Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fernando_Alvarez--Kevin_Scoot--Teodoro_Alvarez--Martine_Sabez

Başlatan Beratkn34, 15 Ocak 2018, 01:21:57
Okunma sayısı 1279 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ekim 2022, 23:32
Toplam oynama: 90 gün, 0 saat
Ynt: Fernando_Alvarez--Kevin_Scoot--Teodoro_Alvarez--Martine_Sabez
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2018, 04:26:23 »
tamam moruk siz haklısınız , çoluk çocukla uğraşmayın beyler sizde he deyin geçin kendini haklı çıkarmak için utanmasa ağlıyıcak birazdan herneyse rolde ahkam kesen adam ego kasan adam forumda süt dökmüş ornitörenk'e dönüyor anlamıyorum moruk iyi geceler .

Sadece gülüyorum kardeşim  :)

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2018, 04:30:27 »
Öncelikle belirteyim,olayı sakinleştirmeye çalışan benim doğru.Ama siz geldiğinizde zaten silahlar elimizdeydi.Herhangi bir sonradan çekme vs olmadı.Biz sakin bir şekilde 2 silahı eve bırakmak için geldik araçtan indik silahları aldık pat diye geldiniz yok mahallemizde silahla dolaşamazsınız falan ahkam kesmeye başladınız.Ben eve girerken siz telsizle indirin dediniz taaa benim evimin çatısından adam indi ? ne ara çıktı o adam oraya kardeşim onuda açıklarmısınız 1 dakikalık süre içinde nasıl çıktı ?

Silahı olan herkes racon kesiyor artislik yapıyor diyen sizsiniz kardeşim arkadaşlar sizin yanınıza boş bir şekilde geldi, ilk ateş eden ve silahları doğrultan sizdiniz. Çatıya çıkma olayı ise 1 dakika içinde gerçekleşmedi sizin silah doğrultuğunuzu gördükten sonra arka taraftan dolandım ve ordan çıktım roleplay kurallarına uyacak bir şekilde  ;)

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2018, 04:33:22 »
Yetkili kişi şikayet hakkında karar verene kadar tarafımca yorum yazmamayı düşünüyorum çünkü konu başka yerlere uzanıyor, gerekli açıklamalar yapılmıştır.

Çevrimdışı KURTULUŞ

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ocak 2021, 16:37
Toplam oynama: 91 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2018, 04:43:34 »
Buradaki yaptığınız şikayetin amacı rolün kendi aleyhinize gitmesi.Kişiler gelip size " Bu mahalle bizim " diye bir rol yapıyorsa,adam sırtındaki sopasını çıkardı diye elindeki silahın tetiğini çektikten sonra ileriyi de düşünmelisin.Daha şikayetinizin hangi kural ihlaline girdiğini bilmiyorsunuz,ya da yazmayı unutmuşsunuz.Rol sizin aleyhinize işledi diye şikayet açmanız saçma.O zaman gelip herkes şikayet açsın buraya rol kendi aleyhine gittiğinde silahları kaybettiğinde? biraz mantık lütfen.Bu arada forumda üslübünüza dikkat edin,burada kimseye " Ağla " diye bir kelime kurma hakkınız yok.

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 15 Ocak 2018, 04:50:05 »
Buradaki yaptığınız şikayetin amacı rolün kendi aleyhinize gitmesi.Kişiler gelip size " Bu mahalle bizim " diye bir rol yapıyorsa,adam sırtındaki sopasını çıkardı diye elindeki silahın tetiğini çektikten sonra ileriyi de düşünmelisin.Daha şikayetinizin hangi kural ihlaline girdiğini bilmiyorsunuz,ya da yazmayı unutmuşsunuz.Rol sizin aleyhinize işledi diye şikayet açmanız saçma.O zaman gelip herkes şikayet açsın buraya rol kendi aleyhine gittiğinde silahları kaybettiğinde? biraz mantık lütfen.Bu arada forumda üslübünüza dikkat edin,burada kimseye " Ağla " diye bir kelime kurma hakkınız yok.

Açtıkları konu şablonu çok yanlış zaten, biz yinede üslubumuzu koruyarak gerekli açıklamaları yaptık fakat arkadaşlar hakaret etmeye başladı sadece gülüyorum. Yetkili kişi gereken işlemi yapacaktır zaten.

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2018, 05:01:34 »
Not: Rollerdeki kişinin IC ismi "Eathen Addison" du fakat bu şikayeti açan kişi "Vincent Lue" iki karakterinde forum hesabı ayrı, isimleri birbirine bağlı ve büyük bir ihtimal sahipleri aynı. Kişinin Multi Account yaptığını düşünüyorum bu araştırılıp gereken yapılırsa çok sevinirim.  :)

Çevrimdışı KURTULUŞ

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ocak 2021, 16:37
Toplam oynama: 91 gün, 13 saat
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2018, 05:06:27 »
Not: Rollerdeki kişinin IC ismi "Eathen Addison" du fakat bu şikayeti açan kişi "Vincent Lue" iki karakterinde forum hesabı ayrı, isimleri birbirine bağlı ve büyük bir ihtimal sahipleri aynı. Kişinin Multi Account yaptığını düşünüyorum bu araştırılıp gereken yapılırsa çok sevinirim.  :)

Arkadaşın da dediği gibi,sunucuda bir kaç gün önce Multi Account yasaklanmıştı ve şuana kadar bir kaç kişi multiaccount yüzünden ban yedi sunucudan,bu kişinin hesapları araştırılıp gereği yapılırsa seviniriz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2022, 17:59
Toplam oynama: 23 gün, 14 saat