Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gta The Definitive Edition Çıktı, Yabancılar PS5'de çatur çutur Oynuyor :(

Başlatan Safarmarixa, 11 Kasım 2021, 09:42:03
Okunma sayısı 2495 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
GTA Vice City'de de, GTA III'de de hâlâ yüzme gelmemiş. Animasyonlar ve fizikler falan aynı duruyor ve bu bence tam mânâsı ile hayal kırıklığı. Oyuncular sadece grafiklerini iyileştirmek isteselerdi zaten ENB tarzı modifikasyonlar tercih ederlerdi, hiçbir şey yapmadıysanız oyuncuların yaptığı ped ifp'leri falan bari araklasaydınız yahu. Silah değiştirmeyi falan GTA V'deki gibi yapmışlar ve silah çıkarma animasyonu vesaire dahi eklemeye tenezzül etmedikleri için sıradan bir CLEO modundan farksız olmuş. Kabul ediyorum beklentileri fazla yukarıda tuttuk; remastered olarak duyurmuşlardı zaten fakat Rockstar seviyesinin fazlasıyla altında kalan bir çalışma olmuş bu, buna remastered dahi demem şahsen. 530 TL kesinlikle verilebilecek bir şey değil, Türkiye falan demeyin çünkü bir yabancı olsanız da gidip bu üçlemeye 60$ vermezsiniz bence. Remake olan Mafia I Definitive Edition dahi remake olmasına rağmen daha ucuz fiyatla piyasaya sürülmüştü, yazıktır.
Gta Vice City'nin hikayesini dinlemeden yorum yaparsan olacağı bu, bir şey biliyormuş gibi gözüküp hiçbir şey bilmeyen insanın örneği de sensin. Rockstar gibi büyük bir firmanın ne kadar güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk. Sence bir oyuna yüzme animasyonu eklemeyecek kadar üşengeçlermi? Onlar için çok kolay olmalı. İlk önce bir hikayesini dinle sonra tekrar gelip yorum yap. Yaptığın diğer yorumları tamamıyla haklı buluyorum, keşke diğer yorumlarında bu şekilde olsaydı, git kendini geliştir sonra showu'nu yaparsın.

Spoiler:
A  O_O

Oyunun geçtiği vakitte Miami ya da oyundaki hâliyle Vice City'de köpek balıkları falan var, balinalar var ve Tommy de bu yüzden yüzemiyor değil mi? Bunun kadar komik çok fazla şey duymadım doğrusu, oyunda tekneye falan binebiliyorsun. Tekneye binince köpek balıkları ya da balinalar zarar veremiyor mu? Hadi onu geçtim, hadi Tommy yüzemiyor Claude neden yüzmüyor? Liberty City'de de mi köpek balıkları var? Söylediğin çoğu şeyde de haksız olduğunu düşünüyorum. Rockstar gibi büyük bir firmanın neler çıkardığına şahit olduğunu söylemişsin, haklısın. RDR serileri de, Bully serileri de, GTA serileri de müthiş oyunlar. Bunun böyle olması Trilogy'nin berbat ötesi olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Ubisoft da güzel oyunlar yapıyor o hâlde, yaptıkları berbat ötesi yapımları sırf güzel oyun yapıyorlar diye eleştirmeyelim mi? Kötüye kötü diyebilmek lazım, olmamış. Sana da yıkıcı eleştiri değil de yapıcı eleştiri yapmanı öneririm. Böyle yaparsan daha iyi anlaşırız, yukarıda kullandığın cümleleri eleştiriden dahi saymıyorum.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
GTA Vice City'de de, GTA III'de de hâlâ yüzme gelmemiş. Animasyonlar ve fizikler falan aynı duruyor ve bu bence tam mânâsı ile hayal kırıklığı. Oyuncular sadece grafiklerini iyileştirmek isteselerdi zaten ENB tarzı modifikasyonlar tercih ederlerdi, hiçbir şey yapmadıysanız oyuncuların yaptığı ped ifp'leri falan bari araklasaydınız yahu. Silah değiştirmeyi falan GTA V'deki gibi yapmışlar ve silah çıkarma animasyonu vesaire dahi eklemeye tenezzül etmedikleri için sıradan bir CLEO modundan farksız olmuş. Kabul ediyorum beklentileri fazla yukarıda tuttuk; remastered olarak duyurmuşlardı zaten fakat Rockstar seviyesinin fazlasıyla altında kalan bir çalışma olmuş bu, buna remastered dahi demem şahsen. 530 TL kesinlikle verilebilecek bir şey değil, Türkiye falan demeyin çünkü bir yabancı olsanız da gidip bu üçlemeye 60$ vermezsiniz bence. Remake olan Mafia I Definitive Edition dahi remake olmasına rağmen daha ucuz fiyatla piyasaya sürülmüştü, yazıktır.
Gta Vice City'nin hikayesini dinlemeden yorum yaparsan olacağı bu, bir şey biliyormuş gibi gözüküp hiçbir şey bilmeyen insanın örneği de sensin. Rockstar gibi büyük bir firmanın ne kadar güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk. Sence bir oyuna yüzme animasyonu eklemeyecek kadar üşengeçlermi? Onlar için çok kolay olmalı. İlk önce bir hikayesini dinle sonra tekrar gelip yorum yap. Yaptığın diğer yorumları tamamıyla haklı buluyorum, keşke diğer yorumlarında bu şekilde olsaydı, git kendini geliştir sonra showu'nu yaparsın.

