Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sergej_Gavrilovic-FearRP - CK.

Başlatan Rauvola, 09 Ağustos 2018, 03:46:45
Okunma sayısı 1816 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Sergej_Gavrilovic-FearRP - CK.
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2018, 19:19:18 »
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,17703.0.html

1. Kanıt bu şikayeti siz ettiniz diceksiniz mix yaparak adam çagırdınız hayır evimiz hemn yan tarafınız.
2. tam 20 dk sonra adamı siz´de taradını
3. Bulleti kaçırmaya çalıştınız ona kanıtımı yok ama 2 tarafta biliyor her neyse geçelim onu
4. Gördügünüz üzere bizim elimizde silah yok admin de gelip arasın birlikte kimsede silah yok diceksiniz ölüp silahlar gitti hayır o yüzden degil diger şikayeteki gibi silahları yeni almaya gittik ve adamlar sıktı her neyse.
5. Orda adamın mix yaparak sizi çagırdı ve ben onu vurmadım o yerdeydi yanına gittim her neyse bitmiş bi şikayete devam etmiyim
6. Adamı vurma sebebiniz ne peki ben orda degilsem dm mi atıyorsunuz ?

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Temmuz 2019, 18:38
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2018, 19:33:45 »
Adamın seni kaçırdığını söyledim şikayette  şikayette de bir şey demediniz. DM ile alakası yok daha önce seninle olduğumuz mevzuda o geldi kaçırdı seni.Hem de kardeşim ben sana mı açtım şikayeti bırak adam kendi gelsin savunsun?  Diğer söylediklerinde ise 1 taen SS yok SS atarak kanıtlayabilrisin söylediklerini kaçıncı söyleyişim ama CK talebini açtığım kişi gelip savunursa iyi olur yoksa artık sana cevap vermeyeceğim. Yazık gerçekten hastane önünde ateş edip /b dell rol yapacak kadar acizsin. her türlü şey beklenir.kafnıza göre ateş edip kafanıza göre rol iptali sağlayamazsınız.  Bunun için ayrıca şikayet açmadım gerek duymadım. CK talebini sana açmadım kişi gelsin, kendi savunmasını kendisi yapsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2018, 21:44:42 »
Son resimde Goruldugu gibi sen yerdesin nasıl adamı ck edeceksini ?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #13 : 10 Ağustos 2018, 21:46:30 »
Adamın seni kaçırdığını söyledim şikayette  şikayette de bir şey demediniz. DM ile alakası yok daha önce seninle olduğumuz mevzuda o geldi kaçırdı seni.Hem de kardeşim ben sana mı açtım şikayeti bırak adam kendi gelsin savunsun?  Diğer söylediklerinde ise 1 taen SS yok SS atarak kanıtlayabilrisin söylediklerini kaçıncı söyleyişim ama CK talebini açtığım kişi gelip savunursa iyi olur yoksa artık sana cevap vermeyeceğim. Yazık gerçekten hastane önünde ateş edip /b dell rol yapacak kadar acizsin. her türlü şey beklenir.kafnıza göre ateş edip kafanıza göre rol iptali sağlayamazsınız.  Bunun için ayrıca şikayet açmadım gerek duymadım. CK talebini sana açmadım kişi gelsin, kendi savunmasını kendisi yapsın.

Bu resimde ne var anlamadım ki ?

