Merhabalar. Şimdi Dm politikasının altında bir yerlerde dm ihlaline yardımcı olmak, drive by durumlarında sürücü kişi için yine dm kapsamında ceza alması bence haksız aslında haklı ama kandırılma gibi durumlarda haksız bir ceza diyeyim. Şimdi aynısı bana olduğundan muzdarip güvendiğim kalleşler/şahıslar yüzünden bana düşmanlık var dendiği için kabul ettiğim sürücülükten dolayı, aslında düşmanlık diye kişilerin dm macerası olduğu gerçeğini sonradan öğrendikten sonra dm 'den ceza yedim, haliyle benim sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad pek hoş olmadı. O yüzden ben bir takım kanıtlar sunsam dahi, gerek olayı açıklamaya çalışsam dahi yine ticket'ta yüzümüz gülmüyor. Toparlıyorum, sözün özü bunun gibi bir takım politikalarda yazan ihlallerin bağzı oyuncular için masum olmalarına rağmen kanıt yetersizliği gibi durumlarda(ki benim kanıtlarım yeterli yaşadığım durumda) insiyatif sağlanması çok iyi olur. Haksız yere yediğimiz cezalar oyundan yıldırabiliyor yine kanıtlarımız falan yetmeyince hiç yoktan biraz insiyatif gösterilmesi, ceza azaltılması çok iyi olur. Tarihte bu durumlardan ceza yedim yiyende gördüm.