Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[卄乇ㄥㄥ'丂 丂ㄒ尺乇乇ㄒ ᘜ卂尺卂ᘜ乇]

Başlatan ErebusTheDarkness, 16 Ağustos 2021, 17:45:08
Okunma sayısı 97433 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
2

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
2

Çevrimdışı #Electus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Şubat 2024, 19:18
Toplam oynama: 242 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Diana Brown Lv.31
Son giriş: 27 Şubat 2024, 10:26
Toplam oynama: 30 gün, 18 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Şubat 2024, 10:27
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Başarılar. :peace: :peace:
3

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Bir şeyler eklemek istiyorum amacım kötülemek değil fakat ister bunu düzgün bir eleştiri olarak algılayın isterseniz kötüleme.

Tanıtımda biraz göz gezdirdim ve neler olduğunu anlamadım. Ya birliğinizin hikayesinde bir mantık hatası var ya da benim göremediğim bir şeyler var. İlk olarak modifiye kültürünü yansıttığınızı aynı zamanda bir garaj olduğunuzu iddia ediyorsunuz ek olarak "Konsept kuralları" kısmında şöyle bir yazı geçiyor;

Alıntı
"1- Biz Mafya değiliz, yarışçıyız. Kendimizi korumak için son çare silah kullanırız, o silahlar da ağır silah olmaz. Yoshiharanın ölümünün ardından yapılan savaşlar neticesinde garajda silahlanma oranı arttı. Birçok silah kullanılabilir hale geldi. [İzinli Silahlar:MAC-10, Colt-45,"

Bunlara rağmen hikaye içerisinde sürekli bir cinayet kargaşası görüyorum. Mafya olmayan ekip birilerinin bağlantısını buluyor (burada hikaye detaylandırılmamış bir anda destek alıp adamları buluyorlar her neyse.) ve o adamları öldürüp tüm şehire "ibret" olsun diye bir aracın içerisinde işlek bir caddede bırakıyorlar. Daha sonra birçok güç bunu Hells garajının yaptığını öğreniyor ve garajdan herkes korkmaya başlıyor. Kendinizle çelişiyor gibisiniz çünkü yukarıda mafya olmadığınız yazıyor. Sokaktan gelip toplanan araba sevdalısı gençlerin bir anda çocukluk arkadaşlarını öldüren adamları bulup onları şehire ibret olsun diye ellerini felan kesip arabada bırakmaları bence çok mantıksız. Yeni yayınladığınız şeye bakındım intikam ateşi felan diyor, yarışçı mısınız, modifiye kültürünü yansıtan bir garaj mısınız, çeteleşmeye oynayan bir sürücü ekibi misiniz? Konseptiniz çok belirsiz. Hikaye ve yaptığınız roller arasında çelişki var. Ayrıca modifiye kültürünü yansıttığınıza dair pek fazla rol göremedim. Bunu yalnızca sunucu etkinliği yaparak yansıtabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Yine ek olarak silah işleri, araştırma işler, intikam ateşleri vesaire bunlar çok mantıksız. Konseptiniz belirsiz olduğu için pek yorumlayamıyorum daha doğrusu fakat JDM kültürünü vesaire yansıtımaya çalışıyorsanız bu tarz hikaye ve roller aşırı mantıksız. Haa biz çeteleşmeye oynayan mafya tarzı takılan büyük bir yarışçı ekibiyiz diyorsanız bir şey diyemem ama hikayede şunu aradı bunu öldürdü sokağa attı felan biraz kısa ve hızlı hikaye olmuş. Hikayeyi iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Ya ben yanlış açıdan bakıyorum ya da mantık hataları gerçekten var. Tanıtım göze hitap edecek bir şekilde değil ve yeterince bilgi bulunmuyor. Kültürünüz, konseptiniz, hikayenizi düzgün ve göze hitap edecek bir bbcode ile yapmanızı tavsiye ederim. Görsellerde kullandığınız fontlardan yazılar anlaşılmıyor bile. İlla japonca tanıtım ismi veya japonca font vesaire kullanmak zorunda değilsiniz bunlar çok göz yoruyor ve bana göre hiç hoş durmuyor.

Tavsiyelerimi ve önerilerimi ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz. Amacım kötülemek değil eğer yanlış anladığım yerler veya gözden kaçırdığım bölümler varsa yine söyleyebilirsiniz pek fazla detaylı bakınmadım ama gördüğüm kısımlar bunlardı. Size başarılar.
6

Çevrimdışı Metamorphosis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Eylül 2023, 16:11
Toplam oynama: 9 gün, 17 saat
Son giriş: 20 Haziran 2023, 22:16
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Haziran 2023, 00:24
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
kendi halinde takılan, kimseye sallamadan yüz yirmi sayfa kasıp olgun bir adama yakışacak tavırlar sergileyen abim, kg :like:
4

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bir şeyler eklemek istiyorum amacım kötülemek değil fakat ister bunu düzgün bir eleştiri olarak algılayın isterseniz kötüleme.

