25 yaşında bir yetişkin olarak, hayatta bir yerlere gelmiş kendi işine sahip bir insan olarak yazıyorum sana bunu. Seks muhabbetine gelince yaşamış olduğun şey hayattan zevk almamak değil olgunlaşmaktır zira ergenlik duygularından kurtuluyorsun. Seks dediğin şey öyle herkesle yapılmaz zaten heyecan duymadığın sevmediğin kadına dokunmak istememen hayattan zevk almaman anlamına gelmiyor olgun düşünmeye başladığın anlamına geliyor.
Hedeflerine ulaşmak istemen fakat bunun için çaba sarf etmemen ise umudun var fakat gerçekçi düşünüyorsun. İngilizce öğrenip üniversiteye girdikten sonra boşa harcayacağın yılları ve vakit kaybını düşünüyorsun. Günümüz Türkiyesi ve şartları çok kötü durumda bir çok insan gelecek kaygısı ve geçim sıkıntısı gibi durumlarla uğraşıyor. Gittikçe kararan bir ülkede gittikçe kararan zihinlere sahibiz.
Şu aşamada yapman gereken şey kabullenip kendini mutlu olmaya itmek. Uyku düzenini değiştir düzgün beslen sosyalleşmeye bak. Kendine net bir hedef koy ve istemesen bile bu hedefte ilerle. Zira ben konservatuar düşünürken şu anda güzellik sektöründeyim çünkü çok para vardı. Pişman değilim.

Yaş geçti diye düşünme 23 yaşında öğrenmeye başladım bende bambaşka bir sektöre girdim önceki öğrendiğim herşeyi geride bıraktım.
Zayıf yönlerini sana karşı kullanmalarından korkma, hiç bir insan evladının seni kırmasına üzmesine izin verme içini boşaltmak istiyorsan boşaltmalısın.
Kısacası kardeşim şu anda ergenlikle olgunlaşma arasındaki geçiş noktasındasın, burada yapmış olduğun her hareket geleceğini etkileyecek, kişiliğini etkileyecek yaşamış olduğun buhranlar ve sıkıntıların sebebi de geçiş esnasında bulunman. Kişiliğini ve kendini bulma aşamasında iyi şanslar diliyorum.