GTA Vice City'de de, GTA III'de de hâlâ yüzme gelmemiş. Animasyonlar ve fizikler falan aynı duruyor ve bu bence tam mânâsı ile hayal kırıklığı. Oyuncular sadece grafiklerini iyileştirmek isteselerdi zaten ENB tarzı modifikasyonlar tercih ederlerdi, hiçbir şey yapmadıysanız oyuncuların yaptığı ped ifp'leri falan bari araklasaydınız yahu. Silah değiştirmeyi falan GTA V'deki gibi yapmışlar ve silah çıkarma animasyonu vesaire dahi eklemeye tenezzül etmedikleri için sıradan bir CLEO modundan farksız olmuş. Kabul ediyorum beklentileri fazla yukarıda tuttuk; remastered olarak duyurmuşlardı zaten fakat Rockstar seviyesinin fazlasıyla altında kalan bir çalışma olmuş bu, buna remastered dahi demem şahsen. 530 TL kesinlikle verilebilecek bir şey değil, Türkiye falan demeyin çünkü bir yabancı olsanız da gidip bu üçlemeye 60$ vermezsiniz bence. Remake olan Mafia I Definitive Edition dahi remake olmasına rağmen daha ucuz fiyatla piyasaya sürülmüştü, yazıktır.
Gta Vice City'nin hikayesini dinlemeden yorum yaparsan olacağı bu, bir şey biliyormuş gibi gözüküp hiçbir şey bilmeyen insanın örneği de sensin. Rockstar gibi büyük bir firmanın ne kadar güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk. Sence bir oyuna yüzme animasyonu eklemeyecek kadar üşengeçlermi? Onlar için çok kolay olmalı. İlk önce bir hikayesini dinle sonra tekrar gelip yorum yap. Yaptığın diğer yorumları tamamıyla haklı buluyorum, keşke diğer yorumlarında bu şekilde olsaydı, git kendini geliştir sonra showu'nu yaparsın.
Oyunun geçtiği vakitte Miami ya da oyundaki hâliyle Vice City'de köpek balıkları falan var, balinalar var ve Tommy de bu yüzden yüzemiyor değil mi? Bunun kadar komik çok fazla şey duymadım doğrusu, oyunda tekneye falan binebiliyorsun. Tekneye binince köpek balıkları ya da balinalar zarar veremiyor mu? Hadi onu geçtim, hadi Tommy yüzemiyor Claude neden yüzmüyor? Liberty City'de de mi köpek balıkları var? Söylediğin çoğu şeyde de haksız olduğunu düşünüyorum. Rockstar gibi büyük bir firmanın neler çıkardığına şahit olduğunu söylemişsin, haklısın. RDR serileri de, Bully serileri de, GTA serileri de müthiş oyunlar. Bunun böyle olması Trilogy'nin berbat ötesi olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Ubisoft da güzel oyunlar yapıyor o hâlde, yaptıkları berbat ötesi yapımları sırf güzel oyun yapıyorlar diye eleştirmeyelim mi? Kötüye kötü diyebilmek lazım, olmamış. Sana da yıkıcı eleştiri değil de yapıcı eleştiri yapmanı öneririm. Böyle yaparsan daha iyi anlaşırız, yukarıda kullandığın cümleleri eleştiriden dahi saymıyorum.