Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Guantanamo, Drug Smuggler Mafia

Başlatan Surprise, 06 Ağustos 2018, 15:20:32
Okunma sayısı 263480 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
Guantanamo, Drug Smuggler Mafia
« : 06 Ağustos 2018, 15:20:32 »

Guantanamo - Willowfield
 Willowfield ve çevresinde çetecilik faaliyetleri yıllardır devam ediyor. Birçok çete bu muhitte faaliyet gösterdi ve bu çetelerin çoğunun ortak çıkış noktası hör görülen, ezilen ve ten renkleri yüzünden tacize uğrayan insanlar. Bölgedeki çete faaliyetleri 1950'li yıllara kadar iniyor. Beyazların baskısı ve tacizleri üzerine Afrikan-Amerikan insanlar birbirlerine destek çıktılar. O yıllarda bölgede yaşayan beyaz vatandaşlara birçok dükkan ve işletme verildi. Siyahiler üçüncü sınıf vatandaş yerine koyuluyor, otobüslere bile giremiyorlardı. Irkçılık yüzünden siyahi kesim gün geçtikçe eziliyor, cinayetler yaşanıyordu. Siyahiler ırkçı beyazlar tarafından katlediliyor, dışlanıyordu. Bir süre sonra sabrı taşan siyahiler karşılık vermeye başladı. Birbirlerine destek çıkan siyahi gruplaşmaları yaşadıkları bölgelere, sokaklara göre ayrıldılar. Birbirlerini kolladılar.
 Bölgede yıllar geçtikçe uyuşturucu kullanma oranı arttı. Eğitim seviyesinin düşüklüğü, ırkçılık gibi sebeplerle insanlar iş bulamadılar. Bu durum onları yasaları çiğnemeye itti. Uyuşturucu kullanma oranının artması satıcıları de tetikledi. İnsanlar geçimini uyuşturucu satarak karşılıyordu. Devletin beyazlara tanıdığı ayrıcalıklar yüzünden yasaları çiğniyorlardı.

Guantanamo St. Punks
 Guantanamo sokağında çete faaliyetleri 50'lere dayansa da bu çete 1980'lerin sonunda kuruldu. Bölgenin en dominant ve en aktif çetesi olarak tanınıyor. Çetenin eski liderlerinden olan Jayson Morgan, diğer siyahi çeteler gibi Crips - Bloods çekişmesine girmek yerine kendi sokağında kendi kurallarıyla devam etti. Amacı sokaktaki hakimiyetinin yanında bölgedeki uyuşturucu trafiğine de hakim olmaktı. Genç beyinleri kendi çetesine kazandırdı ve onların beyinlerini yıkamaya başladı. Çete hayatına özenen Willowfield yerlisi çocuklar onun çetesine girmeye çalıştılar, onun isteklerini yerine getirdiler. Çeteye para kazandırmak saygınlık yollarından birisiydi. Çete için bir şeyler yapmak önemliydi. Jayson Morgan öldükten sonra yerine KayDee "Bullet" Strong geçti. 2000'li yıllara girilmesiyle beraber yavaş yavaş çetecilik anlayışı değişmeye başladı. Eskisi gibi çeteye girmek için karşı çete üyesini vurmak gerekmiyor, çetenin yararına işler yapmak gerekiyordu.
 Çetede saygınlık her şey demektir. En küçük saygısızlığınızda dövülebilir, vurulabilirsiniz. Çeteciler saygınlık için her şeyi yapabilecek insanlardır. Bunun için karşı çete üyesine saldırabilirler, bölgelerindeki insanları gasp edebilirler. Çete üyelerinde GSP dövmeleri yaygındır. Bunun dışında bölgelerinde çetelerini temsil eden birçok duvar yazısı görürsünüz. Çetede genç nüfusun artması ve eski çete üyelerinin hapisten çıkması üzerine aktiflik hat safhada.

Sokak hakkında birkaç bilgi!

Sokağa Katılım
 Sokağın bir üyesi olmak için Afro-Amerikan olmanıza gerek yok,sıradan sokak etrafında takılan biriside olabilirsiniz.Sokağa gelip direktman birisine "Aile'ye alım varmı,nasıl katılabilirim?"gibi kelimeler kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın hiç hoş karşılanmazsınız.
Sokak üyelerine anlamını bilmediğiniz signler atmayın çünkü;
Senin anlamca iyi bildiğin şey bizim sokak kültürümüze ters olabilir ve bunun sonucunda güzelim bedenini yerde delik deşik bulabilirsin.
Çok fazla içli dışlı olmanızı pek tavsiye etmem sonuçta yenisin biraz çekingenlik sana onların gözünde saygı kazandırabilir.
Sokakta sen onların gözünde bir yetmesin bunu kabul etmelisin,sokak için birşeyler yapıp ön plana gelirsen senin için herzaman iyi olur ve karşılığını alırsın.

Polise/Devlet Memuruna karşı tutum
 Sokak içinde polislere sevgi hiç yok kadar az diyebiliriz fakat bu polisleri kötü karşıladığımız anlamına gelmez.Genel olarak çete sokaklarında yapılan ticaretlere el uzattığından dolayı polislere farklı bir göz ile bakılıyor.Polislere karşı yapılan bir davranışa kendin katlanmak zorundasın fakat polisin sokağa karşı yaptığı davranış onun için hiç iyi olmayacaktır yani;
İşini halletmeye bak, onların rozetlerine saygı duyup duymaman sana kalmış oğlan. Bu sokakta yaşıyorsun, bu sokağın kuralları bu sokakta geçerli, onun sözü değil, senin sözün yasadır.

Uyuşturucu Satışları
 Sokak çevresinde bol giyimli, siyahi serseriler göreceksiniz. Şapkası gözüne kadar inik, düşük bel pantolonlu ve sıska kişilerdir. Bu kişiler üzerlerinde genellikle kesici alet bulunduran ve pek de tekin olmayan kişilerdir. Bu insanlara yaklaşırken biraz çekinmeli ve ağzınızdan çıkan kelimeleri bilerek muhabbete girmelisiniz. Kişinin yanına gittiğinizde direkt konuya girmeyin biraz muhabbete girişin zaten o size soruyu soracaktır. Fiyatını pahalı bulabilirsiniz fakat başka birilerinin uyuşturucularını orada över ve bunu açık bir şekilde belli ederseniz sizin için hiç de iyi şeyler olmayacaktır.
1
1

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: GUANTANAMO:Behind The Bars
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2018, 15:42:40 »
Motel E Marti

Motel E Marti;
 2000'li yılların sonuna doğru maddi sıkıntılardan dolayı yürürlüğünü sürdüremeyen bir mekan, maddi durumların yanı sıra 90'lı yıllarda artan çeteleşme ve rakip çetelerin baskısı altında olan Guantanamo Sokağı polislerin odak noktasıydı, ciddi bir uyuşturucu trafiği döndürülen bu motel sıradan motellerden farkı bir sokağa bağlı olması ve Willowfield'in uyuşturucu alışverişini rahatca karşılayabildiği sürdürülebilir bir illegal hattıydı tâki;
Uyuşturucu kaçakcılığı, çeteleşme, cinayet gibi birçok illegal faaliyetten ismi duyulan bu motel 2002 yılında departman tarafından mühürlendi ve motel çalışanları eyalet hapishanesine tıkıldı.

İşleyiş;
 Sokağın uyuşturucu trafiğinin %70'lik büyük bir kısmı burda ilerleyecek, herşey eskisi kadar katı şekilde değilde tam aksine el altından yürüyecek, ciddi ve titiz iş yapmaya dikkat edip kurallara uygun bir şekilde ticaretimizi döndüreceğiz.

Katılım;
 Sokak ortamına sonradan alışabileceğiniz bir ortam sunulacak, yani sokakta takılmak için bir Afro-Amerikan veya sokak yerlisi olmanıza gerek kalmayacak. Motelde kendinize bir iş bulup sokaktaki insanların dikkatini çekebilir veya sokak için yaptığınız katkılarla ortama daha rahat giriş sağlayabilirsiniz.

Sıradan bir Motel, ne iş yapabilirim ki?
 Motel temizliği, içki aktarımı, uyuşturucu tedariği ve benzeri birçok iş ile kendini sokağa kanıtlayabilirsin, tabi bunları yapmakla otomatikman bir çeteci olmayacaksın yani yavaş yavaş insanlara kendini kabul ettirip onlarla takılmaya başlayacaksın.

Konaklama Ücretleri;
Günlük Fiyat: 100$
Haftalık Fiyat: 700$
Aylık Fiyat: 2500$
2

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2018, 15:55:59 »
Birlik tanıtım kurallarını okumanızı tavsiye ederim, başarılar.
1

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2018, 15:59:37 »
.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2018, 16:00:44 »
BBcode'yi forumdan buldum,kendim adam akıllı ayarlayamıyordum buda hoşuma gitti ve bende bunu kullanmak istedim.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2018, 16:02:36 »
BBcode'yi forumdan buldum,kendim adam akıllı ayarlayamıyordum buda hoşuma gitti ve bende bunu kullanmak istedim.

Olay BBcode değil, rütbelerin vesaire tanıtımlarda bulunması yasak, bunlardan bahsediyorum. Düzeltmezseniz tanıtımınızı kilitlerler.

Birlik tanıtım kuralları

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2018, 16:10:29 »

Olay BBcode değil, rütbelerin vesaire tanıtımlarda bulunması yasak, bunlardan bahsediyorum. Düzeltmezseniz tanıtımınızı kilitlerler.

Birlik tanıtım kuralları
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim,iyi demişsin hiç farketmedim ;)

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: