Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fernando_Alvarez--Kevin_Scoot--Teodoro_Alvarez--Martine_Sabez

Başlatan Beratkn34, 15 Ocak 2018, 01:21:57
Okunma sayısı 1278 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beratkn34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 01:30
Toplam oynama: 13 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Şikayet ettiğiniz Oyuncunun Adı : "Fernando_Alvarez--Kevin_Scoot--Teodoro_Alvarez--Martine_Sabez"
Olay Tarihi: "15.01.2018"
Olay Zamanı: "01.12"

Oyun için adınız: "Eathen_Addison"
Dahil olan diğer tanıklar : "Leonardo_Capone"
İhlal edilen kural:

Kural nasıl ihlal edildi?:[Biz üzerimizdeki silahları bırakmak için evimize gittik ve o sıra "fernando_alvarez" isimli şahıs gelip sanki kendi onaylı birliğinin hood'uymuşcasına gelip ahkam kesti,o sıra silahlar elimizdeydi arabadan almıştık.2-3 Defa tamam sorun yok dememe rağmen racon/ahkam kesmeye devam ettiler..Çevrenin kendisine ait olduğunu söyledi.Yani biz sadece silahlarımızı bırakmaya gittik.Her önüne gelen silahını alıp mahalle benim diyor,bir önlem alınması gerekli.sadece silah bırakmaya gittik,sorun olmadığınıda açıkca belirttik.Fakat kendi hood'uymuş gibi konuşarak sıkıntı çıkarıp,evimin çatısındaki adamına işaret ederek sıktırdılar.GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM,herkese iyi roller.]
Şikayeti destekleyecek kanıtlar:

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 10:33
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
Ynt: fernando_alvarez
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2018, 01:25:11 »
Ne güzel moruk , adamlar ilah olmuş :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2018, 01:32:49 »
Olayın bizzat içindeydim.2-3 Kez olayı soğutmaya çalışmama rağmen,Mahallenin kendisine ait olduğunu ve burada silahla gezemezsin dedi.Ahkam/racon kesmeye devam etti.Sanki kendi hood'uymuşcasına davranarak sert konuşmaya devam etti,biz olayı yatıştırmaya çalıştırdık fakat ss'lerde görüldüğü gibi ahkam kesmeye devam etti.Burası KALİTELİ bir server ve bu eline silah alınca kendini ilah sanan tipler kaliteye gölge düşürüyor.Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2018, 01:36:58 »
Şablon uygun konu açin

Çevrimdışı Dogukan.sn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Harvey Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 00:14
Toplam oynama: 52 gün, 6 saat
Ynt: Fernando_Alvarez--Kevin_Scoot--Teodoro_Alvarez--Martine_Sabez
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2018, 02:53:56 »
Mahalleye bir tane araçla geldiler. Birliğimizin bulunduğu yerin hemen bitişiğinde bir ev almışlar.Ben  silahsız bir şekilde tek başıma yanlarına gittiğimde birisi aracındaki ak-47yi eline aldı diğerininde sırtında mp5 vardı. Gayet normal bir şekilde konuşurken mp5 i arkadaş eline aldı. Daha sonrada  laubali laubali cevap vermeye başladı. Buna da doğal olarak karakterim sinirlendi ve biraz terslemeye başladı ama buna rağmen hala silah çekmedik. Daha sonra birisi alttan almaya başlarken diğeri atarlı cevaplar vermeye başladı en sonunda birisinin tetiği çektiğini görünce bizde karşılık olarak silah çektik ve çatışmaya girdik olay bundan ibaret ,arkadaşlar sadece kendilerine yarayan kısımları koparıp almışlar.

"Burası KALİTELİ bir server ve bu eline silah alınca kendini ilah sanan tipler kaliteye gölge düşürüyor."
Gibi bir yorum yapman oldukça saçma. Çünkü ortalıkta AK-47 ve MP5 model silahlarla dolaşıyorsunuz.BuYanınıza gelmeme rağmen hiç gücenmediniz ve hatta yanınızda size birşey söylediğim sırada bile silahları almaya devam ettiniz. İşte bu şekilde bir rol yapan birisinin böyle bir cümle kurması bana göre oldukça saçma

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ekim 2022, 23:32
Toplam oynama: 90 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2018, 03:20:06 »
Olay içerisinde bizzat bende vardım. Çocuklarla birlikte mahallede şarkı eşliğinde sohbet ediyorduk o esnada birlik evinin iki aşağısına bir araba yaklaştı bizde tabi o evde kalan kişileri merak ediyorduk Fernando ve Martine dost canlısı bir şekilde hiçbir silah kullanmadan yanlarına gitti bizde geriden izliyorduk fakat kişilerin birinde "MP5" vardı. Bizim çocuklar yanlarına gittiğinde ise öbür arkadaşta bagajdan "AK-47" çekti. (Silahlarınla hava atan ve silahlarını çeken kişiler onlardı) Kişilerin silahlarını çektiğini görünce bizde araçlarımızdan silahlarımızı alıp uzaktan izlemeye başladık. Bu arkadaşlardan biri silahını Fernando'ya doğrulttu ve bizde gizli gizli yaklaşıp beklemede kaldık. Fernando'ya silah doğrultan arkadaşın yanındaki kişi ise olayı yatıştırmaya sakinleştirmeye çalışsada silah doğrultan arkadaş silahına güvenircesine hakaretlerde bulundu ve artislik yaptı. Olayı yatıştırmaya çalışan arkadaş kendi arkadaşını eve doğru götürmeye başladı fakat silahı doğrultan kişi hala hakaretlere devam ediyordu sonra karşı taraftan bizim çocuklara ateş açıldı ve bizde kişileri arkadan indirdik olay bundan ibarettir rolün başından siz silah çekene kadar bizim tarafımızca silah çekilmedi.

Not: Konu dışında olan arkadaşlar lütfen yorumda bulunmasın ve yapılan yorumların çoğunda tartışma çıkarılcak cümleler kurulmuş lütfen forum kurallarına uygun bir şekilde cevap veriniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2018, 03:54:32 »
Öncelikle belirteyim,olayı sakinleştirmeye çalışan benim doğru.Ama siz geldiğinizde zaten silahlar elimizdeydi.Herhangi bir sonradan çekme vs olmadı.Biz sakin bir şekilde 2 silahı eve bırakmak için geldik araçtan indik silahları aldık pat diye geldiniz yok mahallemizde silahla dolaşamazsınız falan ahkam kesmeye başladınız.Ben eve girerken siz telsizle indirin dediniz taaa benim evimin çatısından adam indi ? ne ara çıktı o adam oraya kardeşim onuda açıklarmısınız 1 dakikalık süre içinde nasıl çıktı ?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2018, 03:56:51 »
Tüm rolün ss'leri burada kardeşim sadece birlik konuşmalarının üstü çizildi.Sanki oda dahilmiş gibi birde diyorsun kendine yarayanları seçmiş diye.Dikkatli bak ss'lere.Birde 1 kişi çatıdan atladı o ne ara çıktı ? nasıl çıktı? açıklarsanız sevinirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 10:33
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2018, 03:58:30 »
tamam moruk siz haklısınız , çoluk çocukla uğraşmayın beyler sizde he deyin geçin kendini haklı çıkarmak için utanmasa ağlıyıcak birazdan herneyse rolde ahkam kesen adam ego kasan adam forumda süt dökmüş ornitörenk'e dönüyor anlamıyorum moruk iyi geceler .

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ekim 2022, 23:32
Toplam oynama: 90 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2018, 04:25:04 »
Biz silahlarımızla hava atmıyorduk, rollerde kapatılan kısımlar bizim sohbetimiz idi birlik kanalından silah meselesine gelirsek zaten silah bizim elimizdeydi tetigi çekmedik parmagımız tetikdedir diye emote verdik üstelik size zorlaştırmayın dedigimiz halde siz hayla racon kesme gibi tavırlar sergiliyordunuz madem öyle yapıyorsunuz bizde böyle yaparız :)

Eeee dostum o zaman neden şikayet açtın ? "madem öyle yapıyorsunuz bizde böyle yaparız :)" bana böyle bir cümle kurabiliyorsan halinden memnunsun demektir  :)