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 10 Ağustos 2018, 21:55:26 »
O resimde, madem aramızda hiç bir şey yok hiçbir husumet yok dm yapıyorsun diyosunuz bana  orada neden ateş ettiniz? sonra kafanıza göre dell rol diyip gittiniz anlamıdna bu arada, Sergej'in kendisi gelip savunmasını yapabilir.Daha o rolde yokken bile gelip savunma yapmaya kalkıyorsun ya ona şaşıyorum. Sergej kendisi gelsin savunmasını yapsın . Günde 10 tane jail yiyiyorsunuz zaten CKnın kabul olması sunucunun rol kalitesini arttırır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2018, 00:45:15 »
Günde 10 tane jail yemem seni ilgilendirmez Rolun babasını çekerim görursunuz rol bilmeyen adamları birlige biliktirmek (sizin) gibi gitmeniz yada ck olmanız sv nin kalitesi ve iq sunu artıracagına daha çök inanıyorum hem ben bişey sıkmadım silahım´da yok kendiniz sıktınız orda yere düşen sensin ck ol diyorsun adam kaçmış demeki oradan daha yalan soylemeye çalışıyorsunuz özelliginiz bumu anlamadım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Nisan 2020, 20:10
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2018, 00:46:52 »
Birincisi, rollerde görüldüğü gibi hep bi /b den bölme var.Kişi rolü hep kendine çevirmeye çalıştı, aracın direk kapısını açtı.Ayriyeten araç da kilitliydi bunu yaparken.Hiç bir şekilde de sorulmadı /do dan araç kilitli midir diye.Ayriyeten kişi kafama orada ateş etmedi, ck izni de sormadı ve sorsaydı da ck izni vermeyecektim.Madem durduk yere sıkıyoruz o zaman niye CK ediyorsun? demek ki bir suçun var ki saçma saçma konuşuyorsun kaç saattir susuyorum,  ama iyice yalan atmaya başladın ve ck talebinin kabul olması için neredeyse garip garip yalanlar uyduracaksın.Madem bu kadar ağlanıyorsun, gelip benimle illegal rol yapmayacaktın kardeşim bu kadar basit buraya gelip de ikide bir tersleyip durma, ister ben kendim savunurum ister gelir olaya şahit olan kişi savunur ben savunmamı başta yaptım, ayriyeten hastane önünde öyle oldu diye gelip kimsenin rol bilgisini sorgulayamazsın (( ki bunu aracın kilidini açık olup olmadığını sormayan kişi söylüyor, araçta sıkıp aracın içerisinde değilmişim de araçtan nasıl oluyorsa düşüp ona göre rol yapmışım gibi davranıyor arkadaş. )) rol bilgimi daha fazla sorgulayacaksan bekliyorum adam gibi role gelmenizi, bir daha da yanıt vermeyeceğim iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #17 : 11 Ağustos 2018, 00:48:04 »
Şahitliğimi onaylıyorum kişi Fear-RP yaptığı için CK hakkı elimize geçmiştir,ve CK ettik fakat kişi bunu kabul edemeyip araçtan inip deagle ile Walter'ı iki kez öldürdü.Kişinin eğer CK talebi kabul olmasa bile Retarted-RP den cezalandırılmasını ve Walter'ın 'AK-47' marka silahının iadesini talep ediyorum.

Dostum Ak-47 gitti diye bi insanın Ck yada Rettardet Rp mi her neyse olması şaçma.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Birlik:
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2018, 00:49:38 »
Birincisi, rollerde görüldüğü gibi hep bi /b den bölme var.Kişi rolü hep kendine çevirmeye çalıştı, aracın direk kapısını açtı.Ayriyeten araç da kilitliydi bunu yaparken.Hiç bir şekilde de sorulmadı /do dan araç kilitli midir diye.Ayriyeten kişi kafama orada ateş etmedi, ck izni de sormadı ve sorsaydı da ck izni vermeyecektim.Madem durduk yere sıkıyoruz o zaman niye CK ediyorsun? demek ki bir suçun var ki saçma saçma konuşuyorsun kaç saattir susuyorum,  ama iyice yalan atmaya başladın ve ck talebinin kabul olması için neredeyse garip garip yalanlar uyduracaksın.Madem bu kadar ağlanıyorsun, gelip benimle illegal rol yapmayacaktın kardeşim bu kadar basit buraya gelip de ikide bir tersleyip durma, ister ben kendim savunurum ister gelir olaya şahit olan kişi savunur ben savunmamı başta yaptım, ayriyeten hastane önünde öyle oldu diye gelip kimsenin rol bilgisini sorgulayamazsın (( ki bunu aracın kilidini açık olup olmadığını sormayan kişi söylüyor, araçta sıkıp aracın içerisinde değilmişim de araçtan nasıl oluyorsa düşüp ona göre rol yapmışım gibi davranıyor arkadaş. )) rol bilgimi daha fazla sorgulayacaksan bekliyorum adam gibi role gelmenizi, bir daha da yanıt vermeyeceğim iyi forumlar.

Katılıyorum iyi Forumlar.

Çevrimdışı Rauvola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2018, 01:48:35 »
Sizinle tartışmak istemyorum, az önce de rolde q attınız bu adam rolün babasını mı çekicek bana .d admin kararına bıraktım boş boş yazmayın beyler,şikayetin saf ve sade olması önemli. Konuyu saptırıyorsunuz.

Yönetici kararı bekleniyor...