Kötü niyetle açılan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Protesto olayının SS'leri bana geldi.
Trafiğin akışını sağlamaya çalışan City Hall'ı sadece konvoy esnasında görebilirsiniz; o da sadece Safety Officer rütbesine sahip yetkililer için.
Jop ile protestoya müdahale eden City Hall çalışanının ekran görüntüsünü bana özelden gösterin direkt birlikten atayım. Kendisine saldırı yapılmadığı sürece hiçbir City Hall çalışanı jop veya biber gazı kullanamaz.
Protesto esnasında protesto rolleri izinli yapılmadı, öncelikle bu soruna dikkatinizi çekmek isterim. Protestodaki herkesin yaptığı yasaklı rollere giriyor. O yüzden benim de haberim yoktu, jop ile de protestocuları durdurmaya çalışan yetkilinin özellikle ekran görüntüsünü cezai işlem uygulamak adına bana atmanızı istiyorum. Eğer bir işlem uygulamazsam da buraya yazabilirsiniz herkesin önünde.

Bu tarz argelerde bahsedilen sorunlar için nedense hiç şikayet açılmıyor, LSCH şikayetlerini herkes görebiliyor bu tarz sorunlardan hiç şikayet açılmadığını görebilirsiniz; City Hall kurulduğundan beri OOC şikayetten hapis yiyen sadece 1 kişi var, o da zaten fear-rp'den.
Sözün özü, desteklemiyorum ama iyi niyetle öneri-tavsiye-eleştiri niteliğinde açtığınızı düşünüyorum konuyu.