Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum

Başlatan dominictoreto, 11 Eylül 2021, 11:28:47
Okunma sayısı 2589 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dominictoreto

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Aralık 2022, 14:25
Toplam oynama: 7 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum
« : 11 Eylül 2021, 11:28:47 »
etrafımda içimi dökebilecek zayıf yönlerimi gösterecek kadar güvendiğim kimse yok o yüzden buraya yazıyorum zaten olsada anlatamam zayıflıklarımın bana karşı kullanılacağından korkarım. neyse

eskiyi özlüyorum çok eski değil 2020’yi özlüyorum yalnız olduğum zamanlardı etrafımda hiçkimse yoktu ama mutluydum.telefonuma türk telekomun cazip paket teklifleri dışında gelen başka mesaj yoktu ama gece yalnız başıma kulaklığı takıp dilencivari giyinişimle yürüyüşe çıkınca huzur dolu olurdum,mutlu olurdum.yarın tekrar yürüyüşe çıkmak için sabırsızlanır akşama işim olmasın diye sabah erken uyanır işlerimi zevk alarak yapar akşam için heycanlanırdım.

bir çok şey değişti üniversiteye başlayacağım eylülde hazırlık bitti 1. sınıfa geçicem ama ingilizce bile bilmiyorum öğrenmek için çaba bile sarf etmiyorum.artık yalnız değilim etrafımda bir çok insan var her gün “neredesin seni şurada bekliyoruz ” “akşam buluşuyoruz değil mi?” mesajları geliyor ama hiç gitmek bile istemiyorum.

6 ay öncesine kadar hayatında hiç öpüşmemiş biriyken bu 6 ayda bir fuckbuddy terk ettim ve şimdi de düzenli seks yaptığım bir kız arkadaşım var ama seks yapmak bile istemiyorum.bazen bana attıkları nudelar için heycanlanmış numarası yapıyorum ama aslında erekte bile olmuyorum.

bir çok hedef koydum kendime ama değil bu hedefleri gerçekleştirmek başlamadım bile…

bir döngüye girmiş gibiyim çıkamıyorum eski beni özeledim kendi başına , 31ci, huzurlu, yarın için heycanlanan eski beni özledim.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Ynt: 18 yaşındayım ve hayattan zevk almıyorum
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2021, 11:57:29 »
ereksiyon problemi varsa sıkıntı büyük  :hihi: :tokmak: :57:

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2021, 13:19:58 »
Acilen üroloğa görünmen gerek.
6

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2021, 14:32:12 »
üniversiteye başlıycam 1 ay sonra ben asosyalim eskiden bilgisayarım ile günün çoğunu geçirirdim arkadaşlar ile ts3de takılırdım eğlenirdim gündelik işleri yapardım ekmek alırdım çöp atardım arkadaşım olmadığı için dışarı çıkmazdım ama mutluydum aynı senin gibi ama üniversiteye gidicem mecbur sosyalleşmem bazı şeyleri yapmam lazım bu elimizde olan bir şey değil mutlaka hayatımız değişiyor ama asla özümden dönmüycem çünkü böyle mutluyum üniversite bitince işe gidicem büyük ihtimalle ama yinede asosyal olucam boş vakitimde hep pc oynicam arkadaşların senin baban değil annen değil hayır demeyi bilmelisin insanlara değer verirsen onları önemsersen hayır diyemezsin çağırdıklarında gelmiycem ben de ne diyebilirler en fazla biraz ısrar ederler sonra bir şey diyemezler seks konusunda şey dicem artık nasıl oluyordu bilmiyorum ama eğer çok sık yapıyorsan bu durumda elbette artık istemezsin bu mastürbasyon içinde geçerlidir çok yaparsan artık zevk almazsın ve erken boşalma gibi partnerin ve kendini geleceğini sıkıntıya sokan şeyler yaşayabilirsin bence 1 2 haftada 1 2 kere yap max üroloğa gitmene gerek yok bence eğer az yaptığın halde isteğin yoksa, belkide hayatından sıkılmışsındır yeni insanlar ile tanışmanı yeni hobiler edinmeni öneririm döngüye girdiğimi hissetiğimde ben bir taktiği kullanıyorum kendime 1 ay sonra her şey düzelecek diyorum, düşün daha önce mutlaka döngü psikolojisine girmişsindir ama bir şekilde kurtuldun yine kurtulacaksın sadece kendine 1 ay sonra her şey düzelecek de sakin ol stres yapma hayat çok kısa ve hayatın bir anlamı yok sadece yaşa ve her şeyin düzeleceğini unutma

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2021, 15:09:46 »
bu nasıl flood
1

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2021, 15:53:58 »
bella ciao dinle

Çevrimdışı croxywastaken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eric Mosby Lv.14
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Kasım 2023, 22:58
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
Birlik: ****OLS
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2021, 16:12:00 »
etrafımda içimi dökebilecek zayıf yönlerimi gösterecek kadar güvendiğim kimse yok o yüzden buraya yazıyorum zaten olsada anlatamam zayıflıklarımın bana karşı kullanılacağından korkarım. neyse

eskiyi özlüyorum çok eski değil 2020’yi özlüyorum yalnız olduğum zamanlardı etrafımda hiçkimse yoktu ama mutluydum.telefonuma türk telekomun cazip paket teklifleri dışında gelen başka mesaj yoktu ama gece yalnız başıma kulaklığı takıp dilencivari giyinişimle yürüyüşe çıkınca huzur dolu olurdum,mutlu olurdum.yarın tekrar yürüyüşe çıkmak için sabırsızlanır akşama işim olmasın diye sabah erken uyanır işlerimi zevk alarak yapar akşam için heycanlanırdım.

bir çok şey değişti üniversiteye başlayacağım eylülde hazırlık bitti 1. sınıfa geçicem ama ingilizce bile bilmiyorum öğrenmek için çaba bile sarf etmiyorum.artık yalnız değilim etrafımda bir çok insan var her gün “neredesin seni şurada bekliyoruz ” “akşam buluşuyoruz değil mi?” mesajları geliyor ama hiç gitmek bile istemiyorum.

6 ay öncesine kadar hayatında hiç öpüşmemiş biriyken bu 6 ayda bir fuckbuddy terk ettim ve şimdi de düzenli seks yaptığım bir kız arkadaşım var ama seks yapmak bile istemiyorum.bazen bana attıkları nudelar için heycanlanmış numarası yapıyorum ama aslında erekte bile olmuyorum.

bir çok hedef koydum kendime ama değil bu hedefleri gerçekleştirmek başlamadım bile…

bir döngüye girmiş gibiyim çıkamıyorum eski beni özeledim kendi başına , 31ci, huzurlu, yarın için heycanlanan eski beni özledim.
1

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: