İntikam üzerine kurulmayan bir birlik olacağız demişsiniz sözde kalmayın yaptığınız rollerin yüzde 70 i intikam üzerine yapılan roller yeni NC atılan isimler görüyorum ve o isimler intikam peşinde yaptığınız MG oluyor yaptığınız ooc kin olur artık kin tutup tutmadığınız size kalmış ama dıştan bakıldığında amacı Grove ye saldırmak olan bir birlik olarak görüyorum umarım bu tür intikam rollerine devam etmezsiniz.
Kardeşim mahalle'den 3 kişi öldü birisi latinlere birisi Grove'ya biriside Grove tarafından kolu kesildi.
Ne yapalım yolunuza gülmü serelim?
Biz zaten size birşey yapmadık,mahallemiz intikam üzerine ama ben daha JC'yi sizin öldürdüğünüzü bile yeni yeni öğrenmeye başlıyorum.
Bu mahalle zaten kurulacaktı herşey hazırdı ama Jason CK oldu bende tanıtımı değiştirdim.
Bunda birşey yok.
Bak kendin diyorsun intikam üzerine kurulu yeni NC atılmış isimlerin nereden haberi oluyor o kadar kin besliyor ic olarak anlamış değilim çok saçma ic olarak yeni yeni öğreniyorum demeni şu şekilde anlıyorum birlik şuan onaysız ve onay almayı bekliyorsun onay aldıktan sonra öğrenmiş rolü yapıp saldırmaya baslayacaksin olay bu ben önceden anlatayım dedim her neyse iyi forumlar..
Şuan onaylıyız.
Bunu nerden öğrendin diyorsunda Olay yerinde Alfredo,Jefreyy vardı hala yaşıyor bunlardan daha yeni yeni öğreniyorum.Birlik şuan onaylı zaten,intikam üzerine falanda kurulmadı.
Benim arkadaşlarımı öldüren mahalle'nin yolunada kusura bakma kimse güller atıp kırmızı halı sermez.
Eskidende vardı Guantanamo konsept aynı konsept sadece parasal biraz daha güçlendik herşey bundan ibaret.
İntikam işi işin küçük yanı,yani arka planda kalıyor.