Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gta The Definitive Edition Çıktı, Yabancılar PS5'de çatur çutur Oynuyor :(

Başlatan Safarmarixa, 11 Kasım 2021, 09:42:03
Okunma sayısı 2509 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
lan rockstar bizle dalgamı geciyo

Çevrimdışı SpecT.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 140 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2024, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
GTA:SA dışında diğer oyunları fazla güzel bulmadım fakat GTA:SA gerçekten güzel olmuş.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
GTA:SA dışında diğer oyunları fazla güzel bulmadım fakat GTA:SA gerçekten güzel olmuş.
knk karabükte okuyom karabükte yaşıyorsan neresindesin

Çevrimdışı berkingo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Nisan 2025, 15:12
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 22:32
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
mükkemel

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
İnsanları cidden anlamıyorum tam olarak beklentileriniz GTA V kalitesinde felan mıydı? Herkes Rockstar büyük firma diyip beklentileri yüksek tutmuş ama soruyorum neden Rockstar seneler önce çıkmış bir oyun için bu kadar uğraşsın? Ben oyunu çok beğendim. Özellikle oynadıktan sonra daha çok seviyorsunuz. ENB veya diğer çeşitli modifikasyonları internetten kurduğunuz zaman birçok sorunla karşılaşırsınız, bazı modlar bozuk çıkar, bazıları crash problemleri yaratır veya her dakika oyundan atar vs. Adamlar düzgünce yenilemiş oyunu ve kalitesini arttırmış, crashla, addonla uğraşmadan düzgünce oynayabiliyorsunuz. Oyun çok sevildiğinden dolayı herkes beklentileri yüksek tutmuş ama seneler önce çıkmış bir oyun için uğraşmazlar fazla. Bu firmadan firmaya değişir. 510TL verilmez tabi ama Game Pass'e geldi.

GTA:VC ve GTA III incelemedim ama GTA:SA güzel.
2

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
Game pass'e üye olduğum için gta san andreas definitive edition'u oynadım ve düşüncelerim şunlar:

Grafikler gayet güzel fakat yapay zeka ve fizik motoru tıpkı 2004 gibi. Keşke onları günümüzde ki gibi yapsalardı, belki oyun o zaman güzel olabilirdi. Sakın para ile almayın, fiyatı az olsa değer diyeceğim ama 529 tl bu 3 oyun için bence çok saçma, kesinlikle tavsiye etmem. (( Game pass üyesi olanlar gta san andreas definitive edition oynayabilir ama vice city veya 3 için para vermesi gerek ))

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
GTA Vice City'de de, GTA III'de de hâlâ yüzme gelmemiş. Animasyonlar ve fizikler falan aynı duruyor ve bu bence tam mânâsı ile hayal kırıklığı. Oyuncular sadece grafiklerini iyileştirmek isteselerdi zaten ENB tarzı modifikasyonlar tercih ederlerdi, hiçbir şey yapmadıysanız oyuncuların yaptığı ped ifp'leri falan bari araklasaydınız yahu. Silah değiştirmeyi falan GTA V'deki gibi yapmışlar ve silah çıkarma animasyonu vesaire dahi eklemeye tenezzül etmedikleri için sıradan bir CLEO modundan farksız olmuş. Kabul ediyorum beklentileri fazla yukarıda tuttuk; remastered olarak duyurmuşlardı zaten fakat Rockstar seviyesinin fazlasıyla altında kalan bir çalışma olmuş bu, buna remastered dahi demem şahsen. 530 TL kesinlikle verilebilecek bir şey değil, Türkiye falan demeyin çünkü bir yabancı olsanız da gidip bu üçlemeye 60$ vermezsiniz bence. Remake olan Mafia I Definitive Edition dahi remake olmasına rağmen daha ucuz fiyatla piyasaya sürülmüştü, yazıktır.

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2022, 13:14
Toplam oynama: 11 gün, 23 saat
İnsanları cidden anlamıyorum tam olarak beklentileriniz GTA V kalitesinde felan mıydı? Herkes Rockstar büyük firma diyip beklentileri yüksek tutmuş ama soruyorum neden Rockstar seneler önce çıkmış bir oyun için bu kadar uğraşsın? Ben oyunu çok beğendim. Özellikle oynadıktan sonra daha çok seviyorsunuz. ENB veya diğer çeşitli modifikasyonları internetten kurduğunuz zaman birçok sorunla karşılaşırsınız, bazı modlar bozuk çıkar, bazıları crash problemleri yaratır veya her dakika oyundan atar vs. Adamlar düzgünce yenilemiş oyunu ve kalitesini arttırmış, crashla, addonla uğraşmadan düzgünce oynayabiliyorsunuz. Oyun çok sevildiğinden dolayı herkes beklentileri yüksek tutmuş ama seneler önce çıkmış bir oyun için uğraşmazlar fazla. Bu firmadan firmaya değişir. 510TL verilmez tabi ama Game Pass'e geldi.

GTA:VC ve GTA III incelemedim ama GTA:SA güzel.

1

Çevrimdışı CrawPett

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:42
Toplam oynama: 66 gün, 9 saat
Fred Graham Lv.21
Son giriş: 10 Ocak 2024, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
GTA Vice City'de de, GTA III'de de hâlâ yüzme gelmemiş. Animasyonlar ve fizikler falan aynı duruyor ve bu bence tam mânâsı ile hayal kırıklığı. Oyuncular sadece grafiklerini iyileştirmek isteselerdi zaten ENB tarzı modifikasyonlar tercih ederlerdi, hiçbir şey yapmadıysanız oyuncuların yaptığı ped ifp'leri falan bari araklasaydınız yahu. Silah değiştirmeyi falan GTA V'deki gibi yapmışlar ve silah çıkarma animasyonu vesaire dahi eklemeye tenezzül etmedikleri için sıradan bir CLEO modundan farksız olmuş. Kabul ediyorum beklentileri fazla yukarıda tuttuk; remastered olarak duyurmuşlardı zaten fakat Rockstar seviyesinin fazlasıyla altında kalan bir çalışma olmuş bu, buna remastered dahi demem şahsen. 530 TL kesinlikle verilebilecek bir şey değil, Türkiye falan demeyin çünkü bir yabancı olsanız da gidip bu üçlemeye 60$ vermezsiniz bence. Remake olan Mafia I Definitive Edition dahi remake olmasına rağmen daha ucuz fiyatla piyasaya sürülmüştü, yazıktır.
Gta Vice City'nin hikayesini dinlemeden yorum yaparsan olacağı bu, bir şey biliyormuş gibi gözüküp hiçbir şey bilmeyen insanın örneği de sensin. Rockstar gibi büyük bir firmanın ne kadar güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk. Sence bir oyuna yüzme animasyonu eklemeyecek kadar üşengeçlermi? Onlar için çok kolay olmalı. İlk önce bir hikayesini dinle sonra tekrar gelip yorum yap. Yaptığın diğer yorumları tamamıyla haklı buluyorum, keşke diğer yorumlarında bu şekilde olsaydı, git kendini geliştir sonra showu'nu yaparsın.