Araç kiralama sistemini desteklemiyorum, millet infernusu kiraya sokar 1k-2k hatta abartıp 10k falan koyarlar diye düşünüyorum.
Pahalı geliyorsa Infernus kiralamazsın ayrıca fiyatlar forumdan başvuru yapılırken belirlenip kira süresi bitene kadar değiştirilemeyecek. Arabasının kiralanmayacağını bildiği halde kimse kira yerine para vermez diye düşünüyorum.
Ev kiralandığında kiralayan kişi hariç kimsede anahtar kalmayacak, ev sahibi dahil.
Ev sahibinde anahtar olmalı, gerçekte bir evin yedek bir anahtarı daha olur.Ayrıca kiracı anahtarı verebiliyor kiracıda anahtar var bizde neden olmasın?
Evin içine kiracı tarafından bırakılmış nesnelerin gizliliği açısından böyle bir şey düşündüm, silah uyuşturucu vb.
Hem ancak 1-2 kişi kiralık oalrak koyar aracı çünkü araç kiralayan kişi tarafından sürüleceği için kilometre de yükselecek ve aracın sahibi arabayı hem satmakta hem de çalıştırmakta zorluk yaşayacak.
Kilometre konusunun üstünde düşünülebilir, eğer
burada bulunan parça sistemi gelirse aracın çalışma süresini kilometre değilde benzin pompası, marş motoru gibi etkenler etkileyecek veya araçlar kira durumundayken motor çalışma süresi sabit 2 saniye falan olur kira yerinin zamanı dolduğunda aracın çalışma zamanı tekrar kilometreye bağlanır. Sahibi de zaten kendi kullandığı aracını kiraya vermez herhalde. Satış ve motor çalıştırma süresinin sahibi için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.