Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum

Başlatan dominictoreto, 11 Eylül 2021, 11:28:47
Okunma sayısı 2610 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum
« Yanıtla #30 : 25 Eylül 2021, 08:54:42 »
Kızlar kızlara içini döker erkekler erkeklere. Zıt olduğunda genelde başka sonuçlar doğuruyor. İki tarafında birbirini tam olarak anlaması mümkün değil. Çünkü biri zihnine odaklanır öbürü hislerine odaklanır. Sen ne istediğine karar vermelisin. Daha ne yaşadın da hayattan zevk almıyorsun, sevgili değiştirmek mi hayat. Pff.

Tek dikkatimi çeken nokta, zayıf yönlerimi kimseye söyleyemiyorum kısmın oldu. Bunun temel sebebi seninde herkesi kullanabilecek tiniyette birisi olman. Belirli bir değer yargısı olmayan insanlar karşı tarafı kullanmaya meyilli olduğu için herkesi öyle olacakmış varsayar. Sınırlarını net çizersin ona göre konuşursun, ayrıca bu dünyada güven diye bir şey de var. Ama iyi güven oluşacak ortamların temel yolu senin de güven vermenden geçer. İnsanlara güvenmekten önce sen güvenilir birisi olmaya gayret sarf edersen belli bir müddet sonra seninde çevrende güvenilir insanlar olur. Her şeyin içinde bir çıkar yatar ama bu çıkarı direkt dillendirmeyiz, üslubu, usulu vardır.

Arkadaşlar bu usulu en iyi kullanabileceğimiz kişilerdir. Güzel anılar yaşa hayatı tamamen maddi noktada ele aldığın için de tatminsizlik yaşarsın. Tatmin hissinden öte huzur hissinin peşinde koş tatmin geçicidir huzur daha uzun vadelidir. Ayrıca bir işin bitince başka bir işe başla. Daima kendini oyala hiç boş durma. Kafa dağıtmak için bile kendini dağıtmayacağın şeyler yap. Bir amacın olsun. Cinsellik bile belli bir süreden sonra etkisini o an için yitirir. Ama uzun vadeli hedefler amaçlar bunlar yaşama tutunduran şeyler. Hepsi olur mu? Olmaz tabii ki ama en azından amacın değerli bir amaçsa o uğurda hayatını sürdürürsün. Sonuçta hepimiz bir gün ölücez, o yüzden her anı kıymetli, güzel kılmalı diye düşünüyorum.  :)

acilen psikolog rolünü bırakmalısın

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 01:16
Toplam oynama: 202 gün, 23 saat
Nicola Moore Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2025, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #31 : 25 Eylül 2021, 10:25:31 »
Yani, belki aseksuellik falan vardır ama bunun dışında rutininin dışına çok çıkmışsın belli ki. İstediğin hayat bu değilse sal gitsin bir şey olmaz. Okul her şey değil yahut bir eş falan filan. Nasıl mutluysan öyle yaşamayı denemen lâzım fazla kasma kendini. İnsanların ne dediğine de fazla bakar olmuşsun gel gör ki. Bırak sabaha kadar konuşsunlar kimseyi memnun edemessin zaten, kendini mutlu etmeye bak. Başkalarının düşünceleri yüzünden belli ki içten içe kendini perdelemeye başlamışsın. Kaliteli çevren yok anladığım kadarıyla herkesi sil gitsin fazla zor değil. Harekete geçmediğin şeyler için de harekete geç bu sayede vicdanen rahatlarsın. Her şeyi bir kenara bırakıp kendini düşün biraz. Bu forumda da düzgün destek bulamassın bu arada salak salak yorumlarla karşılaşacaksın sadece, eski forum değil burası. (:

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 28 Eylül 2021, 12:08:18 »
Arkadaşım 31

Çevrimdışı HpLeL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Lozke Lv.23
Son giriş: 29 Haziran 2022, 00:25
Toplam oynama: 89 gün, 2 saat
Kevin Korki Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 29 Eylül 2021, 15:22:46 »
31 çek krdşm 31 herşeyin çaresidir

Uç bir

Çevrimdışı darkeezm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ekim 2021, 20:16
Toplam oynama: 5 gün, 10 saat
« Yanıtla #34 : 29 Eylül 2021, 20:48:50 »
@Odifor 18 yaşında istanbulda intihar eden bir kardeşimiz. Kendisi de böyle dertliydi. Allah rahmet eylesin.
1

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #35 : 30 Eylül 2021, 07:31:27 »
25 yaşında bir yetişkin olarak, hayatta bir yerlere gelmiş kendi işine sahip bir insan olarak yazıyorum sana bunu. Seks muhabbetine gelince yaşamış olduğun şey hayattan zevk almamak değil olgunlaşmaktır zira ergenlik duygularından kurtuluyorsun. Seks dediğin şey öyle herkesle yapılmaz zaten heyecan duymadığın sevmediğin kadına dokunmak istememen hayattan zevk almaman anlamına gelmiyor olgun düşünmeye başladığın anlamına geliyor.

Hedeflerine ulaşmak istemen fakat bunun için çaba sarf etmemen ise umudun var fakat gerçekçi düşünüyorsun. İngilizce öğrenip üniversiteye girdikten sonra boşa harcayacağın yılları ve vakit kaybını düşünüyorsun. Günümüz Türkiyesi ve şartları çok kötü durumda bir çok insan gelecek kaygısı ve geçim sıkıntısı gibi durumlarla uğraşıyor. Gittikçe kararan bir ülkede gittikçe kararan zihinlere sahibiz.

Şu aşamada yapman gereken şey kabullenip kendini mutlu olmaya itmek. Uyku düzenini değiştir düzgün beslen sosyalleşmeye bak. Kendine net bir hedef koy ve istemesen bile bu hedefte ilerle. Zira ben konservatuar düşünürken şu anda güzellik sektöründeyim çünkü çok para vardı. Pişman değilim. :) Yaş geçti diye düşünme 23 yaşında öğrenmeye başladım bende bambaşka bir sektöre girdim önceki öğrendiğim herşeyi geride bıraktım.

Zayıf yönlerini sana karşı kullanmalarından korkma, hiç bir insan evladının seni kırmasına üzmesine izin verme içini boşaltmak istiyorsan boşaltmalısın.

Kısacası kardeşim şu anda ergenlikle olgunlaşma arasındaki geçiş noktasındasın, burada yapmış olduğun her hareket geleceğini etkileyecek, kişiliğini etkileyecek yaşamış olduğun buhranlar ve sıkıntıların sebebi de geçiş esnasında bulunman. Kişiliğini ve kendini bulma aşamasında iyi şanslar diliyorum.  :helal: