Desteklemiyorum, farklı açılardan farklı görüşler olduğu için aynı chatı 2-3 kişi alıyor. Sırf sen tek başına rol atıyorsun diye bu konuyu açtığını düşünüyorum
O yüzden mi 3 sayfa destekliyor, garip bir düşünce. Tamam 2 3 kişi aynı post içinde atabilir fakat aynı postta atsın onu engelleyen bir durum yok. Farklı rol değil sonuçta.
Destekleyenlerin bazıları aktif rol yapmayan kişiler, chati 2 3 kişinin alması kötü değil hatta birliklerin kendi yararına bence. Desteklemiyorum.
Almasınlar demiyorum fakat farklı rol değil, sayfa dolduruyor. Anlaşılan farklı rol yapmaktan öte sayfa dolsun diye uğraşmak size daha güzel geliyor anlayabiliyorum. Fakat bu sistemin gelmesi için uğraşacağımı bilin, konu sadece benimle alakalı değil bu durumdan yakınan pek çok birlik lideri var ve birlik yönetimi tarafından da net bir şekilde belirli bir çizelge getirmiyor. Sırf sistem onay sürecinin 10 sayfa olması bile gereksiz post kastırma gereği duyuyor. Dediğim politikalar gelirse sayfa sayısı kaç olursa olsun bir şey ifade etmeyeceği için istediğiniz kadar post kasabilme özgürlüğüne sahip olabilirsiniz. Sadece daha güzel bir tablo daha özenli bir sunucu olsun diye bu konuyu açtım.
Daha kaliteli bir birlik işleyişini istemek neden yanlış olsun ki?