam, kaldırılmamalı. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Bence bu şekilde gayet iyi, eğer yerindeyse kurunun yanında yaş'da yanmalı.

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 19:12
Toplam oynama: 155 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Ya birliğimdeki adamlara, 20-30 level arası adamlara hatta Helper olan adamada güvenmeyeceksem çekin vurun ck mı vereyim. Bana düşman var dedileeerğğ sıkcaklardı pc kasıyor sen sür dediler bende tamam dedim saf bir şekilde gittim sürdüm, sonradan ticket'ta da düşmanlık var dendiğini ve beni oyuna getirdiklerini ispatladım. Lakin üstümüzde oynanan oyunları herkes gördü bi fugue göremedi. Ar-ge'nin asıl amacıda benim yaşadığım durum bir örneği adamın ne yapacağı belli değil ama ben bunu kestiremiyorum, ya da yapmasını engelliyicek bi harekette bulunamıyorum, bana dediği düşmana sıkıcaz ben buna güvenerek gidiyorum. silahsız şekilde araba sürdüğüm için Dm'den ceza yiyiorum. kağıda adalet yaz bi köşede yak aga olmaz böyle. Silahım yok silahla sıkmış gibi oldum bin dakika nedir aboo, hadi yapmış olsam delikanlı gibi arkasında dururum ben dm'ciyim falan derim.
illa bir gun rp katılacağım diyorsan düşmanlık kanıtını iste helper olmak çok basit ayrıca lvl e bakmıyor ihlaller

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
Hem haklı, hem haksızsın. Haklı olduğun taraf DM atmamana ve sadece yardım etmene rağmen DM atanla aynı cezayı alman, haksız olduğun taraf suçun bahanesi yoktur ve herkese güvenmemelisin.