Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Guantanamo, Drug Smuggler Mafia

Başlatan Surprise, 06 Ağustos 2018, 15:20:32
Okunma sayısı 264191 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı valzz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 13:10
Toplam oynama: 37 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Guantanamo, Drug Smuggler Mafia
« Yanıtla #8140 : 10 Kasım 2019, 18:44:57 »
çöplüğün içindeki parıldayan mücevherlerden.  :-*

Çevrimdışı RadoN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Phong Lv.22
Köken: Japon
Son giriş: 23 Ağustos 2022, 01:02
Toplam oynama: 103 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #8141 : 10 Kasım 2019, 19:24:43 »
siz bu işi çok iyi yapıyorsunuz

Çevrimdışı Jiyanl06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:37
Toplam oynama: 258 gün, 5 saat
« Yanıtla #8142 : 10 Kasım 2019, 19:42:47 »
Zenci rolleri  beğendim  ancak zenci rolleri güzeldi denedim rollerini güzel rolleri var ancak mafia rolleri yerini tutamaz.
Editleriniz iyi olabilir yazılarınız falan geliştirilsin ancak görüntü kaliteleriniz iyi değil enb veya mod yükleyip rol atın iyi olur
Ancak adınızı çok duydum güzel roller yapıyorsunuz hepinize başarılar dilerim bu yolda devam edin hood onayı alırsınız.

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #8143 : 10 Kasım 2019, 19:45:06 »
Başarılar zenci rolleri beğendim ancak geliştirilebilir.
Editleriniz iyi olabilir yazılarınız falan geliştirilsin.
Ancak adınızı çok duydum güzel roller yapıyorsunuz başarılar.
Captain Rhestam 1966 doğumlu,23 yaşında bir mafia lideri yardımcısıdır.Rusyada doğmuştur.Ailesinde annesi babası ve iki kızkardeşi vardır.Captain küçük yaşta babasını kaybetmiştir.Bunun üzerine aradan 2 ay sonra annesini kaybetmiş.İleriki zamanlarda yaşı epey artmış olgunluk çağlarına gelmiştir.Artık doğruyu yanlışı ayırt edebiliyormuş.Captain bir işe girip kız kardeşlerine para kazanmak için elinden geleni yapmış.İşinden fazla para kazanamıyormuş.Hamallık ile ilgileniyor,her gün eziliyormuş.O işten ayrılmış daha sonra bir kaç dostu olan Bradsaw ve Leon ile bir araya gelip iş kurmaya kafa koymuşlar.İl-legal işler ile araları iyiymiş.İlk önce bir kaç malzemeler ile tohum üretip uyuşturucu satmaya başlamışlar.İşlerinden iyi para kaldıran Captain ve Dostları bir gün mafia'ya bulaşmışlar.Mafiadan aldıkları toz malzemelerinin paralarını ödüyemeyince sürekli sıkıştırılıyorlarmış.1 hafta sonra Captain evine gidip kızkardeşlerini görmek için tam kapıdan içeri giriyorken iki kızkardeşinide yerde görmüş,kanlar içindelermiş.Bunu gören Captain piskolejisi daha çok bozulmuş hem babasının ölümü daha sonra annesinin ve kızkardeşlerinin ölümü cidden Captaini fena halde sarmış.Mafia'nın adamları Captaini ve dostlarını arıyorlarmış.Captainin tek çaresi bir ülkeye kaçıp izini kaybettirmekmiş.Tohumlardan uyuşturu satıp kazandıkları para ile uçak biletlerini almışlar.Gidicekleri ülke Amerikada bulunan Los Santosmuş.Uçaktaki yolcukları bitmiş Captain ve dostları bütün dilleri bilen bir kişiliğe sahiplermiş.Küçük yaşta okuyup öğrenmişlerdir.Bir miktar paraları ile bir ev tutup ne iş yapacaklarını düşünüyorlarmış.Haberlere East Beach bölgesinde mafia babasının ortaya çıktığı haber verilmiş.Haberlerde şu şekilde söyleniyormuş;East Beach bölgesinde bulunan bir takım mafia kendini belirtmiş ve kimse baş edemiyor ve polis dahi zor baş ediyor deniliyormuş.Captain leon bradsaw bu işe girişmek istemişler.İletişim kurmaya çalışmışlar ve sonunda başarmışlar telefonu mafia liderlerinden bir yardımcısı telefonu açmış.Captain sağlam adam olduklarını belirtmiş.Ve sizinle olmak istediğini belirtmiş telefonda.Daha sonra iletişim kurduğu yardımcı bir bölge buluşmalarını iletmiş.Sonraki gün Captain ve dostları atılan konuma yol almış,daha sonra mafialar ile buluşup sohbet etmişler.İşe alınmışlar.Mafia lideri Ratko denilen bir lidermiş.Herkes Bay Ratko diye sesleniyormuş,bundan sonra Captain ve dostlarıda aynı şekilde sesleniyormuş.Ellerinde silahlar ve iyi paraları varmış.Bundan 3 ay sonra Lider olan Ratko,Captainin iyi iş yapacağını düşünüp onu Captanlık rütbesine yükseltirmiş.Captainin Namı çıkmış.Leon Captainden küçük olduğu için.Captain onu sol kolu yapmış.Bradsaw ise kendi kafasına göre takılıyormuş.Bu şekilde hayatlarına devam ettiren Captain ve dostları iyi bir yolda devam etmişler...

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #8144 : 10 Kasım 2019, 23:29:04 »

Çevrimdışı Syngatarmichs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 22:29
Toplam oynama: 24 gün, 21 saat
« Yanıtla #8145 : 11 Kasım 2019, 04:11:02 »
Sunucuya katıldığımdan bu yana sizin sürekli aktif ve güncel roller yaparak kendisini geliştiren bir birlik olduğunuzu görüyorum ve biliyorum. Ben oyuna ilk başladığımda meslek yapmaya giderken sizin mahallenin önünden geçiyordum ve çok hoşma gidiyordu. Örnek alınacak bir birliksiniz. O günden bu yana aktifliğinizi hep korudurunuz. Görevlerinizi aksatmadınız. Başarılarınızın devamını dilerim. Birlik tanıtımınız ve rollerden karelerinize göz gezdirdim gayet özenli ve başarılı yapmışsınız. Böyle devam etmeniz dileği ile saygılarımla... #Rhys_Syngatarmichs

Çevrimdışı Klaus Mikaelsonn

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2021, 20:59
Toplam oynama: 155 gün, 5 saat

Çevrimdışı Klash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Boriv Lv.13
Son giriş: 14 Nisan 2021, 00:16
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #8147 : 11 Kasım 2019, 17:41:33 »
Uzun zamandır takip ettiğim bir birlik. Rolleri gerçekten çok güzel olan ve bu zamana kadar kalitesini koruyup saklaya bilmiş bir birlik olduğu içinde tebrik edilmesi gerekiyor. Umarım 1000 görürsünüz başarılarınızın devamını dilerim.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #8148 : 11 Kasım 2019, 18:12:38 »
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. İnsanlar üzerinde böyle güzel düşünceler yaratmak cidden gurur verici, minnettarız.

Çevrimdışı Kâhl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lonan Navajo Lv.23