bunun hikayeyle falan alakası yok. Benzer hikayeye sahip olan GTA Vice City Stories'te yüzme vardı, neden ki? Vice City'e yüzme eklememelerinin temel sebebi oyunun motorundan kaynaklı. Farkettiyseniz Tommy suya düştüğünde hiçbir şekilde animasyon bile yapamıyor, en son zıpladığı şekliyle kalıyor ve ölüyor. Demek ki 2001 zamanında bu tarz işlere çok fazla kafa yorulmuyormuş veya ellerinden gelmiyormuş yüzme animasyonu yapmak.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
bu tarz işlere çok fazla kafa yorulmuyormuş veya ellerinden gelmiyormuş yüzme animasyonu yapmak.

ama 1 yıl sonra aniden gta san andreas çıkıyor hemde yüzebiliyon!!

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
Ya ben pek sevmedim, bence alınmaz.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Bence eski oyunlara böyle şeyler yapılmamalı. Zaten hala oynanıyorsa eski olmasına rağmen güzel olduğu için oynanıyordur. Yeni şeyler denenebilirdi para tuzağı hepsi. Oyunların kalitesi yükseldikçe zevk alma oranın düşüyor. Küçükken hitman oynardım mesela silent assasins oyunu 500mb falan ama bu yeni 60 gblik hitman 1 2 3 lerden daha çok keyif veriyor. Biri 2002 nin oyunu öbürü 2020 lerin. Keza bu Assasins creed oyunları da öyle. Yenilerini bilgisayarım kaldırıyor ama hiç keyif vermiyor. Bir oyunda her şeyin olması gerekmiyor amacına hizmet etse yeterli. Sims oyunu için de aynısı geçerli. Aşırı üstün grafikler olduğunda yapılan yüklemeden ya da efekt gösteriminden şahsi beceriler ve oynanış mekanizmaları o kadar öne çıkmıyor o da tatsız bir oyun zevki çıkartıyor. Güzel bir hikaye güzel bir kültür, kurgu müzik akışı ve oynanış becerisi yenilenmiş grafiklerden çok daha iyi.
1

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Bence eski oyunlara böyle şeyler yapılmamalı. Zaten hala oynanıyorsa eski olmasına rağmen güzel olduğu için oynanıyordur. Yeni şeyler denenebilirdi para tuzağı hepsi. Oyunların kalitesi yükseldikçe zevk alma oranın düşüyor. Küçükken hitman oynardım mesela silent assasins oyunu 500mb falan ama bu yeni 60 gblik hitman 1 2 3 lerden daha çok keyif veriyor. Biri 2002 nin oyunu öbürü 2020 lerin. Keza bu Assasins creed oyunları da öyle. Yenilerini bilgisayarım kaldırıyor ama hiç keyif vermiyor. Bir oyunda her şeyin olması gerekmiyor amacına hizmet etse yeterli. Sims oyunu için de aynısı geçerli. Aşırı üstün grafikler olduğunda yapılan yüklemeden ya da efekt gösteriminden şahsi beceriler ve oynanış mekanizmaları o kadar öne çıkmıyor o da tatsız bir oyun zevki çıkartıyor. Güzel bir hikaye güzel bir kültür, kurgu müzik akışı ve oynanış becerisi yenilenmiş grafiklerden çok daha iyi.
Yanılıyorsun bence. Eski oyunlar oynanmama sebebi oyunların mekaniklerinin kütük ve kanser olmasıdır. Bu çıkarılan 3 GTA oyunu da halen daha kütük mekaniklere sahip oyunlar. Bir oyunu Remastered diye tekrar çıkartıyorsanız sadece grafik iyileştirmesi yapmamanız gerekmektedir. Oyunlar 2021 çıkımı gözükse de halen daha 20 senesinin oyunları. Halen daha mekanikler kötü. GTA SA dışında oynanmaz ve tek oyun içinde 600 lira verilmez. Biraz modernleştirmeleri lazım. Anlattıklarımı anlamayanlar için aşağıya bir video bırakacağım onu izlerseniz dediklerimi daha iyi anlarsınız.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
bu tarz işlere çok fazla kafa yorulmuyormuş veya ellerinden gelmiyormuş yüzme animasyonu yapmak.

ama 1 yıl sonra aniden gta san andreas çıkıyor hemde yüzebiliyon!!
bende sasirdim dogrusu

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Kardeşim küçükken Gta sa iyiydi valla abim vermezdi ağlardım falan ozamanlar değerliydi şimdi sabah bi kalkıyom açılıd yine allahın cezası diyip giriyom sampa sonra 1-2 aim geliştirip rinaya girip erp yapıyorum sonra tekrar gta sa ya girip 1-2 görev yapıyorum sonra gta 5 lsrp ye giriyorum sonra youtubede yabancıların enblerine bakıp kendim oynuyormuş gibi hayal ediyorum sonra uyuyorum sonraki gün tekrar aynı şeyleri yapıyorum sarıyor gibi