Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum

Başlatan dominictoreto, 11 Eylül 2021, 11:28:47
Okunma sayısı 2576 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum
« Yanıtla #20 : 18 Eylül 2021, 16:44:55 »
floodu niye bu kadar ciddiye aldınız a :escobar: k

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #21 : 18 Eylül 2021, 16:58:45 »
Biraz çok garip geldi, ilginç, doktora gitmelisin. İlacın hastanede.

Çevrimdışı byxzrrrr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 20:28
Toplam oynama: 50 gün, 21 saat
« Yanıtla #22 : 18 Eylül 2021, 20:53:58 »
Ben de zevk almıyorum.

Çevrimdışı ZIFT IN KIFT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 18 Eylül 2021, 21:15:58 »
flood değilse

biz buna depresyon diyoruz kanka, psikoloğa git. Türkiyede her ne kadar psikolağa gidenlere deli deseler de onları dinleme, psikoloji okuyanlar bunlar için okuyor. -buna belki ben de dahil olacağım sanırım-

Çevrimdışı hendarenn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Eylül 2021, 16:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 19 Eylül 2021, 14:23:06 »
napimnapim

Çevrimdışı furknpasha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2024, 23:32
Toplam oynama: 150 gün, 18 saat
Son giriş: 03 Ocak 2024, 18:06
Toplam oynama: 11 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 01:04
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #25 : 19 Eylül 2021, 23:29:33 »
knk numaranı at dertleşelim, bu arada fuckbuddylerin tekini bana ayarlasana bende cok sıkıntı icindeyim iyi gelir

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #26 : 21 Eylül 2021, 18:00:38 »
sabır et düzeleceğinden eminim

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #27 : 23 Eylül 2021, 03:12:39 »
Kızlar kızlara içini döker erkekler erkeklere. Zıt olduğunda genelde başka sonuçlar doğuruyor. İki tarafında birbirini tam olarak anlaması mümkün değil. Çünkü biri zihnine odaklanır öbürü hislerine odaklanır. Sen ne istediğine karar vermelisin. Daha ne yaşadın da hayattan zevk almıyorsun, sevgili değiştirmek mi hayat. Pff.

Tek dikkatimi çeken nokta, zayıf yönlerimi kimseye söyleyemiyorum kısmın oldu. Bunun temel sebebi seninde herkesi kullanabilecek tiniyette birisi olman. Belirli bir değer yargısı olmayan insanlar karşı tarafı kullanmaya meyilli olduğu için herkesi öyle olacakmış varsayar. Sınırlarını net çizersin ona göre konuşursun, ayrıca bu dünyada güven diye bir şey de var. Ama iyi güven oluşacak ortamların temel yolu senin de güven vermenden geçer. İnsanlara güvenmekten önce sen güvenilir birisi olmaya gayret sarf edersen belli bir müddet sonra seninde çevrende güvenilir insanlar olur. Her şeyin içinde bir çıkar yatar ama bu çıkarı direkt dillendirmeyiz, üslubu, usulu vardır.

Arkadaşlar bu usulu en iyi kullanabileceğimiz kişilerdir. Güzel anılar yaşa hayatı tamamen maddi noktada ele aldığın için de tatminsizlik yaşarsın. Tatmin hissinden öte huzur hissinin peşinde koş tatmin geçicidir huzur daha uzun vadelidir. Ayrıca bir işin bitince başka bir işe başla. Daima kendini oyala hiç boş durma. Kafa dağıtmak için bile kendini dağıtmayacağın şeyler yap. Bir amacın olsun. Cinsellik bile belli bir süreden sonra etkisini o an için yitirir. Ama uzun vadeli hedefler amaçlar bunlar yaşama tutunduran şeyler. Hepsi olur mu? Olmaz tabii ki ama en azından amacın değerli bir amaçsa o uğurda hayatını sürdürürsün. Sonuçta hepimiz bir gün ölücez, o yüzden her anı kıymetli, güzel kılmalı diye düşünüyorum.  :)
Adamın ne yaşadığını bilmiyorsun, "Daha ne yaşadın da hayattan zevk almıyorsun?" diyorsun. İnsan küçük olsa da çok şey yaşayabilir, büyük olsa da. Bilmeden etmeden ön yargıya kapılma.

Çevrimdışı sait baba

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:53
Toplam oynama: 476 gün, 5 saat
Son giriş: 08 Ocak 2025, 00:51
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 18 Eylül 2024, 00:57
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #28 : 25 Eylül 2021, 03:33:24 »
akıl saglıgını kaybet

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 25 Eylül 2021, 05:33:59 »
Kızlar kızlara içini döker erkekler erkeklere. Zıt olduğunda genelde başka sonuçlar doğuruyor. İki tarafında birbirini tam olarak anlaması mümkün değil. Çünkü biri zihnine odaklanır öbürü hislerine odaklanır. Sen ne istediğine karar vermelisin. Daha ne yaşadın da hayattan zevk almıyorsun, sevgili değiştirmek mi hayat. Pff.

Tek dikkatimi çeken nokta, zayıf yönlerimi kimseye söyleyemiyorum kısmın oldu. Bunun temel sebebi seninde herkesi kullanabilecek tiniyette birisi olman. Belirli bir değer yargısı olmayan insanlar karşı tarafı kullanmaya meyilli olduğu için herkesi öyle olacakmış varsayar. Sınırlarını net çizersin ona göre konuşursun, ayrıca bu dünyada güven diye bir şey de var. Ama iyi güven oluşacak ortamların temel yolu senin de güven vermenden geçer. İnsanlara güvenmekten önce sen güvenilir birisi olmaya gayret sarf edersen belli bir müddet sonra seninde çevrende güvenilir insanlar olur. Her şeyin içinde bir çıkar yatar ama bu çıkarı direkt dillendirmeyiz, üslubu, usulu vardır.

Arkadaşlar bu usulu en iyi kullanabileceğimiz kişilerdir. Güzel anılar yaşa hayatı tamamen maddi noktada ele aldığın için de tatminsizlik yaşarsın. Tatmin hissinden öte huzur hissinin peşinde koş tatmin geçicidir huzur daha uzun vadelidir. Ayrıca bir işin bitince başka bir işe başla. Daima kendini oyala hiç boş durma. Kafa dağıtmak için bile kendini dağıtmayacağın şeyler yap. Bir amacın olsun. Cinsellik bile belli bir süreden sonra etkisini o an için yitirir. Ama uzun vadeli hedefler amaçlar bunlar yaşama tutunduran şeyler. Hepsi olur mu? Olmaz tabii ki ama en azından amacın değerli bir amaçsa o uğurda hayatını sürdürürsün. Sonuçta hepimiz bir gün ölücez, o yüzden her anı kıymetli, güzel kılmalı diye düşünüyorum.  :)

ne diyon