Öncelikle Selamın Aleyküm;
Birliğim'e birçok saldırı yapılmaktaydı fakat biz sırf dm olmasın diye adam akıllı kimseye baskın atmadık.
Her dakika birlik baskını yapılmaya başladı ve herkes silah kaybetmeye başladı.
Bunun üzerine kurduğum map'ta tam rollere başlayacakken map herkesde crash verdirdiğinden dolayı silindi ve bana Hood'umu şehirdışına uzak biryere taşımam söylendi.
Ben tam düzenimi oturttum derken bunun olması cidden üzücü oldu.
Şimdi ben bu map'i hazırlayasıya,hikaye'ye bir kısım ekleyesiye kadar en az bir hafta kadar pasif kalacaktık.
Birlik için uğraştım ama artık yapılan saldırılardan sonra tekrar birliği taşımam ve hikaye'ye bölüm eklememden ziyade zaten düşmanlıklar devam edecekti.
Ondan dolayı tekrar kurulmamız zaman'dan ziyade,tekrar bizim düşmanlığımızı başlatacaktı ve ben silah kaybettirmek ve silah kaybetmek istemedim ve birliğimiz GUANTANAMO!'yu kapatma gereği duydum.
Öncelikle şimdiye kadar benim yanımda olan dostlarım'a ve bizimle dostluk veya düşmanlık dahilinde rol
yapan herkese teşekkür ederim.
Allah'ın izni ile başka projelere görüşmek dileği ile...
((K/A))