Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Guantanamo, Drug Smuggler Mafia

Başlatan Surprise, 06 Ağustos 2018, 15:20:32
Okunma sayısı 269026 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mescixz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2023, 21:12
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Birlik: ***** *ang
Ynt: Guantanamo St. Punks
« Yanıtla #3570 : 25 Ocak 2019, 22:14:48 »
rakun bu yazıyı beğendi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3571 : 25 Ocak 2019, 22:17:23 »
hakan ile benim aç kapa aç kapa artema haline dönme sebebimiz bu zaten, yeri gelince işlerine geldiklerinde onay alıyoruz. Bazı şeyler hak ettiklerimiz alınmadıktan sonra kimsenin rol yapma hevesi kalmıyor. Bu can sıkıcı bir durum. Biz birlik açıp kapatmaktan sıkıldık artık onay olayları iyice sarpa sardı.

Masa silme rolü yapan, silah temizleme rolü yapan onay alıyor. Biz ayrıntıya girip genel kültür elde ettiriyoruz, yanımıza gelen öğrenmek isteyen arkadaşlarınsa öğrenmesi için elimizden geleni yaptık. Anlayan anladı zaten rolleri, bizim gibi olmaya çabalayanlara bile yardım ettiğimiz durumdayız ama bardaktan artık su taştı.

Umarım bazılarınız neden hakan ile birlikte birlik aç kapat yaptığımızı anladı. Hak yenmesinden sıkıldığımızdan dolayı. İyi günler.

yazılar gözüksün diye kilitliyoruz.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3572 : 25 Ocak 2019, 22:19:10 »
hakan ile benim aç kapa aç kapa artema haline dönme sebebimiz bu zaten, yeri gelince işlerine geldiklerinde onay alıyoruz. Bazı şeyler hak ettiklerimiz alınmadıktan sonra kimsenin rol yapma hevesi kalmıyor. Bu can sıkıcı bir durum. Biz birlik açıp kapatmaktan sıkıldık artık onay olayları iyice sarpa sardı.

Masa silme rolü yapan, silah temizleme rolü yapan onay alıyor. Biz ayrıntıya girip genel kültür elde ettiriyoruz, yanımıza gelen öğrenmek isteyen arkadaşlarınsa öğrenmesi için elimizden geleni yaptık. Anlayan anladı zaten rolleri, bizim gibi olmaya çabalayanlara bile yardım ettiğimiz durumdayız ama bardaktan artık su taştı.

Umarım bazılarınız neden hakan ile birlikte birlik aç kapat yaptığımızı anladı. Hak yenmesinden sıkıldığımızdan dolayı. İyi günler.

HAKLI

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
« Yanıtla #3573 : 25 Ocak 2019, 22:21:26 »
Birlik üyelerinizin şikayet üzerinden sergiledikleri tutum ve yaptıkları kural ihlalleri, ayrıca birliğinizin hood onayının olması üzerine her türlü kişiye üyelerin saldırması durumundan dolayı birliğinizin hood onayı alınmıştır.
aferin sana doğru karar

Şu sunucuda yetkililerin büyük bir çoğunluğu bile sunucu kitlesinin büyük bir çoğunluğunun rol bilgisi hakkında sorunlu olduklarını söylediği bir durumda bile, sunucuda bir şeyler bilen(az da olsa, fazla da olsa), öğrenme ya da öğretme kapasitesine sahip, sunucunun rol ve kalite seviyesini birkaç tık bile olsa üste çeken insanları sunucudan soğutmayı da başarabilmenize gerçekten çok şaşırıyorum. Rina'nın mayıs ayından itibaren rol olarak çöküşe geçmesi de bu gibi haksızlıklara dayanıyordu fakat çöküşünden daha kötü bir durum varsa da, bu eylemin devam etmesidir

Bu birlik, bu sunucuda kendine bir şeyler katma ve insanlara rol konusunda yardımcı olma, öğretme konusunda en iyi, en başarılı durumda olan birliktir.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #3574 : 25 Ocak 2019, 22:41:37 »
Birlik üyelerinizin şikayet üzerinden sergiledikleri tutum ve yaptıkları kural ihlalleri, ayrıca birliğinizin hood onayının olması üzerine her türlü kişiye üyelerin saldırması durumundan dolayı birliğinizin hood onayı alınmıştır.
Sonra rol yapan adam yok dersiniz
Rol size haram ulan
Acaba sen ne kadar bilgilisin Berkan bey

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #3575 : 25 Ocak 2019, 22:42:34 »
Rol yapan birlik olsa destek veriyoruz diyen yönetimin bu kararına hiç bir şey diyemiyorum
Sonra da başım ağrıyor diye ağlarsınız
BOŞŞŞ

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 02:23
Toplam oynama: 60 gün, 8 saat
« Yanıtla #3576 : 25 Ocak 2019, 22:46:16 »
Rol yapan birlik olsa destek veriyoruz diyen yönetimin bu kararına hiç bir şey diyemiyorum
BOŞŞŞ

Çevrimdışı llModCazh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ocak 2019, 21:55
Toplam oynama: 62 gün, 21 saat
« Yanıtla #3577 : 25 Ocak 2019, 22:54:36 »
komik
komik mi, haykırdım oğlum
yapacağınız işe bak? adam rolunu yapıyor, ne yani? yapmasın mı bunu mu istiyorsunuz?
siz gidin o compton'a 2 günlük onay verin sebep neymiş dm yiyiyorlarmış ulan bizene onların yediği dm den haketsinler alsınlar
bu adam burada kaç aydır emek veriyor, bu muydu emeklerinin karşılığı
eğer buysa size yazıklar olsun diyorum, başka bir şey demiyorum

net bir şey söyleyeceğim, şu birlik moderetörlüğüne birliklerle ilgilenen kişinin değişmesi gerekiyor? bu adamın bi bok bildiği yok, yaptığı işe bak?
berkan banlıcan mı beni sana laf ettim diye?
banla be orospu evladı banla, senin birliklerle ilgilendiğin sunucuda 1dk geçirmem
berkan piç misin oğlum? neden banlamadın hala beni
bekliyorum bak banlamanı, ban sebebimede şey yaz bak chewy sikme evet aynen bunu yaz çok sexi durur

Çevrimdışı geraynt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 20:51
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #3578 : 25 Ocak 2019, 22:57:12 »
BOŞŞŞ
canım benim nerelerdeydin

Çevrimdışı exploxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch: