Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

City Hall'ın amaç dışı hareketlerine çözüm.

Başlatan SebastianStsZ, 24 Ağustos 2021, 20:14:26
Okunma sayısı 1086 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
City Hall'ın amaç dışı hareketlerine çözüm.
« : 24 Ağustos 2021, 20:14:26 »
Elinde jop ile protestoya müdahale eden, trafik akışını sağlamaya çalışan, PD'ye ayar verip park ihlali nedeni diyerek arkadan çarpan City Hall üyeleri varken, normalleri de var evet güzel işte yapıyorlar.
Asıl amacı: Los Angeles Belediye Binası (İngilizce: Los Angeles City Hall), Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentinin yönetim binasıdır. Bina şehir merkezi olan Downtown Los Angeles'a bağlı Civic Center'da yer almaktadır. Bina, belediye başkanının çalışma yerine ve Los Angeles Şehir Konseyi'ne ev sahipliği yapmaktadır. Diğer işleri güzel yol tamir barikat dizme evet ama PD işlerine karışmamaları için joplarının ve biber gazlarının alınmasını talep ediyorum. Biz ne yapacağız diyen city Hall personelleri içinde https://gsd.lacity.org buyurun LA City Hall amacı ve işlerine biraz bakın. Ve üstündekiler sadece güvenlik personelleri taşır. Haa belediye başkanın korumalarında silah var mı evet var, belediye başkanı varsa City Hall üyeleri Admin'lerden silah isterse[M4'de alınabilir bunda sorun yok] verilirse öyle alınabilir. Güvenlik personeli gibi davranmamalarını istiyorum. Bu bir boykot yada kışkırtıcı amaçla değildir sadece bir hatayı düzeltilmesinin talebidir efendim iyi günler, iyi akşamlar dilerim.
4

Çevrimdışı Lopez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mike Andrew Lv.22
Son giriş: 29 Ekim 2023, 12:03
Toplam oynama: 87 gün, 0 saat
Tim Warb Lv.22
Son giriş: 26 Ağustos 2022, 01:32
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: City Hall'ın amaç dışı hareketlerine çözüm.
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2021, 20:15:30 »
Başarılı bir konu olmuş, Elinize sağlık.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2021, 20:16:37 »
doğru ben pd/sdden korkmuyom city hall korkutuyor böyle şey mi olur

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Birlik:
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2021, 20:21:37 »
Kötü niyetle açılan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Protesto olayının SS'leri bana geldi.
Trafiğin akışını sağlamaya çalışan City Hall'ı sadece konvoy esnasında görebilirsiniz; o da sadece Safety Officer rütbesine sahip yetkililer için.
Jop ile protestoya müdahale eden City Hall çalışanının ekran görüntüsünü bana özelden gösterin direkt birlikten atayım. Kendisine saldırı yapılmadığı sürece hiçbir City Hall çalışanı jop veya biber gazı kullanamaz.

Protesto esnasında protesto rolleri izinli yapılmadı, öncelikle bu soruna dikkatinizi çekmek isterim. Protestodaki herkesin yaptığı yasaklı rollere giriyor. O yüzden benim de haberim yoktu, jop ile de protestocuları durdurmaya çalışan yetkilinin özellikle ekran görüntüsünü cezai işlem uygulamak adına bana atmanızı istiyorum. Eğer bir işlem uygulamazsam da buraya yazabilirsiniz herkesin önünde.

Bu tarz argelerde bahsedilen sorunlar için nedense hiç şikayet açılmıyor, LSCH şikayetlerini herkes görebiliyor bu tarz sorunlardan hiç şikayet açılmadığını görebilirsiniz; City Hall kurulduğundan beri OOC şikayetten hapis yiyen sadece 1 kişi var, o da zaten fear-rp'den.

Sözün özü, desteklemiyorum ama iyi niyetle öneri-tavsiye-eleştiri niteliğinde açtığınızı düşünüyorum konuyu.
4

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Ayala Lv.14
Son giriş: 14 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2021, 20:22:58 »
Jopu sadece Güvenlik divizyonu kullanıyor, biber gazının saldırıya uğramazsak kullanmıyoruz. Biber gazının kullanabilme gibi bir hakkımız var, bütün City Hall üyeleri kullanabiliyor. Aynı zamanda Güvenlik divizyonu konvoy esnasında trafiğin akışını sağlamak için megafondan böyle bir şey söyleyebilir.

City Hall'ın tek amacı yol tamiri falan değildir, şunu kafanıza sokun. Seminerlerden tutun define işlemlerine kadar ilgilenebiliyoruz, rol sınırlamamız normal birliklere göre daha fazla. Güvenlik divizyonuna silah verilmemesinin nedeni Faction Abuse'un arttıracağını düşünmesi.

Eğer bir City Hall üyesinin ihlal yaptığını görüyorsanız ekran görüntüsü alın ve şikayet açın, gerekle işlemleri uygularız.

1

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2021, 20:38:03 »
Bahsedildiği kadar kötü bir durum varsa da yoksa da ben bunun önüne gelen herkes tarafından ARGE üzerinde belirtilmesini mantıklı bulmuyorum. Bir problem varsa cidden sizden önce içinde bulunduğunuz birlik yetkililerinin ya da sunucu yetkililerinin, özellikle yüksek HSA/LA kıdeminin gerekli adımı atması daha uygun olur, atılmıyorsa zaten bu problem olmadığı anlamına geliyordur. Problem yoksa da ARGEye gerek yoktur. Bireysel şikayet zaten açabiliyorsunuz.
Ben desteklemiyorum, başka bir legal oluşum hakkında böyle yazmanızı da pek etik bulmuyorum, kendi fikrimce.

İçerik ne olursa olsun, ARGE harici provokatif, kışkırtıcı, kavga başlayabilecek potansiyeldeki yorumlar TARAF GÖZETİLMEKSİZİN silinecektir, sahiplerine işlem uygulanacaktır.
4

Çevrimdışı emekli oldum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 20:52
Toplam oynama: 88 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2021, 21:09:22 »
Herkes bu konu hakkında şikayetçi, bence de gereken yapılsın.

Çevrimdışı emekli oldum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 20:52
Toplam oynama: 88 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2021, 21:12:06 »
Kötü niyetle açılan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Protesto olayının SS'leri bana geldi.
Trafiğin akışını sağlamaya çalışan City Hall'ı sadece konvoy esnasında görebilirsiniz; o da sadece Safety Officer rütbesine sahip yetkililer için.
Jop ile protestoya müdahale eden City Hall çalışanının ekran görüntüsünü bana özelden gösterin direkt birlikten atayım. Kendisine saldırı yapılmadığı sürece hiçbir City Hall çalışanı jop veya biber gazı kullanamaz.

Protesto esnasında protesto rolleri izinli yapılmadı, öncelikle bu soruna dikkatinizi çekmek isterim. Protestodaki herkesin yaptığı yasaklı rollere giriyor. O yüzden benim de haberim yoktu, jop ile de protestocuları durdurmaya çalışan yetkilinin özellikle ekran görüntüsünü cezai işlem uygulamak adına bana atmanızı istiyorum. Eğer bir işlem uygulamazsam da buraya yazabilirsiniz herkesin önünde.

Bu tarz argelerde bahsedilen sorunlar için nedense hiç şikayet açılmıyor, LSCH şikayetlerini herkes görebiliyor bu tarz sorunlardan hiç şikayet açılmadığını görebilirsiniz; City Hall kurulduğundan beri OOC şikayetten hapis yiyen sadece 1 kişi var, o da zaten fear-rp'den.

Sözün özü, desteklemiyorum ama iyi niyetle öneri-tavsiye-eleştiri niteliğinde açtığınızı düşünüyorum konuyu.
Çalışanının Tırcılık yaparken kazan yaptık diye, meslek yaparken kendisi rozet gösterdi üstünlük kurmaya çalıştı :D

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Birlik:
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2021, 21:14:23 »
@Njord
City Hall çalışanına M4 bulundurmadan hatalı aranma eklediniz, CR atıp suya düşürdünüz, hakaret ettiniz; varsa şikayetiniz şikayet açın kinlendiğiniz çok belli. AR&GE bunun yeri değil.
2

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2021, 21:25:05 »
Gidip kendi birlik yöneticine söylersin, o da gidip LSCH yöneticileriyle görüşür sorunu çözer. Bunun yeri ARGE değil.
7