Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Size Göre En İyi Osmanlı Padişahı

Başlatan Zweisamkeit, 06 Kasım 2021, 19:08:40
Okunma sayısı 3349 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sylvar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2022, 03:19
Toplam oynama: 9 gün, 9 saat
Ynt: Size Göre En İyi Osmanlı Padişahı
« Yanıtla #40 : 08 Kasım 2021, 15:34:25 »
Ben osmanlı falan anlamam, ben TÜRK'üm, TÜRKİYE CUMHURİYETİN'DENİM. kenidni Osmanlıdan sanan varsa Zaman makinası icat edip o Zamana DÖNEBİLİR.
yazdıklarına hep bakıyorum şu kanıya vardım : acilen kitap okumalı

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 08 Kasım 2021, 16:05:50 »

Çevrimdışı Natheaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Kasım 2021, 12:29
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #42 : 08 Kasım 2021, 16:31:41 »
Ben osmanlı falan anlamam, ben TÜRK'üm, TÜRKİYE CUMHURİYETİN'DENİM. kenidni Osmanlıdan sanan varsa Zaman makinası icat edip o Zamana DÖNEBİLİR.
yazdıklarına hep bakıyorum şu kanıya vardım : acilen kitap okumalı
Yazdıklarını hiç okumuyorum sadece rast geldim ve şu kanıya vardım; Noktalama işaretleri ve dil bilgisi konusuna çalışmalısın.

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
« Yanıtla #43 : 08 Kasım 2021, 16:51:05 »
osmanli padisahı seven yallah arabistan bence

Osmanlı benim devletim değil, padişah benim padişahım değil. Tabi ki içlerinde büyük padişahlar var. Ama tüm dünya liderlerinin saygı duyduğu, önünde eğildiği tek bir lider var.
Nasıl Osmanlı senin devletin değil?

Türk devletidir, benim devletim değildir. Benim devletim, Türkiye'dir.
knk belki tarih bilmiyo olabilirsin ama osmanlı arap devleti

Nasıl arap devleti anlatsana biraz?
Arap alfabesini kullanan Arap kültür ve adetlerine uygun yaşayan bir devlet Arap devletidir, kurucularının Türk olması veya yöneticilerin Türk olması birşeyi değiştirmez. Arap örf ve adetlerine göre yaşandığı için Osmanlı devleti arap devletidir, şuan Türkiye Cumhuriyeti eğer şeriat yönetimine geçer veya Arap örf adetlerine göre yönetilmeye başlar ise Türkiye Cumhuriyeti de bir Arap devleti olur, yabancılar Türkleri neden Arap sanıyor sence?

Biz 8’inci yüzyılda müslüman olduk. Türkler müslüman olduktan sonra, islamiyet adına anadolu'ya o pislik arap kültürü getirilmiştir. Türk milleti arap kültürünün etkisinde bırakılmıştır.
Şuanda da Arap kültürü hala içimizde ama Arap devleti değiliz, umarım olmayızda

İstedikleri kadar kültürlerini soksunlar, cami yapmaya devam etsinler. Bizi Arap devleti yapamazlar. Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. Ben müslüman da değilim, böyle devam ederse ülkede ki müslüman sayısının epey bi' azalacağını düşünüyorum. Elbet kurtulacağız. (Not: Bilgi. Osmanlı, türk devleti.)
Başkaları var diye Müslüman değilim aklımın ve vicdanımın bana verdiği mantık ile Müslümanım yeryüzünde tek ben Müslüman kalsam yinede çıkar Ağrı dağından bağırırım "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #44 : 08 Kasım 2021, 17:34:39 »
osmanli padisahı seven yallah arabistan bence

Osmanlı benim devletim değil, padişah benim padişahım değil. Tabi ki içlerinde büyük padişahlar var. Ama tüm dünya liderlerinin saygı duyduğu, önünde eğildiği tek bir lider var.
Nasıl Osmanlı senin devletin değil?

Türk devletidir, benim devletim değildir. Benim devletim, Türkiye'dir.
knk belki tarih bilmiyo olabilirsin ama osmanlı arap devleti

Nasıl arap devleti anlatsana biraz?
Arap alfabesini kullanan Arap kültür ve adetlerine uygun yaşayan bir devlet Arap devletidir, kurucularının Türk olması veya yöneticilerin Türk olması birşeyi değiştirmez. Arap örf ve adetlerine göre yaşandığı için Osmanlı devleti arap devletidir, şuan Türkiye Cumhuriyeti eğer şeriat yönetimine geçer veya Arap örf adetlerine göre yönetilmeye başlar ise Türkiye Cumhuriyeti de bir Arap devleti olur, yabancılar Türkleri neden Arap sanıyor sence?

Sen daha da Müslümanlığı Arap kültürü sanıyorsun.  Sarık cübbe diyorsan sünnet diye giyiliyordu.  Müslüman bir ülkenin Allah'ın kanunu şeriat ile yonetilmesi gerekir. Ülkemize şeriat gelmez, insanlarımız suuidilerin yaşadığı ılımlı İslam'ı gerçek İslam sandığı için karşı çıkılıyor. Yabancılar Türkleri müslüman olduğu için arap sanıyor, sizin gibi. Yabancı olmamanıza rağmen.. Yabancılar birisi müslüman olduğu zaman o Müslüman olan kişiye Türk oldu diye hitap ederlermiş.
Ayrıca madem ki arap adetlerine göre yönetilmeye başlandığında arap devleti olunuyor, peki sana soruyorum; ingilizlerin kıyafeti, İsviçre'nin medeni kanunu, İtalya'nın ceza kanunu, laikliğin Fransa'dan alındığı, ve alfabe dahil daha niceleri toplama olan bir ülke olarak sence biz ne devleti oluyoruz? Yabancı ülkelerden elbette bir şeyler alacağız, en basitinden ilim.. Türk olarak dünya savaşında savaştığın düşmanın kıyafetini alınıyorsa burada bir sıkıntı vardır. Yendiğin devletin kıyafetini adetini v.s her neyini alıyorsan sende bir sıkıntı vardır. Binlerce şehit ne için savaştı?
Öyle ya da böyle bir imparatorluk yıkıldı toplamda 64 devlet kuruldu. Devletimiz payidar olsun.

Vatan sevgisi imandandır.
1

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #45 : 08 Kasım 2021, 18:18:41 »
Bizim prensiplerimiz, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz. @TraX has left Atatürk ile Araplar'ı kıyaslamak mı, ciddi misin? Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik, İnkılâpçılık. Bir daha yaparsan ağzına biber sürerim.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #46 : 08 Kasım 2021, 18:27:10 »
forumun ar*bı savunmaya geçtiyse ve ar*p dedeleri ile Atatürk'ü kıyaslıyorsa doğruları söylüyorsunuz demektir

Arap dediğin ceddim zamanında mustafa kemalin askeriyede yaptıklarına göz yummasaydı ne mustafa kemal diye bir asker olurdu, ne paşevkisine geirdi, ne samsuna gönderilirdi ne de Türkiye diye bir devlet kurulurdu. Yine gelmişsin boş beleş konuşup ateist kesim tarafından destek görüp beni ezebileceğini sandığın için, hoşgeldin. Geri adım atacak değilim lafımın arkasındayım. Arap dediğin ceddim ile mustafa kemali kıyaslamak ceddime hakarettir, mustafa kemal ceddimle kıyaslanacak kadar yüksek bir zürriyet değildir. Formun p*çi seni.
4. Murad sonraki diğer padihaşların çoğu sarayda, cariyeleri ile fingirdeşirken ülkeyi bok götürüyodu. Osmanlı iyi ki dağıldı, eğer Osmanlı devletinde bir vatandaş olsaydın değerin olmazdı eğer hanedan üyesi değilsen. Sizin atalarınız her şeye gevur icadı demeseydi, kendilerini geliştirseler di belki bu konumda olmaya bilirdik. İngilterenin karısı olmuş şu eski padişahlarınız yüzünden ülke bu hale geldi. Senin ingiliz ajanı ataların Mustafa Kemal gibi zeki bir komutana gevur diyerek isyan çıkarmaya çalışıyodu, hepsi salıcanta salladı  :hihi: . Ülkeyi en iyi hale getirmek için elinden geleni yapsada, sigara vergisinden başka bir yararı olmayan kişiler tarafından Gevur ilan edildi.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #47 : 08 Kasım 2021, 18:29:30 »
forumun ar*bı savunmaya geçtiyse ve ar*p dedeleri ile Atatürk'ü kıyaslıyorsa doğruları söylüyorsunuz demektir

Arap dediğin ceddim zamanında mustafa kemalin askeriyede yaptıklarına göz yummasaydı ne mustafa kemal diye bir asker olurdu, ne paşevkisine geirdi, ne samsuna gönderilirdi ne de Türkiye diye bir devlet kurulurdu. Yine gelmişsin boş beleş konuşup ateist kesim tarafından destek görüp beni ezebileceğini sandığın için, hoşgeldin. Geri adım atacak değilim lafımın arkasındayım. Arap dediğin ceddim ile mustafa kemali kıyaslamak ceddime hakarettir, mustafa kemal ceddimle kıyaslanacak kadar yüksek bir zürriyet değildir. Formun p*çi seni.

yallah ar*bistana boş yapma

Çevrimdışı furknpasha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2024, 23:32
Toplam oynama: 150 gün, 18 saat
Son giriş: 03 Ocak 2024, 18:06
Toplam oynama: 11 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 01:04
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #48 : 08 Kasım 2021, 19:50:39 »
mustafa kemal atatürk

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
« Yanıtla #49 : 08 Kasım 2021, 20:49:49 »
Ateist adamlarla Şeriatı tartışıyoruz herkes öldükten sonra neyin ne olduğunu görecek arkadaşlar.