Birincisi, rollerde görüldüğü gibi hep bi /b den bölme var.Kişi rolü hep kendine çevirmeye çalıştı, aracın direk kapısını açtı.Ayriyeten araç da kilitliydi bunu yaparken.Hiç bir şekilde de sorulmadı /do dan araç kilitli midir diye.Ayriyeten kişi kafama orada ateş etmedi, ck izni de sormadı ve sorsaydı da ck izni vermeyecektim.Madem durduk yere sıkıyoruz o zaman niye CK ediyorsun? demek ki bir suçun var ki saçma saçma konuşuyorsun kaç saattir susuyorum, ama iyice yalan atmaya başladın ve ck talebinin kabul olması için neredeyse garip garip yalanlar uyduracaksın.Madem bu kadar ağlanıyorsun, gelip benimle illegal rol yapmayacaktın kardeşim bu kadar basit buraya gelip de ikide bir tersleyip durma, ister ben kendim savunurum ister gelir olaya şahit olan kişi savunur ben savunmamı başta yaptım, ayriyeten hastane önünde öyle oldu diye gelip kimsenin rol bilgisini sorgulayamazsın (( ki bunu aracın kilidini açık olup olmadığını sormayan kişi söylüyor, araçta sıkıp aracın içerisinde değilmişim de araçtan nasıl oluyorsa düşüp ona göre rol yapmışım gibi davranıyor arkadaş. )) rol bilgimi daha fazla sorgulayacaksan bekliyorum adam gibi role gelmenizi, bir daha da yanıt vermeyeceğim iyi forumlar.