Tanıtımda biraz göz gezdirdim ve neler olduğunu anlamadım. Ya birliğinizin hikayesinde bir mantık hatası var ya da benim göremediğim bir şeyler var. İlk olarak modifiye kültürünü yansıttığınızı aynı zamanda bir garaj olduğunuzu iddia ediyorsunuz ek olarak "Konsept kuralları" kısmında şöyle bir yazı geçiyor;

Alıntı
"1- Biz Mafya değiliz, yarışçıyız. Kendimizi korumak için son çare silah kullanırız, o silahlar da ağır silah olmaz. Yoshiharanın ölümünün ardından yapılan savaşlar neticesinde garajda silahlanma oranı arttı. Birçok silah kullanılabilir hale geldi. [İzinli Silahlar:MAC-10, Colt-45,"

Bunlara rağmen hikaye içerisinde sürekli bir cinayet kargaşası görüyorum. Mafya olmayan ekip birilerinin bağlantısını buluyor (burada hikaye detaylandırılmamış bir anda destek alıp adamları buluyorlar her neyse.) ve o adamları öldürüp tüm şehire "ibret" olsun diye bir aracın içerisinde işlek bir caddede bırakıyorlar. Daha sonra birçok güç bunu Hells garajının yaptığını öğreniyor ve garajdan herkes korkmaya başlıyor. Kendinizle çelişiyor gibisiniz çünkü yukarıda mafya olmadığınız yazıyor. Sokaktan gelip toplanan araba sevdalısı gençlerin bir anda çocukluk arkadaşlarını öldüren adamları bulup onları şehire ibret olsun diye ellerini felan kesip arabada bırakmaları bence çok mantıksız. Yeni yayınladığınız şeye bakındım intikam ateşi felan diyor, yarışçı mısınız, modifiye kültürünü yansıtan bir garaj mısınız, çeteleşmeye oynayan bir sürücü ekibi misiniz? Konseptiniz çok belirsiz. Hikaye ve yaptığınız roller arasında çelişki var. Ayrıca modifiye kültürünü yansıttığınıza dair pek fazla rol göremedim. Bunu yalnızca sunucu etkinliği yaparak yansıtabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Yine ek olarak silah işleri, araştırma işler, intikam ateşleri vesaire bunlar çok mantıksız. Konseptiniz belirsiz olduğu için pek yorumlayamıyorum daha doğrusu fakat JDM kültürünü vesaire yansıtımaya çalışıyorsanız bu tarz hikaye ve roller aşırı mantıksız. Haa biz çeteleşmeye oynayan mafya tarzı takılan büyük bir yarışçı ekibiyiz diyorsanız bir şey diyemem ama hikayede şunu aradı bunu öldürdü sokağa attı felan biraz kısa ve hızlı hikaye olmuş. Hikayeyi iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Ya ben yanlış açıdan bakıyorum ya da mantık hataları gerçekten var. Tanıtım göze hitap edecek bir şekilde değil ve yeterince bilgi bulunmuyor. Kültürünüz, konseptiniz, hikayenizi düzgün ve göze hitap edecek bir bbcode ile yapmanızı tavsiye ederim. Görsellerde kullandığınız fontlardan yazılar anlaşılmıyor bile. İlla japonca tanıtım ismi veya japonca font vesaire kullanmak zorunda değilsiniz bunlar çok göz yoruyor ve bana göre hiç hoş durmuyor.

Tavsiyelerimi ve önerilerimi ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz. Amacım kötülemek değil eğer yanlış anladığım yerler veya gözden kaçırdığım bölümler varsa yine söyleyebilirsiniz pek fazla detaylı bakınmadım ama gördüğüm kısımlar bunlardı. Size başarılar.

Tavsiyelerin ve yorumların için teşekkürler. Karakterlerimizin hikayelerini daha detaylı anlatacağımız içerikler gelecek. O içeriklerin ardından garajın yapısını içinde bulunduğu insanların yaşantılarını biraz daha gözler önüne sermiş olacağız. Bakış açında bize yakın bulduğum şey ' Haa biz çeteleşmeye oynayan mafya tarzı takılan büyük bir yarışçı ekibiyiz diyorsanız bir şey diyemem' kısmı bir bakıma işleri anlatıyor. Mafya tarzı takılmıyoruz, fakat tamir ve yarış rollerinin yanı sıra sokağı yansıtan çetevari bir yapımız var. Bunu 120 sayfada sürekli yorumlarda belirttim. Dediğim gibi aslında karakterler hakkında detaylı hikayeler geldikçe bu durum daha açığa çıkacaktır. Aslında farklı yapmak istediğim, beni diğer yarış birliklerinden ayıran durum bu. Yorumunu dikkate aldım ve elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Gecen güzel olsun dostum.
2

Çevrimdışı Ria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Xavier Reed Lv.31
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:31
Toplam oynama: 199 gün, 2 saat
Geri döndük başlıyalım yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden sağolun...
3

Çevrimdışı Aquiver

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mart 2023, 12:01
Toplam oynama: 164 gün, 3 saat
Son giriş: 18 Mart 2023, 12:02
Toplam oynama: 59 gün, 20 saat
BAŞARILARSSS :like:
3

Çevrimdışı Phane

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2023, 15:40
Toplam oynama: 376 gün, 23 saat
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:25
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Kral adamlar geri dönmüş, başarilar dilemek düşer.
4