Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik Tanıtımları Flood Cezası Politikası- Rina'nın Rol Kalitesini Yükseltmek

Başlatan Elif, 22 Eylül 2021, 09:23:12
Okunma sayısı 5681 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Phane

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ekim 2023, 15:40
Toplam oynama: 376 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:25
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat

Çevrimdışı rami

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ocak 2025, 04:23
Toplam oynama: 76 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 22:47
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 16:59
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Rolleri atma şekli nasıl sunucunun kalitesini düşürebilir?

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Yani iyi hoş mantıklı bir AR-GE sunmuşsun ama birlik üyelerinin aynı rolü atamaması ne alaka? Birlik üyeleri ortada bir rol döndürüyor ve rol sonunda isteyen birlik üyeleri bunları editleyip tanıtıma atıyor bunun olmasında bir sakınca göremiyorum. Ek olarak rollerin bölünmesi abartılmadığı sürece bir sorunu yok, bazen zamanım olmuyor ve rol çok uzun olduğu için rolün ilk önce birazını editleyip tanıtıma atıyorum, müsait olunca kalanını editleyip atıyorum. Bunda da bir sakınca göremiyorum. Rol kalitesini düşürecek şeyler değil. Birlik Moderatörlerinin zaten bunları 7/24 tüm birlikler için denetleyebiliceğini sanmıyorum çünkü fazla zaman isteyen bir iş. Ayrıca birlik moderatörleri zaten abartılan rol bölme olayını ve sayfa sayısının bir önemi olmadığını söyledi diye hatırlıyorum.

New page, başarılar yorumları vs. kuralları eklenebilir gayet mantıklı ve bunun için ayrı bir olay getirilse daha iyi olur. Herkesin tanıtımında gereksiz yorumlar yerine roller görmek çok daha iyi olurdu, sunucu kalitesini arttırır.

Onun haricinde bu kadar sıkı olmaya ve uğraşmaya gerek yok. Aynı rolü birden fazla üyenin atamaması ve rolleri bölme olayı dışında genel olarak AR-GE'yi mantıklı buldum.

Bir nebze destekliyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Rolleri atma şekli nasıl sunucunun kalitesini düşürebilir?

Sayfa kasmak için atılan rol, yapılan rolü atmak için atılan rol. Yani bu oyuncuların amacı rol yapmaktan ziyade farklı bir şey yapmakmış imajı veriyor. Aynı rolden on tane ss görürse insan burada rol dönmüyor diye düşünebilir.

Yani iyi hoş mantıklı bir AR-GE sunmuşsun ama birlik üyelerinin aynı rolü atamaması ne alaka? Birlik üyeleri ortada bir rol döndürüyor ve rol sonunda isteyen birlik üyeleri bunları editleyip tanıtıma atıyor bunun olmasında bir sakınca göremiyorum. Ek olarak rollerin bölünmesi abartılmadığı sürece bir sorunu yok, bazen zamanım olmuyor ve rol çok uzun olduğu için rolün ilk önce birazını editleyip tanıtıma atıyorum, müsait olunca kalanını editleyip atıyorum. Bunda da bir sakınca göremiyorum. Rol kalitesini düşürecek şeyler değil. Birlik Moderatörlerinin zaten bunları 7/24 tüm birlikler için denetleyebiliceğini sanmıyorum çünkü fazla zaman isteyen bir iş. Ayrıca birlik moderatörleri zaten abartılan rol bölme olayını ve sayfa sayısının bir önemi olmadığını söyledi diye hatırlıyorum.

New page, başarılar yorumları vs. kuralları eklenebilir gayet mantıklı ve bunun için ayrı bir olay getirilse daha iyi olur. Herkesin tanıtımında gereksiz yorumlar yerine roller görmek çok daha iyi olurdu, sunucu kalitesini arttırır.

Onun haricinde bu kadar sıkı olmaya ve uğraşmaya gerek yok. Aynı rolü birden fazla üyenin atamaması ve rolleri bölme olayı dışında genel olarak AR-GE'yi mantıklı buldum.

Bir nebze destekliyorum.

Rolleri parçalamak kısmını şöyle izah edeyim. Zaten aynı roldeki aynı chatlerden söz ediyorum. Örneğin bir rol yaptınız /me sigara içer bir fotoğraf koydunuz. Sonra alttaki sste aynı birliğin farklı bir üyesi aynı emote fakat farklı görüntü attı. O da /me sigara içer dedi fakat farklı rol görüntüsüne o chati bağladı. Yani aynı chat ve farklı görüntü farklı rol olmuyor ve bazı yerlerde bu dediğim cinsten roller bulunuyor.

Bu durum birinci flood durumu. Diğer durum, bir rol yapıyorsunuz aynı konudan söz ediyorsunuz. Nasılsın, iyiyim dediniz ss aldınız. Sonrasındaki konu bende iyiyim sen nasılsın şeklinde devam etti. Fakat bu iki ss birbirinden aşırı bağımsız bir rolmüş gibi parçaladınız bu da tek bir rol değil iki rol gibi gözüktü. Sahneler, roller ve konular değişiyorsa parçalansın fakat bu şekilde olduğunda şu oluyor:

Rolleri okumaya gelen insanlar aaa ne güzel roller dönüyor sayfalara bak diye sayfaya giriyor. Ancak 3 4 sayfada sadece iki rolün olduğunu ve post kasmak amaçlı rollerin parçalandığını görüyor. Böylelikle bu sunucuda rolden farklı bir şey amaçlandığını düşünüyor ve yapılan rollere karşı önyargısı doğuyor.

Değerli yorumun ve eleştirin için teşekkürler açıklayıcı olmuştur umarım.
1

Çevrimdışı emir goethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 22:21
Toplam oynama: 119 gün, 9 saat
Noah Doyle Lv.28
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Omar Nabil Lv.28
abi adam birlik üyelerinin aynı rolü 3 4 defa atmasına sitem ediyor güzel bulduğun rolü atarsın ama sürekli aynı rolü atmazsın mantık basit iki kişi rol yapıyorsun bunu 3 4 yoruma bölmüşsün buna sitem ediyor, anlamamakta ısrar etmişsiniz resmen

Çevrimdışı emir goethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 22:21
Toplam oynama: 119 gün, 9 saat
Noah Doyle Lv.28
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Omar Nabil Lv.28
birligi kurmanızda ki amac tum onayları alıp mıllete hava atmak olmamalı, rol yapmak ıcın kuruyosunuz abı sayfa kasmak ıcın degıl ıkısı apayrı sey, farkına varın artık.

Çevrimdışı Rizeli Emir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Mart 2025, 10:06
Toplam oynama: 225 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2023, 01:06
Toplam oynama: 3 gün, 13 saat
Son giriş: 22 Mayıs 2023, 03:13
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
Kırklık ablamıza destek.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Confidential

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Şubat 2022, 21:07
Toplam oynama: 61 gün, 13 saat
bunun rol kalitesi ile ne alakası var

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
bunun rol kalitesi ile ne alakası var

Yapılan rolden çok istenilen rol görüntüsü atılıyor gibi oluyor. Aynı rolü neden on kere atmışlar diye sorduklarında bu cevap alınacak. Rolden çok şov görünüyor ve sunucuda rol dönmediğine delalet ediyor. Kötü bir görünüm veriyor. İnsanlara yaa rol yapmaya ne gerek var şöyle bir şey yapsak yeterli imajı veriliyor. Bu sayede rol kalitesi daha iyi bir çıtaya yükselecekken şovu bol içi boş bir vaziyete dönüşüyor.